Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 438
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Малко извън темата, появиха ми се петна по ръцете. Първоначално 1-2, днес ги загледах, че са се увеличили. Някой да препоръча нещо за тези петна?

# 301
Здравейте на всички 🥰
Не съм си правила процедури досега и не съм особено запозната, така че ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне. На 27 години съм и от няколко години насам забелязвам загуба на обем/ хлътване и отпусната кожа в определени зони на лицето.
Генетично имам доста тънка кожа.

Нещото , което основно ме дразни е околоочния контур - имам паднал клепач и гънка/ торбичка отдолу ( и отстрани) при усмихване.

Единствените продукти , които ползвам са хидратиращи кремове и от време на време третиноин ( последният който взех е прекалено силен и може би трябва просто да мина на ретинол.)

Та както казах, ще бъда супер благодарна ако някой ме насочи към клиника, доктор (София) или идеи за третиране. ( видях няколко човека да казват че филъри е опасно да се слагат около очите) 🌞

Също така засега съм хвърлила око на ДермаАкт и Д-р.Димова, някой ги беше похвалил, и са близо до вкъщи 😄 някой да се оплаче от тях?

Моля игнорирайте лудия поглед и веждите на първата снимка 😀

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 02:06 от Теодора Иванова 749553

# 302
Това, освен с блефаро, няма с какво друго да се оправи. Може да се изчака още обаче, според мен.

# 303
Това, освен с блефаро, няма с какво друго да се оправи. Може да се изчака още обаче, според мен.

Уф, да , предполагах че това ще е най- оптималното решение , но не бих го направила все още. Все пак ми се ще в момента да пробвам нещо по- малко инвазивно за стягане/ изглаждане на кожата в тази зона :/

# 304
Малко извън темата, появиха ми се петна по ръцете. Първоначално 1-2, днес ги загледах, че са се увеличили. Някой да препоръча нещо за тези петна?

Всички активи, които мажа на лицето си против петна (вит. Ц и допълнително третиноин), ги мажа и на ръцете, плюс задължително слънцезащита. Иначе, една съфорумка, която работи в аптека се кълне в зеления крем на Нукс, за ръце. Пробвала съм го, наистина е много добър.

Rachel11, избери си дерматолог и отиди на консултация. Според мен има какво да предложат за подобряване на състоянието на околоочната зона.

# 305
Още нещо, попадна ми в нета някакъв център M1 Med Beauty, много ниски цени на филърите. Лично аз се интересувам от 0,55 Juvederm Ultra Smile, цената му е 159лв. За справка в ДермаАкт същият е 350лв. Миналата година го сложих при Денкова за 250лв., промо дни. Изхождайки от това, че Денкова едва ли ще се мине вероятно цената му е възможно да се постигне. Мнения?

# 306
За сбръчкването дерматолог ще помогне. За горния клепач вероятно не оперативната също, тъй като не ми се струва много свличането. Но за гънките отдолу - това е мастна тъкан, която само с блефаро ще се оправи. Като минала и горна, и долна обаче, ще кажа, че особено долната е доста травмираща процедура. Ако не си готова за нея, изчакай наистина.

# 307
Здравейте, интересувам се от специалист за поставяне на ботокс и скинбустер за град София. Може ли да ми препоръчате лекар и ориентировъчни цени?

# 308
Скинбустер - 300-600 лева. Ботокс - 250 лева на зона, три зони (чело, гневна, пачи крак)- от 450 до 600 лева

# 309
Здравей Денис, много пъти си препоръчавала различни видове колаген, но основно за хрущяли, кости и т.н. На мен ми се иска да приемам най-вече с полза за кожата. Дали би ми препоръчала някой? В момента пия този, но ми се искаше, ако има някой по-достъпен вариант. Опитах и с вкус на диня, но едва го пия, хич не ми харесва вкуса му.
https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex … 5-oz-163-g/101533
Или може би нещо по-добро за тази сума.

# 310
Здравей Денис, много пъти си препоръчавала различни видове колаген, но основно за хрущяли, кости и т.н. На мен ми се иска да приемам най-вече с полза за кожата. Дали би ми препоръчала някой? В момента пия този, но ми се искаше, ако има някой по-достъпен вариант. Опитах и с вкус на диня, но едва го пия, хич не ми харесва вкуса му.
https://www.iherb.com/pr/sports-research-collagen-beauty-complex … 5-oz-163-g/101533
Или може би нещо по-добро за тази сума.
Извинявам се, че е малко в страни от темата, но кой е препоръчвания за кости и хрущяли, че опрях и до това🙈😀

# 311
Ох, объркала съм темата, извинявам се Simple Smile Nil's mom, ще ти пиша на лични за колагена

# 312
може ли и на мен за ставния колаген на лични?
Благодаря

# 313
Още нещо, попадна ми в нета някакъв център M1 Med Beauty, много ниски цени на филърите. Лично аз се интересувам от 0,55 Juvederm Ultra Smile, цената му е 159лв. За справка в ДермаАкт същият е 350лв. Миналата година го сложих при Денкова за 250лв., промо дни. Изхождайки от това, че Денкова едва ли ще се мине вероятно цената му е възможно да се постигне. Мнения?
Аз не бих отишла на тази цена. Не че филърът може да е фалшив, ами вероятно са току що обучаващи се младежи, които ще се учат на теб. Не, мерси

# 314
Веднъж само съм ходила за филър на място различно от това, което по принцип посещавам заради примамлива цена. Ами мерси съм! Наложи се разграждане на филъра, което само по себе си не беше болезнено или проблемно, но се разгради и естествения хиалурон в кожата. Вярвайте ми, не искате да ви се случва. Ходих 2 месеца все едно без устни, защото има някакъв период на изчакване, беше отвратително.

Или филърът беше некачествен, или инжекторът не беше добър, но резултатът беше лош.
Оттогава пари по този начин не пестя.

Общи условия

Активация на акаунт