Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 328
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
Не оперативната блефаропластика е с Plasma BT. Аз обмислям такава и при нея съм виждала такива точици. Но веднага след нея да се прави лазер ми е странно. Не се ли припокриват малко двете процедури?. Аз съм си отделила не повече от 10’дни за възстановяване. А иначе правих оперативна долна, при която вадиха мастни топчета.

# 331
Момичета, какви странични ефекти сте имали от плазмолифтинг?

# 332
Здравейте, прекрасни дами! Simple Smile
Изчетох доста от темите, но няма да успея всички!
  Благодарим Ви за съветите, споделянето на опита и т.н.
Бих искала да попитам - на 32 години съм, винаги съм се грижила за лицето си - с добра козметика, (използвам козметика на филорга, ланком), маски 2 пъти седмично - допълнителна друга грижа не бих казала, 2 пъти в годината химичен пилинг.
  Та последните месеци, може би 5-6, се чувствам изтощена, с малко детенце съм на 4 годинки, работата ми е пред компютъра цял ден, понякога и 2-3 часа допълнително вкъщи, напоследък имам и проблем с очите, ще се наложи да прибегна и до диоптрични очила.
  Напоследък всички ми казват, че не изглеждам добре, че изглеждам изморена и състарена, което разбира се, ме жегна и притесни, заглеждайки се обстойно в себе си, установих, че доста са ми хлътнали очите, имам и буквално синини под очите,долината на сълзите т.нар, което ме прави адски изморена.
Бих искала да попитам - възможно ли е, за няколко месеца толкова да съм се променила, а също така веднъж изгубен обем в тази зона, дали би се възвърнал отново - с мезотерапии, пилинзи, добавки например хидролизиран колаген и т.н.
  Не ми се ще да прибягвам до филъри, все още, вие кога прибегнахте към по-сериозни манипулации.
Имам приятелка, която е на 44 години, която твърди, че благодарение на химическите пилинги, е запазила кожата си през годините, съгласни ли сте?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 333
Здравейте! Къде във Варна бихте ми препоръчали да отида за процедури като микронидлинг и мезотерапия? Иска ми се наистина опитен специалист, който разбира от работата си. Има толкова студиа без никакви препоръки или отзиви за тях, че се изгубих... Благодаря! Simple Smile))

# 334
Ваня, не ходете в студия при козметици, а в кабинет, при лекар.

# 335
  • Варна
Аз препоръчвам доктор Юлия Савченко, Estemed clinic в Левски за Варна. Доказан специалист и много внимателна.

# 336
Д-р Юлия Савченко с две ръце от мен.

# 337
Ходя и при д- р Савченко за мезотерапия и филър устни, ботокс. Сега ще слагаме и Профйло. Иначе дермапен микронидлинг правя в Скин лайн.

# 338
  • София
Ако имаш предвид т.нар. Вампирски лифтинг, аз се сдобих с кистозно акне, което лекувах години. Но се оказа, че докторката, която грам не се почувства виновна, освен плазма е смесила и с други уж обогатяващи съставки. Като цяло не съм чула някой друг да е пострадал от тази процедура.

# 339
Ако имаш предвид т.нар. Вампирски лифтинг, аз се сдобих с кистозно акне, което лекувах години. Но се оказа, че докторката, която грам не се почувства виновна, освен плазма е смесила и с други уж обогатяващи съставки. Като цяло не съм чула някой друг да е пострадал от тази процедура.
Аз не съм чула и положителни отзиви от мои приятелки. По-скоро предпочитат бустери или мезо.

# 340
При мен много добре работи PRP, но правя поне три през три седмици.Може би е свързано и с очакванията.Аз очаквам избистрен тен, по-стегната и еластична кожа и минимизиране на фините бръчици и това и получавам.Нежелани реакции не съм имала, но и не ми е прилагана в комбинация с други продукти.

# 341
Здравейте! Къде във Варна бихте ми препоръчали да отида за процедури като микронидлинг и мезотерапия? Иска ми се наистина опитен специалист, който разбира от работата си. Има толкова студиа без никакви препоръки или отзиви за тях, че се изгубих... Благодаря! Simple Smile))
Същото, но за Пловдив ме интересува и мен - биорепийл и микронидлинг?

# 342
  • София
Влизам с бърз въпрос, защото рових, но не намерих отговор на моя случай:
На 31 октомври, преди 10 дни ходих да ми премахнат спукани капиляри на лицето, на две места като точици с размер на главичка на карфица, единият дори още по-малък.
Малкият де факто изчезна, но по-големият се трансформира в черно повърхностно, леко болезнено топче, което изглежда ужасно. Нормално ли е това и ще изчезне ли скоро, има ли някой опит? Наясно съм, че става дума за повърхностен хематом, но е много стабилно и здраво това образувание и не изглежда като да има намерение да изчезва.
Премахнати са с лазер, ако това има значение. Казаха ми, че е възможно да има нужда от втора процедура, но това ще стане ясно след около месец, ако още не са изчезнали.

# 343
Здравейте! На 44 г. съм и вече забелязвам отпускане на контура,  двуумя се между Хармоника или конци.  Мъжа ми много не харесва тенденцията със скулите и ме плаши, че ще ме напусне, ако си направя🤣 Какво бихте ме посъветвали за стягане на контура.

# 344
Аз съм с Хармоника и съм доволна. Конците ме плашат.

Общи условия

Активация на акаунт