Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 582
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 2 010
Възхитителни са ви тортите!
Не се свеня да поръчвам готови, красиви са и вкусни. Никога не бих убила време в кухнята, предпочитам да тичам 22км.
Днес е 3°С и тичах добре пакетирана.

# 2 011
Оххх, момичета- не мога да ви изчета 😅
Първо : Dez, кажи кога да стягам пътната чанта…. И с розово палто ще съм, на тен така го докарах, че ще мина и за пристигащите от топлите страни 😂
Мими, тези обувки по презумпция знаеш, че много измъчват копитца като нашите- не си го причинявай.
Обувки много рядко са ми удобни с първото обуване.
Клое, честити аромати 😍И двата са страхотни, но за мен се припокриват- в смисъл само “кучешки” нос може да различи червеното от зеленото Армани, ако имаш избор, остави си само червеното.
Аз избих рибата с парфюми последният месец - по- добре яке кожено да си бях взела, но страстта си е страст

Последно снощи получих червеният Бакардин и официално приключвам парфюмно 2023 г.
GB, поздравления за момчето и адмирации към теб и ДХЗ за майсторството.
Копче, вълнувам се за промяната в живота ти, аз цял живот съм си била овца/телец/ и винаги съм залагала на сигурното .
Марунка, страхотна си- може да обменим опит за поддръжка на руса коса.
Всеки мъж с когото ме сблъска челно живота, дори и тези с които тренирам, ме смятат за кльощава, ама тяхна си работа- нали няма да ме взимат за в къщи 😁😁😁Повярвайте, много е тегаво изграждането на мускулатура върху 174 сантиметра. Дребните женички са облагодетелствани в това отношение .
Видях Ани , наконтена за вечерно излизане, както винаги е топ 😍

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 13:24 от macadamia

# 2 012
Рядко красиви обувки са удобни обувки за такива широки стъпала като нашите, Мими.Имам приятелка, носи само “балатумки” и нищо ѝ няма на краката, а аз какво ли не купувам, все естествена кожа,  и вечно не ми е удобно.
Какво се комплексираш, аз пък с математиката съм много зле.😂
А, ми, аз съм с много тесни стъпала. Показаните от Мими красоти и за мен не са удобни. Хем пръстите стискат, хем висок ток ги натаворва Grinning

# 2 013
Тази тема ми е все по-интересна - толкова различни, интересни, запомнящи се личности срещам тук! Heart Eyes
С Ани се знаем - възхитителна е, дори чувал да нахлузи. Сетът за излизането по дамски ти стои убийствено, момиче Heart
Mарунка е разкошна - Рим е естествена среда за толкова стилна дама.
Видях също Мими, Копче, Магни - прекрасни Blush
А тортите, ах, тортите Hug
Любимо хоби ми е тортоправенето, но и аз нищо няма да показвам след тези изпипани красоти. Нямам търпение, нито сръчност да вая фондан, да моделирам марципан и т.н. Старая се да ги направя вкусни, да са различни, но украсата винаги ми е много семпла - личи си, че са домашни.
Никак не ми е загуба времето, прекарано в кухнята. Това е просто един от начините да изразиш любов, внимание, грижа... Обичам да готвя, интересно ми е, сигурно просто защото си падам по практични неща Blush Не бих могла да прекарвам часове наред в декупажи, оцветяване на мандали и подобни, аз съм по тези неща, които могат да се изядат, носят или да украсят интериора временно.

И по темата - довечера ще ходя на едно представление - танцово-поетичен спекталъл със стиховете на Г. Господинов, пиано (Шопен) и балет. Ние сме от спонсорите, имаме VIP билети и ще ходим на афтър партито (не е нещо грандиозно, просто маша вино). Не мога да реша какво да облека, каква визия е по-подходяща. Колебая се между роклята и костюма (не с този колан).

.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 15:04 от Vetrena

# 2 014
Ако красивите обувки са по мярка и с хубава извивка,  нищо няма да  ги натоварва, а на нормален и тесен крак няма да стиска.

Дъщеря ми е мастер шеф на палачинките и става все по-добра с тортите.

Скрит текст:

Vetrena, аз съм за роклята.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 19:15 от Linofrina

# 2 015
  • Бургас/Пз
Ветрена ❤❤❤ роклята е прекрасна и мисля, че е много подходяща. С твоята фина физика си те представям уау 😘

# 2 016
Силвър да си изкараш страхотно и да разпуснеш. 🤗

Много хубави торти, поздравления за уменията и търпението. 😊

Мими на мен ми харесаха първите с металното отпред щяха да са ти практични. Но щом са свършили ще си намериш по- хубави.

Макадамия кой е в среда на Xerjoff? Оооо, не двата са ми различни и ги исках от доста време. Просто сега им дойде реда. Абсурд да оставя единият и двата. 😂😂😂
От твоите показани се сещам, че искам и Apollonia, но ще чака реда си.

ПП Ветрена роклята избери.

# 2 017
В средата е Allende , най- прекрасната ванилия, а сега в студеното е змей 😁

# 2 018
“За” роклята.
Аз не обичам да готвя, затова и докато дойде ред да украсявам тортата, вече много съм се уморила 😂.
Но да рисувам, да правя нещо с ръцете си, това е моето.

# 2 019
Мерси ще го пробвам задължително. 🤗 Много харесвам и имах отливка от Angélique Noire Guerlain също е много хубава ванилия. И той е в списъка за покупка.
Оххх, момиче ще ме вкараш в грях ще ходя да душа и Initio Atomic Rose. Пробвала съм всичко на марката, но толкова бързо, че нищо не разбрах. А искам да си харесам парфюм от Initio да ги видя тези феромони. 😂😂

# 2 020
Клое, това според мен с феромоните е някаква шега, но парфюмът наистина е убийствено красив, ако харесваш роза, разбира се 😊
Анджелик е някак си по - въздушен, този си е чук направо

# 2 021
Обожавам рози, Макадамия! 🤗 Трябва да разпитам и една приятелка кой ми препоръчваше от тях. С тези феромони се смяхме много като и тя и аз го бяхме чели.
Отвори им страницата в IG и ще припаднеш какви снимки на голи тела с парфюми имат.
Няма да слагам, че ще ме баннат тука. 🤣🤣🤣

# 2 022
А къде ходите да миришете парфюми?

# 2 023
Гласувам за роклята!

# 2 024
А къде ходите да миришете парфюми?
Ателие 84, Кампомарцио 70, Висша козметика, офисите на Елинор, Белодоре в Парадайз…

Общи условия

Активация на акаунт