Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 379
  • 781
  •   2
Отговори
# 375
Момичета, не е по темата, обаче нали в Дерма акт ги препоръчват - пробвали ли сте на ISclinical ретинола?

# 376
Здравейте ,
Моля някой с дебела кожа и "тежко лице" , който е правил Морфеус , да сподели има ли ефект.

# 377
Здравейте, дами!
Да си "подбутна" въпроса

" Здравейте, прекрасни дами!
Изчетох доста от темите, но няма да успея всички!
  Благодарим Ви за съветите, споделянето на опита и т.н.
Бих искала да попитам - на 32 години съм, винаги съм се грижила за лицето си - с добра козметика, (използвам козметика на филорга, ланком), маски 2 пъти седмично - допълнителна друга грижа не бих казала, 2 пъти в годината химичен пилинг.
  Та последните месеци, може би 5-6, се чувствам изтощена, с малко детенце съм на 4 годинки, работата ми е пред компютъра цял ден, понякога и 2-3 часа допълнително вкъщи, напоследък имам и проблем с очите, ще се наложи да прибегна и до диоптрични очила, постоянно имам и трептене на долен десен клепач.
  Напоследък всички ми казват, че не изглеждам добре, че изглеждам изморена и състарена, което разбира се, ме жегна и притесни, заглеждайки се обстойно в себе си, установих, че доста са ми хлътнали очите, имам и буквално синини под очите,долината на сълзите т.нар, което ме прави адски изморена.
Бих искала да попитам - възможно ли е, за няколко месеца толкова да съм се променила, а също така веднъж изгубен обем в тази зона, дали би се възвърнал отново - с мезотерапии, пилинзи, добавки например хидролизиран колаген и т.н. дали е възможно заради нуждата от очилата, да ми трепти окото и изстънее кожата?
  Не ми се ще да прибягвам до филъри, все още, вие кога прибегнахте към по-сериозни манипулации.
Имам приятелка, която е на 44 години, която твърди, че благодарение на химическите пилинги, е запазила кожата си през годините, съгласни ли сте?

Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

Бих искала да попитам още:
- Искам да направя нещо за майка ми - процедура, филър или нещо такова, на 57 години е, с много слабо лице, с доста изразяна гневна бръчка, тя не спира да прави мимики, с доста бръчки под очите, какъв филър би бил подходящ за нея, да създаде лек обем, но не и да я променя драстично, а също така колко време би издържал дадения филър, и има ли смисъл да правим подобна манипулация, ако не бъде обновена след няколко месеца, имайки предвид факта, че тя и крем на лицето си не слага.
  Може ли да препоръчате специалист от Пловдив?

# 378
Изгубен обем няма как да се върне с крем, пилинг или каквото и да е. Той се възстановява с пълнител. Възможно е обем да се загуби за няколко месеца, да. 32 години е чудесна възраст за започване на превенция. Дори няма да са нужни филъри, а по-скоро ботокс и колагенстимулиращи или хибридни продукти.

За майка ви филър едва ли ще помогне. По-скоро заложете на апарати процедури за стягане на кожата и  тогава вече друго.

При всички положения, консултация със специалист и за двете е задължителна. Тук даваме само съвети от личен опит.

# 379
  • На черешатааа
Скрит текст:
Аз днес бях за ботокс при Георгиевски. Направи ми и контролен за Хармониката и каза, че супер се е развила.
Имам още 1, обаче няма да я слагаме, а по-скоро, след НГ ще разпределим малко филър по разни хлътвания в средната част на лицето, че доста отслабнах и пак съм се изпила като болна.

За пръв път слагам ботокс при Георгиевски. Ще видим колко ще държи, че последните пъти беше не повече от 3 месеца.
От Вашите постове се доверих на д-р Хаджийска  от Дерма акт и останах супер доволна. Между нея и Георгиевски кой е по за предпочитане. От начало се насочих към него, после избрах Хаджийска, но нещо ме дърпа и към него. В чуденка съм да си призная. Тя ми препоръча филъри, за цялото лице/ средната част, но забравих кои Smile . И  обмислям консултация при него, та затова ако може мнение, ще съм Благодарна Flowers Hibiscus

# 380
Аз ги харесвам и двамата , при него слагам Ботокс , при Хаджийска сложих ррс

# 381
Георгиевски има една пациентка, която му прави много лоша реклама, поне в моите очи Grinning

# 382
# 383
Следвам го истанграм и имаше стори с някаква Ивка бейбе (подвизава се в ютуб),
та въпросното стори беше , че си прави устните при него. А нейните поне в моите очи са потресаващи.

# 384
И двамата са страхотни, д-р Трендафилова също. Имат различни подходи. Аз сега напоследък ходя при него, защото с него обсъждахме едни неща, за които имаме общо виждане и догодина ще ги оправим може би с филър, защото всичко друго го разграждам за няма и месец.
Но, пак казвам и тримата са супер.

Ивка Бейбе е добре в лицето. Устните са и така, защото тя преди имаше страшни устни. Някъде в профила на Георгиевски има преди и след. Той и ги разгради и после са сложили пак, обаче той  ми каза, че едни устни разградят ли се, увисват, тъкани също отиват на кино и после като сложиш пак, до месец ще мигрира и ще стане горе долу като преди. Затова той не препоръчва слагане на хк в устни след разграждане. Обаче всеки иска Simple Smile
Той е против филър в устни, като цяло, защото винаги мигрира и после няма оправяне.

# 385
  • София...........
KPP, понеже не съм в час с филърите и подобни, а тогава какво може да се сложи на устни?
Аз имам прекрасни устни, но с възрастта започнаха да се смаляват и ми се иска нещо малко , за да ги възстановя Simple Smile

# 386
На Ивка бейбе зъбите са доста криви, затова не изглежда особено добре в устата. Преди разграждането беше още по-зле.

# 387
Да, при нея и захапката е проблем.

При загуба на обем в устни, мисля може да се слага и RRS Longlasting. Не дава излишни обеми, в същото време стимулира колаген. Аз сега последния път сложих, понеже трябваше една дупка да запълвам и стана супер.

# 388
Може ли мнение кой скинбустер ви е харесал най-много?
И правил ли е някой процедура I coone за намаляване на обиколка на бедра и дупе?

# 389
Тези, които ходите при различни лекари в Дерма акт - има ли усещане за неловкост? Иска ми се и на мен да пробвам мнението на друг лекар от клиниката, но се притеснявам как би реагирал предходният, ако ме види.
😂☺😳😎

Общи условия

Активация на акаунт