След поредица от травмиращи за мен събития се опитвам да намеря добър психолог в гр.София или такъв който провежда онлайн консултации. Не съм сигурна точно от какъв вид терапия се нуждая и за това не мога да се ориентирам, а има наистина много практикуващи като се разтърсиш из интернет. Първия психолог който посетих много ме разочарова, през цялата сесия само повтаряше "да,да,да" и нищо повече, което малко ме отказа и точно за това пиша тук, оказва се, че не никак лесно да намериш добър специалист, след това попаднах на друг който е специализиран в репродуктивни проблеми и там след ежеседмични сесии успях поне малко да подобря състоянието си, но не се получава със семейните отношения, така де, семейство вече няма, но не успявам да преживея болката от това, че човека когото обичах повече от себе си дори, просто си тръгна и то след като изгубих детето си, след всички здравословни проблеми..Моля ви, отчаяна съм и имам нужда от истинска помощ или поне се заблуждавам, че това би намалило болката ми, чувствам се в дупка от която не знам как да изляза..
Благодаря предварително.