Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 835
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
  • при Arctic Monkeys
Аз много доктори и места съм обиколила, но такова хокане съм отнасяла само в Хелена Фейс, което за мен е върха на непрофесионализма и простотията от страна на собственичката Диди, но тя не е нито лекар, нито нищо. Но, тук става въпрос за голяма клиника, и лекар с много претенции. Бива да са по-мили и съпричастни, особено след като ми причиниха изгаряне на лицето, за което някой друг можеше спокойно да ги осъди!

# 571
Е то вече става много - професионален гаф в комбинация с кофти отношение...Замислям се за бюти туризъм само за единия ботокс вече.Даже може група на ентусиастки бюти туризъм от Варна да сформирам:joy:

# 572
Момичета, имам увисване на долната част на лицето. Имам си анатомично доста изразени скули и това изключва варианта да се сложи филър в скулите за повдигане на долната част. Според вас с конци дали ще има добър ефект?

# 573
Момичета, колко време след след Радиес може да се прилага хиалуронов филър в третираните зони? Видях минимален, да не кажа нулев ефект и търся друг вариант .

# 574
  • при Arctic Monkeys
Е то вече става много - професионален гаф в комбинация с кофти отношение...Замислям се за бюти туризъм само за единия ботокс вече.Даже може група на ентусиастки бюти туризъм от Варна да сформирам:joy:
.
В тази връзка мога да препоръчам лекарките ми в Шумен:
д р Мартинова, очен хирург, за ботокс, блефаропластика.
Д р Обретенова, за филъри, мезотерапии, шеф на Кожно отделение. Клиника Енигма и д р Вангелова за всичко останало-конци, филъри, пиарпита и пр…

# 575
Момичета, колко време след след Радиес може да се прилага хиалуронов филър в третираните зони? Видях минимален, да не кажа нулев ефект и търся друг вариант .
Колко време. е минало?

# 576
Карма, благодаря ти! Много полезна информация за мен.
И за да не е спам и аз ще споделя защо съм доволна от д-р Савченко - фина, премерена с филърите, работи всички актуални продукти и добре се справя с канюла на супер приемливи цени / напр.Хармоника една спринцовка е 700лв./.Ботокса при мен не се получава добре, работи с Диспорт.За другите във Варна имам своите колебания и не бих препоръчала така смело.

# 577
Аз много доктори и места съм обиколила, но такова хокане съм отнасяла само в Хелена Фейс, което за мен е върха на непрофесионализма и простотията от страна на собственичката Диди, но тя не е нито лекар, нито нищо. Но, тук става въпрос за голяма клиника, и лекар с много претенции. Бива да са по-мили и съпричастни, особено след като ми причиниха изгаряне на лицето, за което някой друг можеше спокойно да ги осъди!

Ужас! С какво Ви изгориха лицето?

# 578
  • при Arctic Monkeys
Изгориха ме с yag лазер.

# 579
Колко време. е минало?

Месец и половина, второ поставяне. Първото бе преди година.

# 580
Месец и половина е малко.А може и количеството да не е било достатъчно.Иначе могат да се сложат филъри..

# 581
Привет,  някой с мнение за д- р Камелия Кукова, работила е в Дерма акт?

# 582
Момичета, бейби ботокс на цяло лице ли се прилага? Питам защото в преди време като правех мезо на околоочен в Скин лайн Варна ми предложиха да направим ботокс, тъй като имам много реактивна кожа и много бързо се зачервява/топло, студено, докосване, емоционална реакция/. Много искам да го направя, но вече ходя при друг лекар та да знам какво да си поискам.
Допълвам си поста с още един въпрос? PRP  с игла или с канюла са ви правили? Гледах едно видео и там го правиха с много фина канюла.
https://www.youtube.com/watch?v=MyQs5Q2Oqfs

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 13:18 от grosdanat

# 583
Здравейте! Имам нужда от малко помощ ако може. Искам да купя ваучер за подарък на 30годишна жена , но понеже не разбирам нищо , ако може да ми кажете кой от 2та варианта е по добрия.
Вариант 1

Златна терапия на лице с 24 карата златен масаж, плюс масаж на цяло тяло и йонна детоксикация. За златната терапия
 Стъпки
• Дегримиране;
• Тонизиране;
• Нанасяне на маска;
• Нанасяне на масажен гел;
• Нанасяне на Gold серум посредством ултразвук;
• Нанасяне на финален крем.

Или Вариант 2

Грижа за лице 6 в 1, плюс класически масаж на цяло тяло

• Ултразвуково почистване на лице
• Водно микродемабразио
• Ултразвуково нанасяне на маска
• Радиочестотен лифтинг на лице
• Криотерапия на лице
• Кислородна терапия

Благодаря предварително!

# 584
Gulaba, втория вариант ми се вижда по-стойностен.

Общи условия

Активация на акаунт