Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета. Отново е есен. (Тема 31)

• 204 556
  • 2 261
  •   1
Отговори
# 555
Vetrena, аз също пробвам добавки, търся, лутам се...макар честно казано да не обичам да пия, лошото е, че до сега файда не съм видяла, а нямам читав доктор или фармацевт да ми помогне!
Покрай темата пропих биотин и колаген...още си ги пия! Wink

# 556
  • тук-там
Повечето аг-та, особено в БГ, препоръчват хормони. Аз също съм на мнение, че точната добавка върши чудеса. Още не мога да си намеря за горещите вълни. Ама ще почета и ще пробвам.

# 557
С хранителна добавка, изписана от ендокринолог, регулирахме цикъла и кръвоизливите на моята тийнка. Преди това приемаше други лекарства, без особен ефект.
При мен вълните не са топли, а направо горещи.

# 558
# 559
Повечето аг-та, особено в БГ, препоръчват хормони. Аз също съм на мнение, че точната добавка върши чудеса. Още не мога да си намеря за горещите вълни. Ама ще почета и ще пробвам.
Моята не препоръчва и хормони! Аз вълни нямам, а нощно изпотяване, но не му обръщам внимание Wink

# 560
  • Бургас
С хранителна добавка, изписана от ендокринолог, регулирахме цикъла и кръвоизливите на моята тийнка. Преди това приемаше други лекарства, без особен ефект.
При мен вълните не са топли, а направо горещи.

Би ли споделила коя е добавката?

mtz, за вълни и потене съм чела за салвията, че помага.

# 561
Ще го напиша отново. Хранителен режим с много протеини е най-ефикасно срещу горещи вълни и изпотяване. Ограничете бързите въглехидрати и изключете захарта.  Доказано работи!

# 562
Ще го напиша отново. Хранителен режим с много протеини е най-ефикасно срещу горещи вълни и изпотяване. Ограничете бързите въглехидрати и изключете захарта.  Доказано работи!
Абе Магни, при мен не работи! Simple Smile Не ям хляб, тесто, сладко, картофи и ориз! Wink
Цял живот съм обичала основно протеините..

# 563
А какво ядеш, Мими? Убедена съм, че ако включиш изброеното в менюто си сама ще усетиш разликата. Тогава ще си говорим за цунами, не за вълни. Четири години след влизане в менопауза не контролирам ли въглехидратите и нощното изпотяване се завръща отново. Вече не следя килограмите, а как се чувствам.

# 564
  • София
И аз съм така. Не обичам въглехидрати. Обаче от две години си се потя като... Особено ако има някой стресов момент. Сега малко се успокоих и спряха вълните.

# 565
Мен изпотяването не ме дразни толкова, явно не е силно, заради протеините... Wink

# 566
Мими, колежки се преобличат в работно време, мама сменяше нощниците си - помня защото си говорим много и за всичко. Аз можех да изцедя косата си все едно излизам от под душа. Наистина може да са страшно неприятни екстрите на м-паузата. Хормоналните терапии са нож с две остриета. При мен никак не са препоръчителни между другото. Всеки ендокринолог би препоръчал хранителен режим. А и не струва много да се опита. Но не за седмица или месец.

# 567
Аз си имам 5 пижами, сутрин хвърлям за пране и това е. През деня не се потя! Simple Smile Лятото също не се потя през нощта, но спя с нощници с презрамки и голи гърбове Joy

# 568
Душичка Hug И това ще мине! Kissing Heart

# 569
  • тук-там
Моята не препоръчва и хормони! Аз вълни нямам, а нощно изпотяване, но не му обръщам внимание Wink
За едно и също говорим. Нощното изпотяване.
Магни, ще затегна диетата!

Общи условия

Активация на акаунт