Отговори
# 105

Няма нови любимци, няма нови фотки, няма и инфо за нов проект. Изобщо нищо няма из сайтовете, а и въображението и надеждата ми се изпари.   В безтегловност съм...

# 106
# 107
Здравейте, момичета!

"Колкото повече научавам за живота и света около себе си, толкова повече разбирам колко малко знам."  
Зенон

Много слънчеви усмивки и спокойствие да радват деня ви!

5 октомври - Международен ден на учителя

На 5 октомври в България и още над 100 държави по света се отбелязва Деня на учителя.
Професията „учител“ е достойна за уважение във всички култури и общества, защото изгражда бъдещето на всяка нация. Учителите са хората, благодарение на които младите хора се превръщат в личности. Те ги учат да разпознават доброто и справедливостта, да мислят творчески и да вземат самостоятелни решения.
Идеята за празника идва от състоялата се през 1966 г. в Париж Специална междуправителствена конференция за статута на учителите, в резултат на която е подписан документът „Препоръки, касаещи статуса на учителя“.
По повод годишнина от приемането на препоръките, ЮНЕСКО предприема инициативата да наложи 5-ти октомври като международен ден на учителя и това става факт през 1994 г., когато Световният ден на учителя се отбелязва за първи път.

Софи, благодаря ти!

# 108

Охрид от личният архив

[/img]

Кръчмата в която сме изпили чок елексир:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 109

Ехаа, кръчма за кеф, заслужава си
количеството елексир..
Wine Glass
Цитат

# 110
Охрид от личният архив

Скрит текст:

Кръчмата в която сме изпили чок елексир Stuck Out Tongue Winking Eye
    Красиви пейзажи от Охридското езеро си ни споделила, Феми. Благодаря ти!
     Охрид е приятно градче, с дух и самобитност, за разлика от кича в Скопие.  Жалко за налетите десетки милиони евро, за да бъде преобразена централната част на столицата на Северна Македония. В нея може да се открият познати постройки и символи от целия свят, но най-много от България. Разностилие и безброй скулптури - потрес...

# 111

Сериалът "Redemption High School", който е по световноизвестната
японска манга адаптация, която продуцирам,
ще излезе скоро* за първи път и само на @gain
Weary

# 112

Най-после някакво раздвижване покрай Толга.
     Софи, благодаря ти за новото инфо. Толга е само продуцент на “LİMİT” и не съм много ентусиазирана от новината, но ми е любопитно как изглежда сериал, направен по книга с илюстрации. И ако ми се отдаде възможност бих го загледала. Дано сериалът да има успех, та да стимулира маминия за още продукции, но с негово участие.
     Софи, извини ме за невежеството, но аз не зная нищо за тази платформа @gain.

# 113
Най после раздвижване около Лимит - ученическия сериал.
И аз не знам много за платформата Гайн , не е от най популярните.
Платена е като всяка друга платформа и мисля че може да се гледа чрез изтеглено приложение.
Може и да ви подведа,но мисля че е собственост на бизнесмена Аджун.

# 114

Феми, ние знаем, че за тебе най-популярни са платформите, на които снима само Чачо. Другите не са популярни.
     Аз исках да разбера нещо повече за платформата и ти благодаря за отговора, че е собственост на бизнесмена Аджун и че може да се гледа чрез изтеглено приложение.
     Стана дума за “LİMİT”, та се сетих и за "Ченгето Халюк". Дано скоро да имаме достъп и до филма.

# 115

Pushpin Офф, да си кажа, нито сериала ме интересува, нито платформата,
тотално съм разочарована в момента от това което сподели продуцента..
надявах се да мъцне нещо за предстоящ проект в който ще участва ,
някой екшън или друга история..а той - скоро Лимит* с некакви безлични
начинаещи актриси, катастрофа с автобус и борба за оцеляването им,
не, благодаря, да си го гледат..поне да беше филма с Халюк,
по-добре да беше пуснал поредния пейзаж тази вечер..
Weary

# 116

Софи, не се ядосвай и на нашата улица ще изгрее слънце. Ще се радваме и ние скоро, пък и на премиерата на японската  манга ще се появи и продуцента с целия си блясък.
     Но аз така и не разбрах, че Толга е пуснал инфото. В неговия Instagram няма нищо, а Han Medya Yapım са пуснали в стори една снимчица.
     И да сме в тон с есенната тема, ето и един пейзаж. Толга го е качил в @tolgahansobjective на 08.01.2021 г.

"Нищо няма да спре слънцето да изгрее отново, дори и в най-тъмната нощ. Защото отвъд черната завеса на нощта ни чака зората."
Халил Джубран

# 117

Nature Sunny "Нищо няма да спре
 слънцето да изгрее отново.."
Joy

Добро утро*

Cupid

# 118
Здравейте, момичета!

Ключов мотив за деня е "Направи едно добро дело. Помогни на някого да се усмихне."
Харви Бел

Много настроение и оптимизъм през целия ден ви пожелавам!

6 октомври - Световен ден на усмивката

Усмихвайте се повече и по-често днес, в Световния ден на усмивката!
Автор на популярното усмихнато жълто личице, основен символ на Световния ден на усмивката, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963 г.
Бел, назначил се сам за международен посланик на щастието и основал „Световната корпорация на усмивките”, предложи Международния ден на усмивката да бъде празнуван в първия петък на месец октомври, когато предвкусването на почивните дни предразполага духа към добро настроение.
 Според Бел това трябва да бъде денят „посветен на доброто настроение и добрите дела“ и да преминава под мотото: „Направи добро. Помогни на някого да се усмихне“. Бел смятал още, че това трябва да бъде ден, в който всеки да се усмихва и да дарява усмивки на околните.
 Датата е в началото на октомври, защото в началото на есента определено хората имат нужда от повече усмивки. Празникът на усмивката се отбелязва за първи път в американския град Уорчестър, щата Масачузетс на 1 октомври 1999 г.

# 119
Петък вечер ден на майстора и купони и усмивки.

За платформата Гайн току що прочетох ,че е закупила сериала Личност ,който е бил предназначен за Дисни плюс.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 20:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт