Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 072
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Ellance e колагенов стимулатор - не съдържа ХК, подобно на Радиес и Скулптра, докато Хармоника е комбинация от колагенов стимулатор и ХК.

# 526
Каква е цената на Хармониката и само една процедура ли се прави? Извинявам се, но съм пълен лаик, а от известно време само хубави неща чета за нея.
Около 900-1000 лв е 1.25 мл. Броят процедури зависят от нуждите на кожата

# 527
KPP и останалите от вас, които са слагали Хармоника, колко време беше възстановителният период при вас след поставянето? А колко са убожданията?
 Аз си представям червенини и отоци на моята чувствителна кожа. Имам изгубен обем в областта на назолабиалните, бръчка не, но хлътнало. От едната страна на лицето е, от другата е по-добре.
Като цяло харесвам лицето си и май не бих искала да го променям с филъри в скули например. В огледалото все опъвам  в областта на назолабилната и тогава виждам това, което лице, с което бих се чувствала най-добре. Хармоника по това, което чета тук, би трябвало да е достатъчна в този случай, нали?

# 528
  • Plovdiv
Мариголд на колко си години?
Аз нямах нужда от възстановяване,излизах още на следващия ден, имах лека синка от едната страна която премина  за седмица.

# 529
# 530
  • София
Привет,
Тази "хармоника" къде си я правите и някой може ли да препоръча лекар за ботокс(София), защото при моята последните два пъти почти нямаше ефект.

# 531
Това с ботокса е масово, не е май от лекаря, а нещо от продуктите.

# 532
  • София
Как така нямаше ефект от ботокса? Бързо те пусна или въобще не те хвана? Ретуш прави ли?
Трендафилова и Хаджийска мога да препоръчам в Дерма Акт.
Мен ме държи по около 3-4 месеца, което май си е в реда на нещата, без да ме гипсират .

# 533
Аз спрях да слагам ботокс, освен задълбочаване на бръчките и свличане на веждите друго не постигнах. Установих, че цялостното освежаване с Хармоника, Juvelook, Juvesmile и т.н. ми промени лицето по-оптимално

# 534
Имам свличане, но леко, в ден, в който случайно съм си доспала, лицето ми изглежда запълнено и тогава може би не бих казала и че имам. Основният проблем май е, че не си доспивам.

# 535
Ботоксът освен да ти блокира мускулите за 2-3 месеца друго не прави. Едва издържа и 4 месеца. По-добре да се работи върху цялостното подобряване на вида и текстурата на кожата.

# 536
Аз имам вид и текстура, но мимиката си върви.

# 537
  • SF
Аз спрях да слагам ботокс, освен задълбочаване на бръчките и свличане на веждите друго не постигнах. Установих, че цялостното освежаване с Хармоника, Juvelook, Juvesmile и т.н. ми промени лицето по-оптимално

За колко време?
Препоръчай ни специалист.

# 538
Harmonica ни знам дали ще е достатъчна за 44-годишно лице, особено ако допреди това не е правено нищо. По-скоро няма да е. Ще трябва комплексен подход, иначе вероятно само ще си дадете парите и ще видите минимален, до никакъв ефект.

Целта на ботокса е превенция, а не поправяне на щети.

# 539
  • София
Ботоксът последния път, който слагах издържа макс около 4 месеца и в момента си имам изцяло мимика. Предни пъти съм изкарвала по 7-8 месеца. Дали не е някаква практика да се слага по по-малко единици или продуктът е различен. След 3 месеца получих смс от клиниката, че ми напомнят, че ми е време за нов. Изобщо нямам желание да подновявам през три месеца…

Общи условия

Активация на акаунт