Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 88

• 67 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Има продукти и на Maternea. Скоро не съм ги ползвала, но преди време ги харесвах.
Скрит текст:

# 631
Някой ползвал ли е серум за коса с хиалуронова киселина, като на Керсатаз, но по-евтин вариант? Ако да, от кой сте доволни? Мисля, че само това не съм пробвала за сухите си краища.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 10:16 от mmtomova

# 632
Много хвалят хиалуроновият на Елсев, лилавата опаковка.

# 633
Много хвалят хиалуроновият на Елсев, лилавата опаковка.
Четох лоши мнения за него, че нищо не прави.

# 634
  • Deutschland
Аз само положителни мнения чета за него. Ползвала съм цялата серия, страхотна е.

# 635
Аз съм ползвала шампоан, балсам и маска от лилавата серия. От всичко съм много доволна, опитайте с течната маска, тя би трябвало да е по-силна. Серията  на Syoss с маслата Oleo intense също може да погледнете.

# 636
Моята коса ставаше ужасна от този шампоан на Елсев, а принципно много харесвам продуктите им. Няма да повторя със сигурност.

# 637
Моята коса ставаше ужасна от този шампоан на Елсев, а принципно много харесвам продуктите им. Няма да повторя със сигурност.
В сайта на дм точно това пишеше и за серума от лилавата серия на Елсев. Ясно ми е, че всяка коса е различна, но все пак препоръките на повече хора могат да ориентират човек  Simple Smile 

Една дама от форума ми беше препоръчала този крем, сега аз го препоръчвам. Харесва ми действието му и текстурата ми допада.

# 638
  • Варна
Дали още е активна кампанията на Лили с подаръците към поръчката и на каква стойност трябва да бъде тя?

Аз успях да се възползвам, доста неща са сложили като подарък към поръчката: лист маска за лице, околоочен крем, мини-парфюмче, мини-червило на Мейбълин, капсула за пране, цветоулавяща кърпичка, таблетка за съдомиялна, омекотител Семана цели 250мл...а поръчката ми беше само за ок. 16лв

# 639
  • Бургас
Коя спирала Принцеса беше хубава?

# 640
Зелената. Не оставам без нея Blush

# 641
Здравейте. Препоръчате ми моля силно Хидратиращ балсам за много сухи устни. Ползвам леокрема, балеа и нивея. Никаква полза от тях, устните ми постоянно са ужасни.
Също моля и за препоръка за Хидратиращ крем за ръце, който не е тежък и лепкав. По препоръка си взех Glysolid и ми идва неприятно лепкав.

# 642
  • Сливен
За устни
За ръце ползвам червения на гарние.

# 643
+1 за балсама на Bioapteka.
Аз ползвам и крема им за ръце, също е страхотен.

# 644
Освен вече препоръчания на Bioapteka, пробвайте и на Hymalaya с какаово масло, също е хубав за много сухи устни.
За ръце ползвам на Bioapteka, за момента това ме спасява през студените месеци, а пробвах почти всичко, което се предлага в ДМ
.

Общи условия

Активация на акаунт