Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 254
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Не на масажи от типа лимфодренажен, гуа ша и подобни.
Хармониката как се държи във времето като трайност?

# 451
Зависи от начина на живот и метаболизма. До 12 месеца не е проблем, аз правя почистване на лице всеки месец, парна баня преди това, после дарсонвал, козметичката си следва протокола. При това положение - около година. Не спортувам активно и не ходя на сауна, използвам корейска и швейцарска козметика. През март ще правя Виваче с RF, ще се доразгради  с тия 3 процедури и лятото отново филър.

# 452

а поне крем за лице, някоя маска може ли:))
със сигурност точно сега няма да правя никакви инвазивни процедури ,а ще чакам да се разгърне ефекта:))
но се чудех например понякога си правя маска с алфа и бета хидрокси киселини за излющване на роговия слой клетки ,дали мога да си правя...

.
Здравейте!
Наскоро си сложих хибриден филър Хармоника
Скрит текст:
,по преценка на лекаря ,не по мое желание, но забравих да попитам как да се поддържа кожата след това.
Знаете ли какво може да се слага в домашни условия?Какподдържате кожите си след такава интервенция?
А от професионалните процедури какво е позволено?Може ли пилинг или микронидълинг или хайфу например?Не съм наясно изобщо.
Каквод да правя сега?Само за водата зная, че трябва да се пие много.
[/spoiler]

Доволна ли сте от Хармониката? Какво целяхте и какво реално се получи? Най-много ме интересува има ли изразен лифтинг ефект на долната част на лицето? Също при кого я правихте и цена, ако е удобно. Колебая се м/у Хармоника, Радиес и Скуплтура и всяко мнение ми е полезно. Благодаря!

Да,супер много съм доволна,ефекта се видя още моментално,а като се прибрах вкъщи все едно виждах своето 30годишно аз:))Почти веднага се върна V -образния изглед на лицето,стана по-младежко,лифтира се.Освен това се освежи разбира се,кожаъа стана по-свежа заради ударната доза хиалурон, освен ,че се повдигна.Не съжалявам и за една дадена стотинка,чувствам се много добре.Аз исках лифтиране на лицето,и доктора ми предложи какво да ми сложи.Доверих се изцяло и това което исках го получих.Но имахме около половинчасов разговор в който да изясним аз какво искам и на какво съм готова,цената и да стигнем до крайното решение.Аз например предпочитам еднократна и по-скъпа процедура,но с по-изразен ефект,отколкото да ходя всяка седмица за по-краткотрайна процедура.Да, повдигна се долната част на лицето,като на всяка страна ми сложиха по една инжекция с канюла-към ухото и скулата.Съвсем леко ми се оформиха скулите.Сега ще чакам и истинският ефект след 3 месеца да се разгърне ,да започне да се образува нов колаген.
Не мога да кажа доктор и цена защото искам да остана анонимна,но предполагам навсякъде цените са сходни.

Имах предвид, че не се изисква нищо, като поддръжка. Иначе можете да си правите същите неща, като преди Хармониката, вкл. и маски

# 453
Да попитам има ли доволни от лазера PicoSure за премахване на пигментни петна по лицето и по ръцете?
Сега, зимния сезон съм решила да го пробвам, та да видя дали си заслужава.

# 454
След доста изчетени мнения тук, се спрях на Хармониката, виждам, че най-доволни сте от нея, по отношение на лифтирането на долна част на лице. Моля пак за малко помощ, при избора на доктор. Моля дамите, доволни от поставянето на Хармоника, да споделят при кого са я слагали и колко им излезе. Гледам, по сайтовете на клиниките, че цената за ампула варира м/у 650 - 900лв за 1.25мл, обаче масово споделяте, че са ви сложили 2 ампули. Това задължително ли е, не става с 1 така ли? Всяко мнение и препоръка ще ми е от полза. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 455
Аз бих искала да ми препоръчате дерматологична клиника и дерматолог в Пловдив. На 36г и имам нужда от по сериозни процедури, но предпочитам да е специалист, който няма да ме гледа само в портмонето.

# 456
Здравейте, искам да попитам някой дали знае за клиника в Пловдив, в която работят с Mona Lisa touch?

# 457
Мацки, някоя знае ли защо д-р Лекова отсъства. Имах час за радиес пред 10 дена и ми го отмениха от днес за утре....
Аз мислех теб да питам за това. Звънях за час преди 2-3 седмици и ми казаха да се обадя през януари, защото до тогава не преглежда.
И аз най-накрая се реших да запиша час за консултация, но го отмениха буквално в деня, в който трябваше да се видим. И на мен ми казаха, че януари, евентуално ще работи. Останах с усещането, че самата лекарка има здравословен проблем
Сега се чудя към кого да се насоча. Не искам някой да ме натъпче с ненужни неща, да гледа на мен като на абонамент, да не ми съдере кожата, защото нямам представа от цените. Препоръки?

# 458
Г-жа Рамацоти,
Понеже и аз търся същото, се насочих към Сияна Живкова. Вчера си записах час за началото на януари при нея.
Търсих отзиви за д-р Ася Данчева, защото ми е удобна като локация, цените са нормални и по снимките в интернет съдя, че не прекалява с количества и обеми, но не намерих.

# 459
  • София
В Дерма вита са пуснали промоция за премахване на двойна брадичка с HIFU. Има те предствата дали ще има резултат само с една процедура?

# 460
  • при Arctic Monkeys
Тази хармоника толкова ли е добра? Ще взема и аз да си сложа. Някой не беше ли писал за подувания/топчета, или беше за Радиес?

# 461
След доста изчетени мнения тук, се спрях на Хармониката, виждам, че най-доволни сте от нея, по отношение на лифтирането на долна част на лице. Моля пак за малко помощ, при избора на доктор. Моля дамите, доволни от поставянето на Хармоника, да споделят при кого са я слагали и колко им излезе. Гледам, по сайтовете на клиниките, че цената за ампула варира м/у 650 - 900лв за 1.25мл, обаче масово споделяте, че са ви сложили 2 ампули. Това задължително ли е, не става с 1 така ли? Всяко мнение и препоръка ще ми е от полза. Благодаря предварително на отзовалите се!
Да си подбутна питането

# 462
Става и с 1, зависи от нуждите на лицето. Това може да го каже лекарят ви

# 463
Здравейте, някой има ли представа от какъв тип лазер би се повлияло червено петно?
Петното е доста бледо(почти незабележимо на моменти), но понякога става по-интензивно, например при студ, топлина, итн.
Дали може да се третира?

# 464
KPP, ти лично от кой си доволна за Хармониката? Основно търся препоръка за добър лекар, специално за Хармоника.

Общи условия

Активация на акаунт