Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 331
  • 781
  •   1
Отговори
# 360
Зависи какъв скинбустер. Ако е RRS longlasting, на мен наистина ми даде повече обем, отколкото исках, и доста време ме държа, но то е по-скоро между филър и скинбустер. Другите, които съм слагала, от сорта на Saypha rich,  Restylane и т.н, дават само много лек обем и не се задържат особено дълго.

# 361
Скинбустерите не напомпват, те освежават. RRS Longlasting не е скинбустер, то ти е направо филър.
Иначе ретинолите и киселините не влияят по никакъв начин на Хармониката или други продукти

# 362
Д-р Хаджийска тогава ми представи RRS Longlasting като скинбустер и каза, че няма да ми даде нежелан обем, но то стана обратното. И в ценоразписа им е сложен при скинбустерите, но по-скоро е филър, да.

# 363
RRS Longlasting, как Ви го слагат с игла или с канюла? При мен с игла и ме боля супер много. Не ми даде кой знае какъв обем, но аз съм с изпито лице.
Профайлото почти не ме боля, но там точките са по- малко. Даде ми много хубав плъмп ефект, но твърде краткротраен,  затова следващия път сложих RRS Longlasting.

# 364
  • София
И аз идвам с въпрос - някой слагал ли си е филъри в зоната под очите?

Да си подбутна въпроса.

alena, четох в блога ти, че си слагала, може ли да споделиш какъв е резултатът от тях в момента - трайни ли са, някакъв дискомфорт?

# 365
Д-р Хаджийска тогава ми представи RRS Longlasting като скинбустер и каза, че няма да ми даде нежелан обем, но то стана обратното. И в ценоразписа им е сложен при скинбустерите, но по-скоро е филър, да.

На мен пък винаги ми го е представяла като хибриден филър

# 366
По протокол на три месеца ли се слага ррс , сложих преди месец веднъж и имам доста обем , малко се притеснявам след два да сложа пак ?

# 367
Здравейте! Наскоро правих PRP и не останах очарована. Виждам, че има доста доволни от мезотерапиите, но тъй като са доста видове бихте ли споделили кои точно са ви фаворити.

# 368
На мен много ми допадна РРС  Лонг ластинг. Този за очи не видях разлика и много ме болят, но този за лице, съм очарована точно заради обема и плътността която ми даде. Аз съм със много слабо лице.

# 369
  • в 1001-та нощ
И аз идвам с въпрос - някой слагал ли си е филъри в зоната под очите?

Да си подбутна въпроса.

alena, четох в блога ти, че си слагала, може ли да споделиш какъв е резултатът от тях в момента - трайни ли са, някакъв дискомфорт?
Скрит текст:

Трайни са. В тази зона на лицето се образува много малко хиалуронидаза и несе раграждат бързо, същои съдържат мако ХК, поради това са трайни.

Що се отнася до дискомфорт - то е по-скоро нежелан дефект - формрат се торбички.

# 370
  • София
Благодаря за отговора! Хем имам торбички, хем хлътване, препоръчаха ми филтри, но хич не ми се иска да прибягвам до тях в тази зона.
Сега гледам и СО2 лазера - възможно ли е освен бръчките под очите да стопи и торбичките? Или само ще ми стопи обема наоколо и ще хлътна повече? Какво се очаква в тази зона по-скоро?

Понеже има доста време до консултацията, която записах, ако някой е правил facetite в тази зона, ще се радвам да чуя отзиви и за нея.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 15:43 от « Ѕmile »

# 371
Аз съм довечера на Профайло. По протокол чета че се слага два пъти през месец, но да видим колко ще е траен. Аз искам да работим в долната част на лицето и шията.

# 372
Би ли споделила после впечатления от Профайлото?При д-р Савченко, нали?При нея боря същия проблем, но с Хармоника.

# 373
Аз днес бях за ботокс при Георгиевски. Направи ми и контролен за Хармониката и каза, че супер се е развила.
Имам още 1, обаче няма да я слагаме, а по-скоро, след НГ ще разпределим малко филър по разни хлътвания в средната част на лицето, че доста отслабнах и пак съм се изпила като болна.

За пръв път слагам ботокс при Георгиевски. Ще видим колко ще държи, че последните пъти беше не повече от 3 месеца.

# 374
Аз съм слагала ботокс при Хаджийска в Дерма акт, около 3 месеца издържа.
И от Дерма акт ми напомнят с sms, че са минали три месеца от последната процедура, да си запиша час за нова.

Общи условия

Активация на акаунт