Отговори
# 75

Цвети, благодаря ти!
     То човек без работа като мен, от нямане какво да прави, се вманиачава на тема Толгахан.Stuck Out Tongue Winking Eye Аз и страничка в Instagram му спретнах през 2022 г. Приятно ми е да си комуникирам с хора от различни националности, които оценяват таланта и магнетизма на Толга.
     Ето линк ако искаш да разгледаш.
https://www.instagram.com/tolgahansayisman_bgfen/?hl=bg
     Чудя се обаче какво се случи във vk.com/tolgahan_sayisman. Там не са публикували от 06.03.2022 г., а бяха доста активни.
     Да се върна на нашите Световни дни - след толкова празнуване Ийт и Чънар са...

"Носят ме мамо, влачат ме..."

Скрит текст:

* За да се сбъдват мечтите
 трябва влюбен вълшебник,
а не приказлив разказвач*

Софи,

# 76

Nature Sunny Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf  Flowers Maple Leaf Flowers Fallen Leaf Nature Sunny

Добро утро*

# 77
Здравейте, момичета!

"Изкуството да бъдеш щастлив идва от силата да извличаш щастие от обикновените неща."
Хенри Уорд Бийчър

Здраве, търпение и надежда през новата седмица!
Приятен ден!

2 октомври - Международeн ден на ненасилието

На 2 октомври България и международната общност отбелязват Деня на ненасилието, по повод рождението на Махатма Ганди. Страната ни е съавтор на приетата на 15 юни 2007 г. резолюция на Общото събрание на ООН, с която 2 октомври се обявява за Международен ден на ненасилието. С тази инициатива ООН потвърждава значението на идеите на Махатма Ганди в нашата съвременност - за изграждане на свят без насилие, основан на разбирателство и сътрудничество между държавите и народите.

Ново от Суде:

# 78

Joy Международeн ден на ненасилието
основан на разбирателство и сътрудничество
 между държавите и народите,
ми изглежда като врата в полето..
а Суде не мога да я позная
Close

# 79
Здравейте!

# 80

Всеки първи петък на октомври се отбелязва Световният ден на усмивката, един чудесен повод да се изразим с най-прекрасния жест – усмивката. Инициатор на този невероятен празник е американският график Харви Бел, известен със създаването на популярното усмихнато емотиконче, което всички обичаме и използваме в ежедневната си комуникация.
Световният ден на усмивката се чества навсякъде по света, привличайки хора от различни култури и националности, които се обединяват в желанието си да разпространят усмивки и позитивно настроение.
Днес усмихнатото лице не е просто символ, който използваме в интернет. То е един от най-популярните емотикони и символи на щастието и радостта в нашия живот. Усмивката е начин да изразим своята благодарност, да подкрепим другите и да създадем по-хубави моменти в живота си и в живота на околните.
Така честваме Световния ден на усмивката – с усмивки на лицата си и желание да правим света по-добро място с една проста, но могъща жест – усмивка.

Днес не е петък, но това не ни пречи от днес да започнем с усмивките, за да ни върви през цялата седмица.
     Цеце, благодаря ти, че ни напомни за този хубав празник.

# 81

Heart Eyes Любимия прекрасник ни намигва
 със загадъчна усмивка
Yum

# 82
Heart Eyes Любимия прекрасник ни намигва
 със загадъчна усмивка
Yum
    Хубаво намига той и усмивката му е прекрасна, ама да вземе и да сподели нещо за нов проект. Че ние може с намигане да му обърнем гръб и да си гушнем други любимци.
     Новата прическа на Толга ми дава някаква надежда. Само дано не остана разочарована и този път. Да не излезе, че маминият просто се е подстригал, а аз го глася за екшън сериал/филм. Joy Къде се дянаха тези 13 проекта, за които говореше Толга през пролетта.

Да продължа с усмивките, че да не се разстройвам точно днес.

# 83

Flowers Bouquet ЕМИ*
с тази подстрижка, без гел и с намалена брада
Толга ме зашемети.. и ако не започне скоро нов проект
поне всяка седмица да ни се показва при бръснаря..
и все пак - за какво я направи продуцентската фирма,
нито той се снима, нито проекти продуцира
Joy

# 84

Софи, гледам снимката и продължавам да си мисля, че новата прическа на Толга не е от нямане какво да прави и желание да е различен. Стяга се за нов проект маминият, убедена съм в това.
     Днес няма да ни пусне нищо, понеделник е, а Толга в понеделник не публикува, вторник също почти винаги пропуска, но в сряда или четвъртък ще получим инфо.
     Еййй, по неволя станах и гадателка. Joy
     Фемиии, идвай с кълбото, че да ни разкриеш загадката.

Ненасилникът...

# 85
Ох ,как ме разсмяхте вече знаем графика за активност на Толга. Joy
Кълбото мълчи по въпроса за проекта и не е убедено.
Дали не е заради рекламата тая визия. Те заснеха ли я вече ?
Аз нещо се обърках две реклами ли ще има или една?

# 86

Ехх, Феми, що ти трябваше за рекламата да ме подсещаш. Бях я забравила и вече съм разколебана за проекта.
    Много си права, точно реклама ще снима. За една става въпрос, но и тя ми е достатъчна. Вместо да гледам Толга в екшън, ще се "наслаждавам" на албанката, чупеща стойки на някой строителен обект.

# 87

Забравила съм бранда на Толгините дрехи
но като го гледам става за реклама на Армани*
Sunglasses

# 88
Още малко наслада за окото:

# 89

Hearts Hearts

Hearts

Скрит текст:

Notes

Общи условия