Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 968
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 340
Със сигурност има нещо! Моят съвет е отидете на кръвен в понеделник най-добре ще ви каже какво се случва и как се развиват нещата. Успех ви желя

# 2 341
Май да, защото може да е биохимична отново🥲
Благодаря!

Туко що имах и розово зацапване, явно все пак са изпарителни и идва..

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 14:51 от Анонимен

# 2 342
Розовото зацапване може да е инплантационо кървене не бързайте с изводите просто пуснете ЧХГ може и Прогестерон и ще се видят как вървят нещата и задължително при гинеколог какъвто и да е резултата аз лично така правя понеже и аз съм с 2 биохимични бременностти усех отново и да кажете как вървят нещата Heart

# 2 343

Здравейте, момичета! Днес трябва да ми дойде! Втората черта се появи на 8/9 минута. Не знам дали да се радвам😣

# 2 344
  • Телиш/Плевен
Mimi-1, положителен е. Heart

# 2 345
Ще взема други тестове и ще направя след два дена, ако не ми дойде, наново. Нещо не мога да повярвам на този тест ( резултатът се появи след 9 минути кажи речи), а симптомите  ми са като на ПМЦ ( подутост, запек и леко ми се приповдига понякога).

# 2 346
При мен същата като вчера, лошото е че температурата ми падна🥺 сега е 36,9, отидох да пусна чхг и прогестерон, но чак утре ще е готов🥺 мисля да пусна и в рамус тъй като там днес би бил готов. Просто не знаех че на другото място е чак за утре..

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 10:44 от Анонимен

# 2 347
Моите в Лина изляозха за няколко часа, пуснах ги към 9 - излязоха около 12ч

Mimi-1Симптомите на ПМС са нормални и при ранна бременност. Аз бях и с болки като преди цикъл, които си продължиха още седмица. Въпреки че очаквах да не ми дойде, то си го усещах все едно всеки момент ще стане.

# 2 348
Момичета, направих втори тест ( към 18 часа), тестът е на Lady, на 3 минута се появи втора бледа черта ( вижда се добре), но не е наситена като първата. Как да процедирам според вас, рано ли е още за консултация с лекар?

# 2 349
  • Телиш/Плевен
Момичета, направих втори тест ( към 18 часа), тестът е на Lady, на 3 минута се появи втора бледа черта ( вижда се добре), но не е наситена като първата. Как да процедирам според вас, рано ли е още за консултация с лекар?

Да, рано е още. На преглед се ходи след поне десетина дни закъснение на цикъла.

# 2 350
Имаш ли някакви други медицински проблеми, които да налагат ранна консултация с лекар - спиране на някакъв медикамент, нужда от почване на някаква терапия при настъпване на бременност?

И да отидеш на лекар нищо няма да се види на този етап. Ехографски бременност може да се потвърди поне 10дена след закъснение. Преди това не се вижда нищо и ще се чудиш защо не се вижда нищо, ама нормално ли е, не е ли. 

Давам пример със себе си - положителен тест с бледа черта в деня на очакван цикъл, бях болна, а знаех, че при положителен тест трябва да спра прием на медикаменти и за друг здравословен проблем, защото не трябва да го приемам, ако съм бременна. Направих си кръвен за потвърждение, за да мога да отида на консултация с АГ какво да спра и какво да започна. Назначи си ми терапия, но за потвърждаване ехографски на бременността ме извика след две седмици. И да отидеш сега без да имаш други здравословни проблеми, то най-много да ти кажат "ела след две седмици".

# 2 351
Mimi-1,изчакайте още 1,2 дни и пуснете кръвен. Няма смисъл да се мъчите с пикливи тестове,показващи бледи втори черти.
На лекар се ходи при 10-15 дневно закъснение на цикъла,преди това няма да се види нищо.

# 2 352
  • София
Sunflower, изглеждат ми положителни, има нещо. Сподели после резултат от кръвен, моля!
❤️

# 2 353

Наистина изглеждаха и се надявах, но уви…
😔 Престо са за съд направо…

# 2 354
  • София
Съжалявам, дано другият месец е вашият! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт