Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 397
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Момичета, може ли да споделите за д-р Михайлов от Скин лайн, четох доста положителни отзиви в темата за него, но не видях някоя да си е правила устните при него и доволна ли е от резултата? Извинявам се, ако е коментирано.

# 316
  • в 1001-та нощ
Аз и съм доволна 👌

# 317
Момичета, може ли да споделите за д-р Михайлов от Скин лайн, четох доста положителни отзиви в темата за него, но не видях някоя да си е правила устните при него и доволна ли е от резултата? Извинявам се, ако е коментирано.
Аз не съвсем. Отидох за минимално количество филър в устните, но той много държеше да ми сложи две ампули по 0.55.
И в крайна сметка не се харесах.

# 318
Здравейте, миналата седмица за първи път си сложих филър в устните. Онзи ден ми попадна промоция за хайфу и безиглена мезотерапия в Anhelica. Лицето ми е по пълно-бузите и вече имам двойна брадичка. Има ли някоя от вас впечатления от процедурата и мястото? Увериха ме, че резултата ще е много добър.....Часът ми е утре.

# 319
Здравейте, минаха почти 3 седмици след обработка с Co 2 лазер в околоочната област непосредствено след неинвазивна блефаропластика. Лекарят ми каза да не пипам изобщо коричките и да не ги мокря и да не мажа с нищо. Само че не очаквах тези корички да стоят толкова дълго време, опитвам се да се свържа с лекаря за повече информация по отношение на грижата след CO2, понеже чета противоречива инфомрация относно това трябва ли да се маже или не трябва, но не успявам да осъществя контакт. Имам крем  Terproline EGF, да го ползвам ли върху коричките? Колко още ще съм така, какъв е най-дългия период на възстановяване спрямо конкретен ваш опит.

https://prikachi.net/image/0GylE

Какъв е вашия опит, моля споделете.

# 320
Моят опит е, че три седмици ми беше възстановяването от оперативна горна блефаропластиката. Бях чела много преди това и стигнах до извода, че при почти равен период на възстановяване, е по-добре оперативна.

# 321
Хм, на мен ми паднаха за 10дни, но от 1 мажес с неща, които ми дадоха в клиниката- антибиотичен крем, минавах 2 пъти с мицеларна вода на ден, без натиск и мажех с един хидратиращ мехлем и слънцезащита.
Моята приятелка прави също, бяха изписали крем също.
След 3 седмици може да се маже с нещо силно хидратиращо и връщащо кожната бариера/

# 322
Хм, на мен ми паднаха за 10дни, но от 1 мажес с неща, които ми дадоха в клиниката- антибиотичен крем, минавах 2 пъти с мицеларна вода на ден, без натиск и мажех с един хидратиращ мехлем и слънцезащита.
Моята приятелка прави също, бяха изписали крем също.
След 3 седмици може да се маже с нещо силно хидратиращо и връщащо кожната бариера/

Благодаря за споделеното.

От вътрешната страна на долния клепач с някаква машина/лазер чрез обгаряне (миришеше на изгоряло) стигнаха до мастната тъкан под окото и я премахнаха. Веднага след това обработиха кожата с някакъв лазер, който не съм сигурна какъв е точно. Лекрката казваше ресърфисинг, а преди това казваше Co2, каза, че ще излиза в отпуск и не я намирам. Изчетох толкова много неща тук и в групите във фейсбук, не разбрах това една и съща машина ли е? Не съм виждала жив човек от почти три седмици и си правя сметката като се гледам на какво приличам, че трбва да стоя още толкова вкъщии започвам да се плаша. Всеки се възстановява за по 10 дни, аз приличам на шаман.

# 323
Много некоректно, че не е дала телефон за такива ситуации:

# 324
  • Варна
Чакайте, как така неоперативна блефаропластика, а пишете, че от вътрешната страна на долния клепач стигнали до мастна тъкан.. Неоперативна блефаропластика са точките от уреда, който изпарява кожа с плазма най - грубо казано или поне това знам аз.

# 325
Вътрешната- към носа го разбирам аз.

# 326
  • Варна
И аз помислих да не е това, ама знам ли...
temposeneva, пуснете снимка, ако е удобно. 3 седмици не ми се вижда нормално.

# 327
Има снимка в поста.

# 328
  • Варна
Да, сега видях, благодаря ДХЗ, не изглежда да е зле кожата или да има някакъв проблем. Но 3 седмици.. странна работа.

# 329
Погледнах снимката, доста добре ми изглежда ситуацията. Явно е работено по-дълбоко и отнема повече време за възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт