Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 206 589
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 1 995
Аз рсботих 2г в бутикова сладкарница, след като реших, че
искам да не ми е само хоби.После реших, че не ми се занимава Simple Smile))

# 1 996
  • Бургас
Уау, страхотни торти! И аз преди правех повече, особено за РД на децата.
За ботите исках да са хем удобни и непретенциозни, хем малко по-високи и елегантни, че с моите 1,50м … това е с дънки

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 10:41 от sunny-n

# 1 997
Момичета сразихте ме с тортите! Получавам комплекси за малоценност!
G&B, високи подобни боти има и по нашите сайтове и общо взето цените са същите! Hug
Ето един подобен чепик, на Kazar пък високите модели са ми любими!

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 12:19 от mimi.7299

# 1 998
Лееле, вие двете можете и професионални сладкарки да сте (ако не сте вече, разбира се) Heart Eyes
Аз не съм. Правя по 4-6 торти на година макс. По една за рд на всеки от нас и една за Коледа / Нова година евентуално.

# 1 999
Съни, добре ти стоят, ти си слабичка.
Правенето на торти е изключително натоварващо и трудно физически, емоционално също се натоварвах, защото съм перфекционист.Накрая реших, че не е моето.Прекалено много го мислех и се притеснявах.Иначе е забавно, аз съм сръчна и такива неща ми се получават.И не на последно място- изкарват се пари, но не кой знае какво за големия труд.
Понеже не ме влече сладкарството, често даже не правя , а поръчвам торти.Срам.

# 2 000
Момичета, аз и да се съдера такива торти не бих могла да направя! Адмирации и за двете ви, силно съм възхитена!
Съни, ботите си стоят съвсем добре, изглеждат меки и удобни, така че носи ги смело!

# 2 001
  • Бургас
ДХЗ, Мими, благодаря Simple Smile Мими, твоите ми харесват повече, ама не може все на токове, а и не искам само със равни и спорни да ходя,та това е компромисния вариант засега.
Ето и моите домашни "постижения"
Скрит текст:

Аз купувам торти само, ако ще ги нося някъде, където искат сертификат.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 10:42 от sunny-n

# 2 002
Лелее, момичета, не мога да ви изчета!
Направо съм се заринала в работа и опитвам да следя, но изпускам повечето - които видях ми харесаха много!
За ДХЗ се радвам за резултатите, на Магни и останалите стискам палчета да се наредят нещата.
По темата за диети и спорт не се включвам, с които от вас се познавам лично знаят защо, но общо - взето търся място под слънцето, където да си почивам точно от тези теми и просто пропускам като започнат.
Иначе и аз доста спортувах като дете - по мое време обикаляха, както каза Пепси и нямаше "не искам" - включваха ни в отбори и ни взимаха здравето.
Едва се откачих от плуването, бяха решили да ме правят състезател, а моите интереси бяха съвсем други.

GB, честито на младежа, а за тортата и тази на ДХЗ не знам какво да кажа просто - уникални са, браво, голяма красота!
Няколко пъти и на мен ми се е искало да направя такова нещо,но все с намеренията си оставам.

Сhloe,  честити парфюми, голям удар са на намаление, а и рядко се среща.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 00:04 от silver pearl

# 2 003
Съни, браво, майсторица си и ти с масления крем.
Обещала съм на малкия ми син, на 14г, да му правя коледна къщичка.Искал много украси и коледен дух.🙄

# 2 004
  • Sofia
Аз досега си мислех,  че мога правя торти, но след показаните ще се скрия в ъгъла. Kissing Heart
Марунка, много си чаровна! Очилата пасват перфектно на лицето ти.

Върнах ботите Ралф Лорен. Качеството е обидно ниско, дори за сделано в Китай. Не стига, че са твърди ами стелките вътре намачкани и  криво залепени.
Купих си Caprice от мека кожа, с гъвкава подметка  и мирясвам.

Някога съм носила обувки с дебели токове и платформи, към днешна дата са ми супер груби и не женствени. Както и да се върти модата, оставам фен на тънките токчета и заострен връх, които за жалост вече не мога да нося заради стари травми по стъпалата.

По тези само въздишам 

# 2 005
Копче, с какъв размах приключваш годината.... Браво! Нямам търпение да започне новата и да ни се похвалиш!

# 2 006
Повече няма да ви чета! С тия торти се комплексирах, Съни от твоите също! Моите и твоите боти са съвсем различен стил и предназначение...! Носи си ботичките и се кефи!
Карен, много лошо, че ботите на RL не са удобни...поне да си бях взела нещо на Казар, тях поне съм сигурна, че са добре. Омръзнал ми е този пусти Каприз, но по удобна обувка май няма. Днес висях часове в болницата права и бях с тях... все едно нямам обувки! Но са ми такава грозота... Sad

Къде ще се сравни с това! Simple Smile

И това! Wink

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 13:44 от mimi.7299

# 2 007
Рядко красиви обувки са удобни обувки за такива широки стъпала като нашите, Мими.Имам приятелка, носи само “балатумки” и нищо ѝ няма на краката, а аз какво ли не купувам, все естествена кожа,  и вечно не ми е удобно.
Какво се комплексираш, аз пък с математиката съм много зле.😂

# 2 008
А, то с математиката и аз отдавна вече съм зле! Wink
Но, да като цяло мога да кажа за мен удобна обувка няма, все някъде, нещо ми пречи. Маратонки няма как да нося в офиса, никой не ходи така, така, че ще продължавам да вървя и рева!

# 2 009
  • Sofia
Мими,   Hogl, Ara серията  high soft , Gabor също са удобни обувки, но с изключение на Hogl, другите не са особено елегантни на вид.

Общи условия

Активация на акаунт