Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 271
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Къде във Варна бихте ми препоръчали да отида за процедури като микронидлинг и мезотерапия? Иска ми се наистина опитен специалист, който разбира от работата си. Има толкова студиа без никакви препоръки или отзиви за тях, че се изгубих... Благодаря! Simple Smile))

Аз също се присъединявам към този въпрос за гр. Варна, като искам добавя и върпос за Hifu. Отпускане на бузи, двойна брадичка и т.н.необходима ми е подобна процедура, но не зная къде да отида, чета различни отзиви, едни доволни, други със съсипани лица, очевидно зависи от опитността на лекаря и разбира се от апарата. Къде има такива апарати, които не са от Али експрес и лекар, който в зависимост от спецификата на кожата, мазнините и подкожната тъкан може да работи с правилни настройки и да го направи както трябва, съзнателно и с опитност за решаване на проблема, а не просто да прибере едни пари.
Също някой може ли да сподели мнение за AccentPrime, пак вид лифтинг?

За Hifu, една приятелка ходи при Янита Михайлова в Естетик клуб. Беше доволна.

# 436
  • Plovdiv
Здравейте!
Наскоро си сложих хибриден филър Хармоника ,по преценка на лекаря ,не по мое желание, но забравих да попитам как да се поддържа кожата след това.
Знаете ли какво може да се слага в домашни условия?Какподдържате кожите си след такава интервенция?
А от професионалните процедури какво е позволено?Може ли пилинг или микронидълинг или хайфу например?Не съм наясно изобщо.
Каквод да правя сега?Само за водата зная, че трябва да се пие много.

# 437
# 438
  • София
Мацки, някоя знае ли защо д-р Лекова отсъства. Имах час за радиес пред 10 дена и ми го отмениха от днес за утре....

# 439
Водно дермабразио и аква пилинг една и съща процедура ли са? Приятни ли са? Имат ли освежаващ ефект за лицето?
Виждам, че коментирате по-сериозни медицински процедури, но не виждам и друга тема.

# 440
Мацки, някоя знае ли защо д-р Лекова отсъства. Имах час за радиес пред 10 дена и ми го отмениха от днес за утре....
Аз мислех теб да питам за това. Звънях за час преди 2-3 седмици и ми казаха да се обадя през януари, защото до тогава не преглежда.

# 441
Здравейте!
Наскоро си сложих хибриден филър Хармоника
Скрит текст:
,по преценка на лекаря ,не по мое желание, но забравих да попитам как да се поддържа кожата след това.
Знаете ли какво може да се слага в домашни условия?Какподдържате кожите си след такава интервенция?
А от професионалните процедури какво е позволено?Може ли пилинг или микронидълинг или хайфу например?Не съм наясно изобщо.
[/spoiler]

Доволна ли сте от Хармониката? Какво целяхте и какво реално се получи? Най-много ме интересува има ли изразен лифтинг ефект на долната част на лицето? Също при кого я правихте и цена, ако е удобно. Колебая се м/у Хармоника, Радиес и Скуплтура и всяко мнение ми е полезно. Благодаря!

# 442
  • София
Някой да се е интересувал от venus bliss процедура? Откривам да я предлага само едно студио, явно е нова, но обещава доста сваляне на сантиметри.

# 443
Здравейте!
Скрит текст:
,по преценка на лекаря ,не по мое желание, но забравих да попитам как да се поддържа кожата след това.
[/spoiler]

Доволна ли сте от Хармониката? Какво целяхте и какво реално се получи? Най-много ме интересува има ли изразен лифтинг ефект на долната част на лицето? Също при кого я правихте и цена, ако е удобно. Колебая се м/у Хармоника, Радиес и Скуплтура и всяко мнение ми е полезно. Благодаря!

Аз съм много доволна. Връща V формата на лицето

# 444
  • Plovdiv

а поне крем за лице, някоя маска може ли:))
със сигурност точно сега няма да правя никакви инвазивни процедури ,а ще чакам да се разгърне ефекта:))
но се чудех например понякога си правя маска с алфа и бета хидрокси киселини за излющване на роговия слой клетки ,дали мога да си правя...

.
Здравейте!
Скрит текст:
[/spoiler]

Да,супер много съм доволна,ефекта се видя още моментално,а като се прибрах вкъщи все едно виждах своето 30годишно аз:))Почти веднага се върна V -образния изглед на лицето,стана по-младежко,лифтира се.Освен това се освежи разбира се,кожаъа стана по-свежа заради ударната доза хиалурон, освен ,че се повдигна.Не съжалявам и за една дадена стотинка,чувствам се много добре.Аз исках лифтиране на лицето,и доктора ми предложи какво да ми сложи.Доверих се изцяло и това което исках го получих.Но имахме около половинчасов разговор в който да изясним аз какво искам и на какво съм готова,цената и да стигнем до крайното решение.Аз например предпочитам еднократна и по-скъпа процедура,но с по-изразен ефект,отколкото да ходя всяка седмица за по-краткотрайна процедура.Да, повдигна се долната част на лицето,като на всяка страна ми сложиха по една инжекция с канюла-към ухото и скулата.Съвсем леко ми се оформиха скулите.Сега ще чакам и истинският ефект след 3 месеца да се разгърне ,да започне да се образува нов колаген.
Не мога да кажа доктор и цена защото искам да остана анонимна,но предполагам навсякъде цените са сходни.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 09:43 от Penelope77

# 445
  • София
Под нищо се имаше предвид, нищо по различно от това, което си правила до сега. Ползвай си козметиката спокойно.

# 446
Избягваш само разграждащи процедури - RF честота, лазери, първите седмици - сауни, фитнеси. Всичко, което отделя енергия или топлина. Няма никакъв проблем с излющване от киселини или ретиноли. Това действа само на повърхността на кожата, а не в дълбочина. Микронийдлинг без радиочестота също не е проблем.

# 447
  • Plovdiv
Избягваш само разграждащи процедури - RF честота, лазери, първите седмици - сауни, фитнеси. Всичко, което отделя енергия или топлина. Няма никакъв проблем с излющване от киселини или ретиноли. Това действа само на повърхността на кожата, а не в дълбочина. Микронийдлинг без радиочестота също не е проблем.

Благодаря много! Flowers Tulip

# 448
Дълбоко или лимфодренажни масажи?

# 449
Не на масажи от типа лимфодренажен, гуа ша и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт