Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 560
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 025
По въпроса с ботите,  търся баланс между елегантност и удобство. Имам боти Челси за най-студените дни, но сега чакам и ето тези на Hogl - https://hoegl.com/at-en/beatrice-6-104700.html
Токът е около 4 см, което напоследък е максималната височина, на която се чувствам комфортно.

Редактирам се и махам снимката.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 16:23 от Ella_s

# 2 026
Елла, роклята е много хубава и ти стои прекрасно.

# 2 027
Ела, и на мен ми харесва роклята, но и костюма, точно с колана. Разкошнотия, много по мой вкус!
И аз трябва да купя едни челсита, за студените дни, тази година с мъка изхвърлих едни 8 годишни, просто обущарят каза за боклука са вече. Макар и рядко ми се налага работа на терен и без дебели боти няма да изкарам зимата. Толкова да не харесвам, ама... скоро гледах тия, ще мога да ги преглътна, не са лоши! Но още търся, защото ги обувам няколко пъти на зима и ще ги мъкна с години!!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 17:53 от mimi.7299

# 2 028
Ветрена, роклята!

Пенева, а де!? Ще трябва да помисля, някоя от пролетите май бяхме стигнали до извода че си.

Не съм чак брутален терорист и не държа чак на сикспаци, но при такава богата на болести наследственост по всички линии държа да се положи минимум усилие да се поддържат здравословни килограми. Децата ми слушат същия разбор. Тази нация в огромен процент е болна и дори хора образовани и със възможности си позволяват да забравят, че новото "нормално" за Америка е абсолютно ненормално и нездравословно. Патология. А предразположения + нездравословен лайфстайл водят еднозначно до проблеми. И то големи!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:21 от Agent Provocateur

# 2 029
  • Бургас
Ветрена, аз май съм единствената твърдо "за" костюма.
Аз гледах тези боти като удобни и не много високи,аи цените са а половина и повече по-ниски в сравнение с  Högl.

# 2 030
  • Бургас
Moже ли линк за първите боти?

# 2 031
  • Бургас
Разбира се https://www.amazon.de/-/en/D26NMA00021C6001/dp/B0CF447G45/ref=pd … d_rd_i=B0CF447G45
Иначе аз моите ги сефтосах днес. Тръгна им по вода - излязох на дъжд, прибрах се на сняг ... Simple Smile))

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:04 от sunny-n

# 2 032
  • София
Торти, боти, проникновения кое е важното в живота. Страхотен дух имате! И форма - красива!

Аз днес тичах едва 15 км, защото ме отвя вятъра. Понаваксах във фитнеса.

Искам да правя специални неща за моите човечета и експепиментирам с готвене на "уникално вкусна и грозна храна" по думите на сина ми.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:25 от Harpalike

# 2 033
Ветрена, аз съм за костюма, точно с този му колан.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:45 от tuty

# 2 034
  • София
Тути, сега са много модерни такива, поне в квартала хубавелките много ги носят. Златната част ги отваря, но ти отгоре не я виждаш. Интересни са.

# 2 035
Tuty отгоре,отстрани стоят прекрасно.Страхотен избор.

# 2 036
Тути, модерни са Simple Smile Те всичките така седят, не им се притеснявай, ако са удобни и аз бих заложила на материала да са кожа, защото иначе ще изпотяват крака.

Харпа, супер си! И аз ще започна да спортувам, ама от догодина Simple Smile

# 2 037
И днес и вчера спретнах феноменален обяд по нова рецепта. Вчера правих и любимите мъфини на децата с троен шоколад.
Имам трима сина, готвя ежедневно, но не скучни манджи. Ако някой ме натовари и с торта, ще трябва да не ида на работа.
Преди да се разведа и го раздавах принцеса, имах време и за торти.
Надявам се синовете ми да знаят, че ги обичам, въпреки че тортите рядко правя аз, освен ако не е чийзкейк. И аз съм човек и заслужавам да дишам (понякога 😜)

Тути, не знам за дънките. Както се чувстваш. Те дечурлигите ходят развлечени, аз също понякога.

Харп, готова за нови лични рекорди, виждам. 🤩

# 2 038
Абсолютно ме шокирахте с тези торти и вече няма да си играя с вас Grinning

Не обичам да готвя, но се случва - залитам към вкусно и с много подправки, но здравословно. Обичам да правя салати, не... ОБОЖАВАМ да правя салати, но тези дни ще ми се наложи да правя баница ("мамо, имаме потлък в училище и всичките ми приятелки си поръчаха твоята баница") и тирамису ("мамо, нали знаеш, че семейството на * (новото и гадже) е от италиански произход. Трябва да ги впечатля с твоето тирамису, него всички го обичат")

PS Тайната на тирамисуто е 50:50 силно еспресо и кафеен ликьор "Kahlua" (не Марсала!), в който топя бишкотите и се налага да го крием от децата. Консистенция за лъжица и мин. добавена захар. Колкото по-крехки и въздушни са бишкотите, толкова по-добре! Aз ползвам френски.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:53 от Agent Provocateur

# 2 039
И аз правя яко тирамису, защото е бързо, лесно, и не се украсява, но ползвам бадемов ликьор (защото същия ползвам за сладки "кошерчета" по Коледа, и ми се мотае из шкафа без да го изпия). Амарето се казваше, ако не се лъжа. Ще диря Кahlua сега.

И за да не съм голословна:
Mъфини с бял и черен шоколад и какао.
Скрит текст:

https://cravinghomecooked.com/honey-garlic-chicken-bites/
Пилешките гърди стават много крехки и сочни. Страхотна находка. Сусам трябва да купя, останалото спазих.

Отивам да тренирам горна част. There's no rest for the wicked. Hands Muscle

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:48 от Dez

Общи условия

Активация на акаунт