Отговори
# 675
Здравейте , какво ще правим неделно?
Няма да ви изненадам като ви споделя, че си харесах секси пич от сериала ,който гледам. От време навреме криввам от пътя ,но и Казанова го прави също така че Joy
Бурак Челик се казва ,може да го проверите в Гугъл и да кажете, като ценителки на мъжката красота мнение. Много се поддържа в тяло и тренира ,синеок е.
Сега мисля,че играе в нов проект ,но не запомних кой.. то толкоз продукция снимат че ..

# 676
Феми, за този сладурковец ли иде реч. За първи път му виждам физиономията. Но е симпатяга. Разкажи нещо повече за него. Къде го гледаш, в кои сериали участва.

Ново от Толга - маминият е бил на сватба. Мернах и Мурат там.

Скрит текст:

# 677
О ,  на сватба е бил маминият .  С  Мурат Йелдаръм са приятелчета .

За същия сладурковец иде реч . Играл е в много прдукции , но не съм ги гледала всичките , включително и исторически . Това , което гледам с него е  По - красива от теб , но е към финала и свършва . Какви погледиии фърга там на колежката и какво тяло е сътворил.. Stuck Out Tongue Winking Eye

Разрових се за повече инфо , той бил женен и разведен . Голям палавник в ЛЖ . Сега се сетих че съм го мяркала в ''Черна роза'' заедно с Айча Туран и те са бивши гаджета в реала .  Готина екранна и реална двойка .
В тоя сериал и двамата са многооо млади още ..
Скрит текст:
Бурак Челик се срещна с бъдещата си първа съпруга, моделът Айшенур Озкан, на модно ревю през 2013 г. Младите хора бяха приятели известно време, а след това решиха да узаконят връзката и регистрираха официален брак.
Актьорите бяха смятани за една от най-красивите и обещаващи двойки в Турция, но поради липсата на деца, двойката не можа да поддържа топли отношения за дълго. През 2015 г., след като се разделиха по взаимно съгласие, мъжът и жената подадоха молба за развод и всеки се зае със собствената си кариера. След това в личния живот на популярния турчин се появи нова любов. Бурак започна да се среща с Ойку Челик. Изпълнителят на водещи и поддържащи роли във филми и сериали се опита да запази романса в тайна. Той предпочете да не отговаря на интимни въпроси на журналисти, но скоро стана известно, че тази връзка също е приключила с прекъсване.
През 2021 г., въпреки усилията си да избягва публичността извън работата, Челик беше уловен от камерата в компанията на актрисата Мария Уей. Двойката, релаксираща в курорта, беше заснета в недвусмислени пози. Развитието на тази връзка интересува феновете.

През лятото на 2021 г. в Турция приключи прожекцията на втория сезон на военно-историческата драма „Основата: Осман“, заснет от продуцента Мехмет Боздаг като продължение на пълнометражния филм „Възраждане: Ертугрул“.
Бурак изигра ролята на манкурт монгол на име Конгар, който научи за собственото си минало и реши да промени настоящето. Героят, пълен със сила и смелост, изглеждаше хармонично в разгара на битки и интриги, така че актьорът получи одобрението на критиците и спечели сърцата на феновете на жанра.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 15:19 от femmi2

# 678

Феми, благодаря за инфото. Интересен актьор е Бурак Челик, но нищо от това, в което участва не ме впечатли, та не зная дали ще го гледам някога.
     Толга е бил на сватба, а албанката е яхнала кончето. В няколко сайта прочетох, че се готвела за нова продукция, ама ще пее ли, ще танцува ли, ще дресира конете ли, или само ще рекламира нещо - мълчание. И тя иска да ни изненада...
     Ето го маминият хубавец с булката. Не мога да се сетя кой е бащата на булката, на много фотки са с Толга. Нямам време и да поровя, за да опресня паметта си.
     Нашичкият как се е "барнал" - засенчва младоженеца!

# 679
Неделно кафенце в компанията на този секси пич . Heart Eyes
 Пиши си с мен по тела че много му липсвааам ,но е тайна какво си говорим Stuck Out Tongue Winking Eye другия път ще му подаря и оплета червен пуловер:blush:

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 18:07 от femmi2

# 680
Неделно кафенце в компанията на този секси пич. Heart Eyes
 Пиши си с мен по тела че много му липсвааам ,но е тайна какво си говорим Stuck Out Tongue Winking Eye другия път ще му подаря и оплета червен пуловер Blush
Скрит текст:
     Феми, аз се чудя с кого си пише Чачо, а ти едва сега си признаваш. Моля те, не ме оставяй друг път в недоумение толкоз време. Признавай веднага!
     Ще чакам да го видя и с червения пуловер made by Femi.
     Хубавец ще ни е Левент, точно като Сарп!

# 681
Айде ,ако има още снимки от тържеството или от снимачната площадка давайте ги. 

Финала на По красива от теб е чок романтик.  Направо се разтопих и просълзих. Ех, тези сериалииии и туризъм.  
Там играе хирург Емир Демирхан.  Имам слабост към това име и този принц. Много му отива да е такъв:heart_eyes:

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 01:28 от femmi2

# 682
Ново от снимачната площадка на „Arjen”:

От сторито на Талат Булут - с актрисата Dilara Aksyuek зад кулисите на сериала "Ариен".

# 683
# 684
Здравейте, момичета!

"Не планината пред теб те изморява, а камъчето в обувката."
Робърт У. Сървис

Приятен ден и успешна нова седмица на всички!
Нека доброто настроение е ваш спътник, а камъчетата в обувката - по-малко!

11 декември – Международен ден на планината

Международния ден на планината, ежегодно отбелязваме на 11 декември, от 2003 г. насам с решение на ООН. Организацията за прехрана и земеделие на ООН (ФАО) координира годишното честване на Деня, за да насърчи по-голяма осведоменост относно планинските проблеми.
Планините са дом на 15% от световното население и една четвърт от сухоземните животни и растения.
Поради изменението на климата и свръхексплоатацията, флората и фауната в планинските райони са все по-застрашени. Повишаването на температурата означава също, че планинските ледници се топят с безпрецедентни темпове, процес с пагубно влияние върху природата.
Всяка година международният ден на планината е посветен на различни каузи, чрез които да защитим и опазим крехката планинска среда.

# 685
Здравейте и ползотворна нова седмица

Още не съм пила кафенце  , но ви черпя с това шоколадово изкушение Yum

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 11:24 от femmi2

# 686
Още не съм пила кафенце, но ви черпя с това шоколадово изкушение Yum
    Феми, кое време стана, а ти кафе още не си пила.
     Да не се улиса в плетене на червения пуловер за Чачо?!
     Благодаря за шоколадовото изкушение.
     Днес е спокойно из сайтовете, никой още не се е появил, та ще караме на стари спомени и архивни кадри.
     Тази снимка от сета на "Ариен" определено ми въздейства.

Цитат
TurkRu.TV | TurkRu.TV - турски сериал
5 дек в 21:30
Започнаха снимките на нов сериал за платформата GAIN #EverydayLife
С участието на: Толгахан Сайъшман, който е и продуцент на проекта, Талат Булут, Езги Еюбоглу, Аликан Ючесой, Диляра Аксуйек.
Историята на тийнейджър, израснал на улицата и по-късно станал убиец.

# 687
Цитат
Историята на тийнейджър, израснал на улицата и по-късно станал убиец.

Героя на Толга убиец ли ще е ?   Любимците яко ни фъргат у дълбокото и джаза с екшън. Ариен и Гадааар .
Ще има и ашк не може  без товааа.  

# 688
Героя на Толга убиец ли ще е?   Любимците яко ни фъргат у дълбокото и джаза с екшън. Ариен и Гадааар.
Ще има и ашк не може  без товааа. 
      Феми, още не мога да осмисля написаното за Ариен. С много малко информация разполагаме. Но ще има и екшън, и ашк, в това съм убедена. И съм щастлива, че двама от любимците ми ще участват в екшън сериали. Омръзна ми от сълзливите турски драми. В момента следя само "Семейство", а имам ли време се развличам с Коледни романтични филмчета - леки и неангажиращи.
     Да сложа отново нашия Ариен Накмет. Гледам го какъв е красавец, представям си и татусите по него и очакванията ми са големи. Дано ги оправдае!

# 689
О, и аз съм доволна от това и ми е омръзнало от еднакви Туркиш драми.

Общи условия

Активация на акаунт