Отговори
# 255
Здравейтеее , навън е като лято , иде Коледа . Това време се побърка ...предпочитам да ми е горещо вместо студено .

Разрових се в нета за сладолед от тиква .  Като изпишите в гугъл наименованието ще видите много рецепти домашни . Аз не си падам по такива подправки, може само канела . Този който опитах  е лек на вкус.
Софиии , ако ти се занимава може да си направиш домашен.  

За изцепката на Керем неуважение и непрофесионализъм ! Трай си там за романтикатЪ не щем подробности зрителите  кой кво е ял и мирише.
Казанова ги подпира по стените  и целува наред Joy ментова дъФка и готово и нищо му няма , нито на партньорките Joy

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 14:57 от femmi2

# 256
Misc Performing Arts Уауу, какъв световен ден, казват им "втори майки"
забележете - майки, не "мащехи"..
Joy
    Тъщата - маминка и любящата съпруга   вероятно са получили своите подаръци по случай Международния ден на тъщите и щастливо позират. Joy Жив и здрав да е Толга, добре се грижи за тях!

Феми, благодаря за почерпката и инфото за този интересен сладолед, но предпочитам да го ям наготово, не ми се занимава с приготвяне.
     Да изпием и по кафе (чай за настиналите) с десерта...

# 257
Емкаааа Flowers Tulip чая е слаба работа давай узото и елексира .
Погледнете как му танцуват на масата
https://twitter.com/freeee99999/status/1716021216719319063
https://twitter.com/MertSevdals1/status/1715839601678459060
после преминаха на сиртаки, мноУ спънати умрех от смях Joy

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 21:45 от femmi2

# 258

Феми, нашите любимци се забавляват, а ние страдаме, чакайки новини и актуални  фотки.
     Не може така!
     Софи да донася коктейлите и да опъваме масата. А за какво ще пием, решаваме сами. За тъщите и свекървите ли, за липсата на инфо ли, или ей така, от нямане какво друго да правим. Cocktail Champagne
     За отскок - малко напрягаща красота...

# 259

Flowers Bouquet ЕМИ*
откъде ти хрумна "напрягаща красота"
да не си минала на автоцензура,
ей го пак навлечен, да ни е спокойно..
Joy

Cheers* Wine Glass

Зет черпи за празника Joy

# 260
Flowers Bouquet ЕМИ*
откъде ти хрумна "напрягаща красота"
да не си минала на автоцензура,
ей го пак навлечен, да ни е спокойно..
Joy

Скрит текст:
Cheers* Wine Glass

Зет черпи за празника Joy
    Софиии, добре направи, че навлече отново Толга. Нямаше да издържа на още "напрягаща красота". Joy
    Докато качвах красавците такива епитети се въртяха в главата ми, че страх от мене си ме хвана. Напрегнах се не, чак се изпотих и до Джан не успях да стигна...
    Ако не бях се цензурирала, щяха други да го направят. Joy
    Почерпката от зетя добре ще ми дойде.

Последна редакция: нд, 22 окт 2023, 22:42 от Emiliya

# 261
Joy Joy Joy
Цитат
People CouplekissФирменото парти с пийналата Нур е класика,
изпълнението на Амине не може да се повтори ако сега
пак се опитат да го заснемат, уникално и неповторимо е
Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 07:50 от EvaKrusteva

# 262
Здравейте, момичета!

Хубаво е, когато сутрин станеш да имаш посока, която ще те отведе до нещо красиво, да имаш мечта, която да следваш. Хубаво е, когато имаш поне сто причини да се усмихнеш!
„Продължавай да казваш „Да” на себе си, на мечтите си, на живота - на всичко, което те прави щастлив!”

Приятен ден и успешна нова седмица, последна за месец октомври!

Ново от Суде:

# 263

Хайде на шоколадовото изкушение:yum:

# 264

Цитат
tolgahansayisman
Докато великият лидер Мустафа Кемал Ататюрк и неговите сподвижници започнаха индустриализация и възстановиха страната ни, със значението, което придаваха на авиацията, те подписаха указ за създаване на фабрика на брега на Златния рог за производство на шперплата на самолетни крила, необходими за първите ни самолети с нашите вътрешни ресурси.
Името на тази фабрика, създадена с този указ, е "Фабрика за шперплат Butterfly", вдъхновена от крилата на самолета. „Като семейство Келебек, за нас е чест да дадем на първите си самолети крила и да ги издигнем в небето, и да станем „Келебек“ с подписа на нашия предшественик. “
🇹🇷 Честита първа 100-годишнина на нашата република. 🇹🇷

Феми, благодаря за шоколадовото изкушение и още по изкушаващия Ийт Козан!
     А Толгахан с червената папийонка направо "кърти", но рекламата ми хареса.

# 265
Вълшебното кълбо позна за визията и рекламата.

В момента тече гала вечер на Арас Булут за проекта му за годишнината на Ататюрк. Там е и Есра Билгич.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 21:27 от femmi2

# 266

Офф, не знам какво да кажа,
не ми допадна, не разбрах нищо в рекламата,
по - точно, не ми въздейства като такава,
минало и настояще,
 шпертплата от фабрика на 100 год,
и нахлупената ушанка, първите самолети и
указа на Ататюрк в 2 мин клип,
да беше изпил и една боза,
известно е че рекламите са 30 секунди,
 но да е жив и здрав,той си знае какво и
защо снима и рекламира,
време е за екшън..
Sunglasses

# 267

Софи и тази седмица няма да получим вест за нов проект. Всички са се впрегнали около годишнината и само за това се говори. До неделя ще е така, тогава трябва да е заключителната част от мероприятията.
     Свикнахме да чакаме, пък и нямаме друг избор.
     А рекламата за мен беше малко свеж полъх в сивото ни очакване и част от историята на първата мебелна фабрика. Гласът на Толга допълнително внесе емоционалност, поне за мен - обожавам да го слушам.
     Малко "светска хроника":

ТОЛГАХАН СЕ НАГРАДИ!

Красивият актьор Толгахан Сайъшман направи голямо влияние с компанията Han Media, която основа през 2021 г. През този период Sayışman, който направи филма „Aynasız Haluk“ и засне сериала „Kurtuluş High School“, който скоро ще бъде излъчен по Gain, се е наградил, както чух.
Толгахан Сайъшман, който в момента участва в много бизнес линии и произвежда проекти за разширяване на производствената си компания, си купи последния модел спортен автомобил Mercedes.
Сайъшман, който има две деца на име Ефехан и Алина, подари предишната си кола Range Rover на съпругата си Алмеда Сайъшман.
Толгахан Сайъшман купи спортната кола както за лесно шофиране, така и за да избегне проблеми с паркирането...
Източник: takvim.com.tr

# 268

Heart Yellow Heart Heart Eyes

Nature Sunny Добро утро*

Blush Толгахан да си купи последния модел спортен Mercedes.
и да подари "стария" си джип на съпругата Алмеда
не е много романтично за егото на албанката,
скоро ша видим селфи как и тя се е самонаградила

# 269
Здравейте, момичета!

"Никога не се отказвайте от мечтите си, заради времето, което ще ви е нужно. Времето така или иначе ще мине."
Ърл Натингейл

Позитивен и успешен ден!

Софи, албанката няма да се примири да кара кола "втора ръка". Това е под достойнството ѝ. Статията сигурно я е взривила, а това ще излезе на носа на Толга. За компенсация - да ѝ купи самолет, та волно и свободно да си витае из облаците. Airplane

24 октомври – Световен ден за борба с наднорменото тегло

Сериозен проблем в днешно време се явява затлъстяването и неговите последствия. Според последни проучвания на Европейската комисия и Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, повече от половината от възрастното население на Европейския съюз е с наднормено тегло или затлъстяване.
В България от затлъстяване страдат около 1 млн. души. В това число са засегнати не малка част от децата в държавата.
Наднорменото тегло и затлъстяването, както и свързаните с тях усложнения  са до голяма степен предотвратими. Здравословният начин на хранене и редовната физическа активност са съществена част от превенцията на затлъстяването.  Препоръките на Световната здравна организация са: увеличаване на консумацията на плодове и зеленчуци, бобови култури, пълнозърнести храни и ядки; ограничаване приема на захари, преработени храни; повече движение и практикуването на редовни физически упражнения; постигане на енергиен баланс и здравословно тегло.

Общи условия

Активация на акаунт