Отговори
# 240

Flowers Bouquet ЕМИ*
  хубаво си прехвърляла видеа с Толга
ама дай нещо цуни/гуни..
преди бебетата
Joy

# 241
# 242
# 243
Здравейте, момичета!

"Живот, прекаран в грешки, е не само по-почтен, но и по-потребен, отколкото живот, прекаран в бездействие".
Джордж Бърнард Шоу

Бъдете с този, който прави усмивката ви красива,
а сърцето - щастливо!
Слънчев и усмихнат ден!

Ново от сторито на Толга.
     Трябва да погледна дали новата реклама на мебели "Kelebek" е достъпна за нас.

Скрит текст:

# 244

Flowers Bouquet ЕМИ*
хубав и усмихнат ден!
Coffee Kissing Heart

# 245

Flowers Bouquet ЕМИ*
хубав и усмихнат ден!
Coffee Kissing Heart
     Благодаря ти, Софи! В компанията на Толгахан и тук в темата денят ми винаги е усмихнат.
     Чета с интерес някои коментари във форума и несъзнателно (или напълно съзнателно) градя мнение не само за актьорите, любимци на милиони фенове, но и за пишещите. Настръхвам от негативизма, който се лее навсякъде и в същото време изпитвам удоволствие от позитивното отношение и чувството за хумор, присъщо на други постове.
     Изобщо - шарен свят...
     Настроение по обедно време. Усмихва ме Нур в кухнята, особено когато е ядосана. Много е сладка, за разлика от ястията, които приготвя.

# 246
Hearts
и днес не открих нещо интересно Weary

# 247

И аз за пореден път съм разочарована днес. Нищо интересно из сайтовете. Но попаднах на едно интервю на Керем. Този актьор за първи път го гледах в "Ако ме обичаш силно" и ми направи добро впечатление партньорството му с Хафсанур. Вероятно ще ми е и последният сериал с него. Възмути ме арогантното му поведение. Пред студенти и фенове на  Luma Kısa Film Festival на въпроса за романтичните сцени, Керем отговаря:
„Всъщност романтичните сцени изобщо НЕ са романтични. Пред вас има 150 души. Вашият партньор е ял нещо, където има лук по време на почивката. В това няма нищо романтично. Бъди сигурен. т.е. най-гледаните сцени изобщо не са романтични”
     Това е неуважение към всички партньорки, с които е снимал. Това е пренебрежение към всички фенове, които съпреживяват любовта на екранните половинки, потапят се в атмосферата и приемат за реално това, което се случва на екран. Това е подигравка и с производителите на филми и сериали. Такъв актьор няма място сред гилдията.
    Толкова харесвах интимните сцени на Керем и Хафса, а сега направо се втрисам само при мисълта, за целувка с дъх на лук.
     Спирам дотук, да му мислят неговите фенове.
     От сторито на Толга - нямам идея какво споделя днес нашето момче, но изглежда е свързано с тържествата по отбелязването на Деня на Републиката. Рекламата на филма - също.

# 248

Joy ха-хаа, те затова ли се целуват по бузите,
челото и косите, за да не си усещат
 дъха на бадеми..
Weary

Heart Eyes

# 249

Joy ха-хаа, те затова ли се целуват по бузите,
челото и косите, за да не си усещат
 дъха на бадеми..
Weary

Heart Eyes
    Софи, остави ме без думи. От смях не мога да се "събера" и да покрия с нещо интересно поста ти.
     Не смея да кача и гифки с целувки, че още ме преследва лука на Керем.
     Ейй, заради неговото изказване ще намразя романтичните сцени.
     Ще го карам само на екшън и крими.

# 250

Heart Purple Heart Heart

Добро утро*

Flowers Bouquet ЕМИ* не го знам и не бях чела нищо
за въпросния Керем но заради погнусата ти от интервюто
потърсих нещо и първото на което попаднах ми стига,
бил гадже с Хандето и задминал Джано
по популярност лятото..
само аромата му липсва
Joy Joy

Kiss

# 251
Здравейте, момичета!

"Има дни, които се помнят завинаги. Има хора, които остават в сърцата ни завинаги. Има мигове, за които бихме заменили години от живота си.
Най-важното е да не разпиляваме това, което истински имаме. Не оставяйте за утре благодарността, обичта, добротата.
Не пропускайте живота си!"

С пожелание за много любов и усмивки през почивния ден!

22 октомври - Международен ден на тъщите и свекървите

Отбелязва се от 2002 г. винаги в четвъртата неделя на месец октомври. По аналогия с Деня на майката и Деня на бащата, Денят на тъщата/свекървата е отбелязан за първи път на 5 март 1934 г. в Амарило, Тексас, САЩ, където е иницииран от редактора на местния вестник.
 Макар и неофициален, празникът е повод да се изрази с мили думи и добро отношение уважението и благодарността към жената, която обгражда с обич и внимание децата ни и ни напътства в живота.
Денят е подходящ да зарадвате с подарък жените в семейството, ако вече са приели ролята на тъща или свекърва.

Да подсладим живота на свекървата...

# 252
Здравейте, момичета!

Хайде за любителите на "Семейство"

Благодарности на пчеличките за превода!
Семейство- 16 еп. бг. суб.
https://ok.ru/video/6800538929843
https://videa.hu/videok/film-animacio/16-sorozat-8a9j06RQ3TOEBqhM

# 253
Хайде за любителите на "Семейство"

Благодарности на пчеличките за превода!
Семейство - 16 еп. бг. суб.
https://ok.ru/video/6800538929843
https://videa.hu/videok/film-animacio/16-sorozat-8a9j06RQ3TOEBqhM

Ехаа, тази вечер ще се потопя в историята на "Семейство". Страхотно удоволствие е да гледам с бг субтитри.
     Благодарности и от мен на момичетата, които ни доставят тази радост!

И още една новина, свързана с този сериал:

Нов сериал с Къванч Татлъту тръгва в България

Новият турски сериал "Семейство" ще се излъчва и в България, след като правата за това вече са закупени, съобщи Фейсбук групата "Сериалите 2020".
"Семейство" е турски драматичен телевизионен сериал, продуциран от Яй Япим, чийто първи епизод е излъчен на 7 март 2023 г. по Show TV, а в момента в Турция върви втори сезон. Режисиор е  Aхмет Kaтъксъз, а сценаристи - Хакан Бономо и Aли Кобанбай.
Най-грабващо за българските и турските фенове на този вид филми обаче ще е участието в главните роли на любимеца на публиката Къванч Татлъту и неговата "любима" в главната женска роля Серенай Саръкая.
Историята накратко разказва за Аслан Сойкан (Къванч Тътлъту), който произхожда от известно семейство. Той среща психоложката Девин Акън (Саръкая), която има подобни проблеми като него, и в семейството възникват различни ситуации.
По непотвърдена информация медията, която е закупила правата за излъчването на филма, е bTV. Очаква се потвърждение кога ще започне излъчването му в България.
Източник: trud.bg

# 254

Misc Performing Arts Уауу, какъв световен ден, казват им "втори майки"
забележете - майки, не "мащехи"..
да им е честит празника и да се радват
на голямото си семейство,
другото е само вицове..
Joy

Общи условия

Активация на акаунт