Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 903
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Аз за свеж аромат и добра хидратация бих препоръчала на Nivea aloe vera.

# 496
  • София
Фрау, кои парфюми на Буржоа са пуснали при вас?
Дано и тук заредят.

# 497
  • Deutschland
Ето тези.
Дописвам : има ги във Фрагрантика, единия е дело на дизайнерка на известни парфюми.

# 498
    Новите парфюми на Bourjois ги има при нас отдавна, сигурно година-две вече. Не са старите Kobako и прочие, а показаните от Фрау🙂
    Душ геловете им бяха страхотни, за съжаление отдавна са спрени (10+ години) и към момента не се предлагат. По едно време имаха и малко продукти за грижа за лице, разтворът им за сваляне на грим, подходящ и за хора, носещи лещи, до ден-днешен е най-добрият, който съм ползвала, но и той вече не се предлага😕

# 499
    Момичета, дали сте засичали някъде тестери на новите матови течни червила на Лореал?

# 500
    И Revlon май имат нови червила.
    Вероятно ги има в Лили, защото ги има в сайта даже намалени. Утре имам път към магазина и ще погледна. Харесала съм си няколко цвята от онлайн представянето им.

# 501
    • РУСЕ/ПЛОВДИВ
    Здравейте! Търся хубав руж - да е в розовата гама, да има блясък (като хайлайт) и да е сравнително траен, не да подновявам на 2 часа Simple Smile Досега ползвах на MAC, но свърши, а не искам да инвестирам таква сума точно сега Wink

# 502
    • София
    На Лореал и аз ги търсех - само в Мейкъп и Нотино ги видях, като в Нотино цените са малко по-добри.

# 503
    Здравейте! Търся хубав руж - да е в розовата гама, да има блясък (като хайлайт) и да е сравнително траен, не да подновявам на 2 часа Simple Smile Досега ползвах на MAC, но свърши, а не искам да инвестирам таква сума точно сега Wink
    https://shop.lillydrogerie.bg/p-f-5

# 504
    И аз търся абсолютно същото нещо, но май ми се иска да е течен/кремообразен 🙄

https://shop.lillydrogerie.bg/p-f-5

# 505
    здравейте искам да питам това намаление на Лили само онлайн ли е или и в реалните магазини също го има, защото да преценя дали изобщо да бия път до магазин Simple Smile благодаря

# 506
    Гледам, че пептидния серум на дори е намален в лили този месец. От ползвалите го, какво ви е впечатлението от него?

Страхотен е, трета опаковка купувам! Спира косопада и за мен е страхотен продукт. Не мога да кажа обаче дали помага за по-бърз растеж, при мен винаги помага когато имам косопад, но не съм забелязала косата ми да расте по-бързо.

# 507
    Някой да е ползвал това чудо?

# 508
    Гледам, че пептидния серум на дори е намален в лили този месец. От ползвалите го, какво ви е впечатлението от него?

Страхотен е, трета опаковка купувам! Спира косопада и за мен е страхотен продукт. Не мога да кажа обаче дали помага за по-бърз растеж, при мен винаги помага когато имам косопад, но не съм забелязала косата ми да расте по-бързо.
    Благодаря за споделеното! Гледах го вчера в магазина, но не го купих. Вместо него купих друг нов продукт при косопад, ще видя как ще е след него и до края на месечната промоция мога да преценя за доори.

# 509
    И Revlon май имат нови червила.
    Вероятно ги има в Лили, защото ги има в сайта даже намалени. Утре имам път към магазина и ще погледна. Харесала съм си няколко цвята от онлайн представянето им.

Цитирам се, защото снимах червилата! Интересуваха ме нюд цветовете.
    Така на снимката са:
    01, 02, 03 и 04 в тази последователност. Моливът е NL beauty 01. Драснах го, защото го имам и да видя кой цвят е подходящ за него.

Трите отдолу са други.
    Up
    Много трайни!!! Никакво размазване няма. И нула трансфер, а сериозно ги пипнах с пръст.

Общи условия

Активация на акаунт