Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 325
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
Аз имам усещане за неловкост,да.

# 391
  • София
Аз нямам.

# 392
А не трябва ли те да се чувстват неловко от некадърното си "творческо" скулптуриране, заради което в повечето случаи ви вземат повече пари да "оправят" собствените си грешки??? В тази тема чета повече за проблеми, отколкото за възторжено задоволство.

# 393
Нормално е, хората са по-склонни да се оплачат, отколкото да се похвалят.
Аз съм доволна от д-р Хаджийска. Понякога ми е любопитно как би процедирала напр. д-р Трендафилова ☺. Но, дори само като си представя да стоя в чакалнята и да се засечем, ми става неудобно 😂.
(Това да са ми грижите! 🌞)

# 394
  • София
Хаджийска и Трендафилова нямат проблем с това, аз ги редувам. Grinning
Във връзка с по- горното мнение, не защото която и да било от тях е некадърна. Не разбрах кое провокира това избухване.

# 395
А не трябва ли те да се чувстват неловко от некадърното си "творческо" скулптуриране, заради което в повечето случаи ви вземат повече пари да "оправят" собствените си грешки??? В тази тема чета повече за проблеми, отколкото за възторжено задоволство.
Не разбирам какво имаш предвид.
Аз не си сменям лекарката, но би ми било неудобно да го направя по някаква причина.

# 396
  • Там където
Може ли мнение кой скинбустер ви е харесал най-много?
И правил ли е някой процедура I coone за намаляване на обиколка на бедра и дупе?

За скинбустер не знам какво да посъветвам (аз ползвам Jalupro последните месеци), но Icoone правя от април тази година и съм много доволна. При мен не е основна цел намаляване на см (не разчитайте без режим и спорт Simple Smile), но кожата е прекрасна и особено добре се повлиява оток и воден целулит. Но това е за мен Simple Smile

# 397
Здравейте,  в назлабиални бръчки какво може да се постави ? Филър или ботокс ?

# 398
Филър.

# 399
В Дерма акт нямат никакъв проблем с това. Аз, особено сега покрай промоциите, минах и през Хаджийска и през Трендафилова и през Георгиевски. В началото ми беше неудобно и Хаджийска ми каза - за нас няма значение при кой си, важното е да си доволна. А и мен всички ме познават, така че и да искам, не мога да се скрия Grinning

Аз не ги сменям, защото не съм доволна, а защото лятото не ми бяха удобни часовете при Хаджийска. После отидох при Трендафилова, после пък нямаше час нито при нея, нито при Хаджийска и отидох при Георгиевски. То пък взехме, че доста си допаднахме във вижданията за средната част на лицето ми, която все ми се изпива и планираме за след НГ някакви неща да правим.
После след това сигурно пак ще отида при Хаджийска или Трендафилова. И така. Няма драми там за тези неща.

Иначе, аз забравих да кажа, че с Хармониката сложих и Volite, нали бяха в пакет. Даже бях забравила и сега се сетих. Никакъв ефект не виждам. Май май само с Restylane бустерите и RRS Longlasting и Juvenus светва кожата.

# 400
Аз пък останах страшно доволна от Клаклова. А Хаджийска - не особено.

# 401
При нея не съм била, но мисля да се огранича само с тях тримата Grinning

# 402
Би ли споделила после впечатления от Профайлото?При д-р Савченко, нали?При нея боря същия проблем, но с Хармоника.

Направихме Профайлото, като имам над скула под скула, пред ухото, наблегна на марионетни и около самата уста сякаш там където е видимо свличането. При мен се отрази като освежаване и едно приятно усещане на кожата. За лифтинг по-скоро не. Ще направя след месец още веднъж.
А при вас как се отразява Хармониката и къде я слагате?

# 403
Имам две Хармоники с канюла през месец.Първата от средата на бузата към марионетни, назолабиални, долна челюст и скули.Запълни се добре зоната и се лифтира.Честно казано и двете с докторката не очаквахме чак такъв добър ефект и се бяхме уговорили за втората отново на същата зона.Но нея я инжектира по към скулата и обхвана и горна част.Не знам дали се разбира от обяснението ми, но реално лифтира долна и горна част.

# 404
  • София
Дами, има ли изпробвали и Хармоника и Скулптра и каква е разликата между тях, ако има такава?

Общи условия

Активация на акаунт