Втора бледа черта на теста за бременност

• 132 995
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 325
Здравейте, за пръв път ми е да пиша тук но просто искам да знам дали и някоя от вас вижда същото което и ние с мъжа ( да се надяваме) иначе правим опити от няколко месеца и мога да кажа само че откакто почнахме цикъла ми се промени коренно ( няма пмс, няма силни болки, идва без нищо и е много по слаб) както и да е. Стискам палци да не си внушавам 🫣 първи ден закъснение

# 2 326
Здравейте! Аз лично виждам мнкго слаба втора чвртича,но много важно е колко дена след ОВУ и дали има закъснение на МЦ и дали всичко ви е наред с цикъла.Аз от опит казвам,че най-достоверния тест за бременност е кръвния ако нямате закъснение поне 10 дена каквото и да правите ще е колеблив резултата. Успех ви желя 🤩

# 2 327
Di30, виждам бледа черта,но бих те посъветвала да тестваш с тест с розов реактив. Чела съм, че тези със син не са толкова надеждни. Успех и дано е положителен резултатът!

# 2 328
Благодаря поне за сега не сме изпаткали тотално 🤣 ще потърся розов след работа ( живеем в Англия и тези клиър блу са на всякъде и ги водят най добрите)

# 2 329
Здравейте!Направихме опит преди 4-5 дни когато съм била по приложението в овулация(също и се усещах,че съм в овулация),днес ми излиза,че има възможност на ми дойде ,но като точна дата мисля че ми дава на 26ти.Понеже не можах да изтрая и направих тест,и има много много бледа линия появи се около 2-3та минута,та въпросът ми е,възможно ли е ,или просто вече толкова го искам,че се вманиачавам..

# 2 330
  • На изток от Ада
Опит преди 4 5 дни , няма как да има положителен тест.
За овулация с тестовете следете или фоликулометрия

# 2 331
Това е въпросния тест,имам болки както преди МЦ,но се застъпват и не знам какво да мисля,ще направя след някой друг ден още веднъж

# 2 332
Това е въпросния тест,имам болки както преди МЦ,но се застъпват и не знам какво да мисля,ще направя след някой друг ден още веднъж
Скрит текст:

Не прилагайте филтри с цел "да се види". Според мен трябва да е изпарителна, а прилагането на филтър допълнително лъже. Изчакайте закъснение и късмет! Според мен наистина е много рано. 10тина дни след доказана овулация би показал кръвен тест. На мен много ми помогна да прочета за първите дни от сливането на половите клетки, къде какво става, кога започват да се отделят хормоните и как работят тестовете. Тогава си отговорих на много въпроси. Пожелавам пухкав финал!

# 2 333
Скрит текст:

Не прилагайте филтри с цел "да се види". Според мен трябва да е изпарителна, а прилагането на филтър допълнително лъже. Изчакайте закъснение и късмет! Според мен наистина е много рано. 10тина дни след доказана овулация би показал кръвен тест. На мен много ми помогна да прочета за първите дни от сливането на половите клетки, къде какво става, кога започват да се отделят хормоните и как работят тестовете. Тогава си отговорих на много въпроси. Пожелавам пухкав финал!

Много ви благодаря!Вече жаждата е доста голяма…повечето знаем как е!Ще изчакам още малко,просто линията се появи на 2-3 минута,за това надеждите пораснаха още повече..Ще разберем скоро,благодаря отново ,и вляза и аз прочета! ❤ И още един,предполагам доста глупав въпрос,но те първа започвам да навлизам в нещата,как може да се докаже овулацията,след като е минала?

# 2 334
Много ви благодаря!Вече жаждата е доста голяма…повечето знаем как е!Ще изчакам още малко,просто линията се появи на 2-3 минута,за това надеждите пораснаха още повече..Ще разберем скоро,благодаря отново ,и вляза и аз прочета! ❤ И още един,предполагам доста глупав въпрос,но те първа започвам да навлизам в нещата,как може да се докаже овулацията,след като е минала?

На ехограф е отговорът. На ехограф при мен се видя в 6та седмица от кой яйчник е "дошъл" калпазанинът. Май се вижда спуканият фоликул.

Виж това:
https://www.hipp.bg/bremennost/kalendar-na-bremennostta/prvi-pri … za-sedmici-1-i-2/

и това
https://www.hipp.bg/bremennost/kalendar-na-bremennostta/sedmica- … -ot-bremennostta/

и това
https://nadezhdahospital.com/statii/art/rolyata-na-hormonite-pri … tivnite-problemi/

и това
https://www.puls.bg/bremennost-i-razhdane-c-36/koi-khormoni-upra … azhdaneto-n-43648

и това - много полезно!
http://www.invitro-plovdiv.com/index.php?option=com_content&view … 0-52-14&Itemid=63

# 2 335

Положителен ли е или изпарителна

# 2 336
На коя минута отчетохте резултата?

# 2 337
На коя минута отчетохте резултата?
5 минути

# 2 338
Прекалено ми сивее линията. Не знам, според мен повторете с друга марка или пуснете кръвен

# 2 339

Пак същата работа като вчера, сниман в първите минути, на живо леко ми розовее. Долу е вчерашния. Очаквана дата за М може би утре.

Общи условия

Активация на акаунт