Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 428
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
Аз препоръчвам доктор Юлия Савченко, Estemed clinic в Левски за Варна. Доказан специалист и много внимателна.

И аз!!!
Нямам търпение скоро да я посетя.

# 346
Колко време след Хармоника реално можеш да се покажеш пред хора? Да знам как да планирам процедурата във времето.

# 347
Колко време след Хармоника реално можеш да се покажеш пред хора? Да знам как да планирам процедурата във времето.
Веднага. Направих процедурата в обедната почивка

# 348
Много благодаря!

# 349
  • София
И аз идвам с въпрос - някой слагал ли си е филъри в зоната под очите?

И мнения за д-р Чокоева търся - добре ли прави устни?

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 19:15 от « Ѕmile »

# 350
И аз съм доволна от Хармоника, прави се по един отвор за канюлата,никакви синки нямам.

# 351
Моята Хармоника се намести и оттокът спадна. Резултатът е супер, ще видим дали и как ще се развие. Обаче, за драстичен лифтинг или някаква драстична промяна - не очаквайте от Хармоника.

# 352
  • София
Момичета, скинбустерът дава ли обеми? Имам доста обемно лице и се притеснявам от ефект “питка”:(

# 353
  • София
Лично мен скинбустерът доста ме напомпа и изобщо не се харесах. Сложих веднъж и повече не повторих.
Според мен е за по-слаби и изпити лица.

# 354
В темата за домашни уреди има много писано как се бодем Simple Smile)))
ДХЗ аз започнах Дермапена в Скин лайн но тогава ми казаха да спра киселините и ретинол а хич не ми се искаше. Вие едновременно ли ги ползвате?

# 355
Като споменахте ретинол и киселини, те нали не пречат на Хармониката? Или евентуално колко време преди нея да се спрат.

# 356
Лично мен скинбустерът доста ме напомпа и изобщо не се харесах. Сложих веднъж и повече не повторих.
Колко време трае ефекта на напомване? Аз съм със слабо и изпито лице и имам нужда от това, но се страхувам от филъри

# 357
В темата за домашни уреди има много писано как се бодем Simple Smile)))
ДХЗ аз започнах Дермапена в Скин лайн но тогава ми казаха да спра киселините и ретинол а хич не ми се искаше. Вие едновременно ли ги ползвате?
Няколко дни преди и няколко дни след процедура не ползвам.

# 358
Дермапена се използва веднъж на месец или 6 седмици.
Както е казала ДХ3 малко преди и малко след не слагам третиноин и вит С. Някои хора по един ден, зависи от състоянието на кожата. Аз все още много се беля от третиноина и оставям няколко дни между процедурите.

# 359
  • София
Колко време трае ефекта на напомване? Аз съм със слабо и изпито лице и имам нужда от това, но се страхувам от филъри
При мен около месец.

Общи условия

Активация на акаунт