Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 205 125
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Здравейте!
И на мен днес ми бяха сложили някаква мостра на Ерме, но я дадох на колежка.Не изпитах никакво любипитство към нея.Оставам вярна вече 14 години на нилските градини.От днес имам и нов парфюм Libre le parfum и една спирала на Лоран.Спиралата като, че ли ми харесва, парфюма не съм го отваряла.
Любимото време на годината ми е от май до края на август.Обичам да има "живот".
Есенният гардероб нямам време да го "сглобя", но тази есен/зима мисля да се придържам към 2 марки, естествено с присъщия ми минимализъм.

# 166
Ей така, както не обичам да сменям парфюми, втори ден се опитвам да възприема Мон Герлен. Явно не съм уцелила подходящо време. Никак не ми подхожда.
Колкото до дрехите - не пускам лятото още, но в хладните сутрини приветствам есента. Чудесни температури!

# 167
Аз шляпам с бирките все още, но днес изпуснах 50% намаление на тези

И много ме е яд. Щяха да ми паснат чудно за ноемврийското прибиране у дома 😡

# 168
  • Русе
Аз най-накрая след доста мерене на обувки, взех едни лоуфъри на Tamaris. Тези бяха единствените, които не ми бяха големи, отговаряха на моя номер и ми се сториха удобни. Дано не съм сгрешила!

# 169
Момичета, вярвам, че можете да ми помогнете. Търся си (относително) бюджетен сешор и четка за оформяне с него. Косата ми е тънка, рядка, мека, фризи и т.н. "хубавини". Имам един Филипс, но фризьорката каза, че приставката отпред е твърде широка, и затова не става нищо (а не само заради моите не-умения Grinning )
Ще съм ви благодарна за препоръки. Hug

# 170
  • София
Моят е този
https://www.remington.bg/seshoari/seshoar-s-balsam-remington-ker … in-protect-ac8820.

Успявам да пригладя косата. Суша я винаги  по посока на растежа на  косъма, никога обратно. Редувам топлата и студената струя.

# 171
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!Трябва и аз да си купя нови обувки, боти и ботуши, но ще го оставя като отида в София на концерт на Нели Рангелова в средата на месеца.Днес получих и някаква нова спирала на Герлен/четката изглежда хубава/ и мостра на някакъв Нарцисо Родригез, но аз съм влюбена в първия и тази я дадох на малката ми дъщеря да я пробва.
Бях и на фризьор/косата ми беше така само в салона, веднага се вързах/
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:32 от siska79

# 172
Сиске, много си хубава! И кльощава 😀❤( това във връзка с коментара ти за килограмите)

# 173
Сиси, прелест си ти! ❤️

# 174
  • Нидерландия
Момичета, вярвам, че можете да ми помогнете. Търся си (относително) бюджетен сешор и четка за оформяне с него. Косата ми е тънка, рядка, мека, фризи и т.н. "хубавини". Имам един Филипс, но фризьорката каза, че приставката отпред е твърде широка, и затова не става нищо (а не само заради моите не-умения Grinning )
Ще съм ви благодарна за препоръки. Hug

Защо не опиташ със четка - сешоар, аз откакто си я купих вече не ползвам  преса а косата и прическата се оформя много лесно, става и с обем със подходящите продукти, но първо сешоар и накрая се оформя 🙂

Изкопирах я от една друга тема във форума, моята е на друга фирма но подобна. Със средно дълга коса съм.

https://www.rowenta.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1% … t%2bair%2bbrushes

# 175
Сиске, много си хубава! И кльощава 😀❤( това във връзка с коментара ти за килограмите)
Нали? Фукла! Simple Smile Сис, много хубав панталон, а нищо не каза за него в поста!

# 176
  • София
Сиска, страхотна мадама си 🤩

# 177
  • Велико Търново
mariat, ако знаеш колко много години съм в режими и спорт, живо наказание е.Вече са 26.Панталонът и онази рокля са Boss-намалени.
Хубав ден, прекрасни момичета!

# 178
Прекрасна си Сиска и завижд за стегнатите ръце 🤗
Ама сега съм се хванала сериозно да тренирам и съм упорита този път, няма да се предавам докато не изкарам мускулче 😉

# 179
Моята четка е същата. Косата ми е с тънък косъм, но с нея става разкошна, без фриз и страхотно оформена. Със средна дължина съм. И между другото с нея има страхотен блясък. Уж ми е хубав и сешоара, но с него и четката (Olivia Garden) не ми се получава такъв.

Общи условия

Активация на акаунт