Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 490
  • 781
  •   1
Отговори
# 285
Ама то пациентките си ги искат тия джуки бе, даже със снимки си отиват и искат да са патици

Просто действителността ни е изкривена. Една от дерматоложките в Дерма акт искаше да ми сложи 3 мл. филър в скулите, защото от по-малко нямало смисъл. Отказах, разбира се.
Тук, където живея единствените жени, които са с видими корекции сме българки, рускини и украинки. Другите са си с нормални към тънки устни, с нормални скули и тук там някоя бръчица. За сметка на това кожите им са чисти, без пъпки и петна.

# 286
Тези устни са кошмарът ми Grinning

# 287
Някой ако може да сподели снимки на "добре" изглеждащи устни ?

# 288
Такива след филъри ли?

Аз скоро пусках моите:

# 289
На ДХЗ устните са супер.

Аз моите се отказах да разграждам. Явно оттокът ми стоя повече време (около месец), защото сега вече са си напълно нормални. Няма я и дупката, която ме дразнеше. Миграцията почти не личи.

Иначе, Георгиевски каза, че е против разграждане на устни, защото се разгражда и част от тъканта, устната увисва и после като се сложи, пак мигрира. Трябва поне 6 месеца да стои без филър, че да не мигрира.

Днес имах час за ботокс, обаче отмених, защото съм болна. Подута съм от хремата и не мога да преценя как се развива Хармониката, но мисля, че е супер. Стои си контурът, който направихме (аз се притеснявах да не е бил само отток и после да изчезне). Сега имам още 1 предрлатен пакет Хармоника, който взех за шия, обаче Георгиевски каза, че няма смисъл за там, мога да мина и с бустер, след време може един Нефертити. И се чудя дали да слагам втората Хармоника в лицето или да си изтегля сумата (не знам дали може). Ако не, ще я пазя за догодина.

# 290
идвам с един странен въпрос, понеже ми предлагат поставяне на филър обаче мен много ме е страх тъй като единствения път в който съм слагала се подуваше когато си иска няма ден няма нощ една година и нещо след поставянето и много се бях притеснила. Според вас трябва ли да избягвам поставянето на филър?

# 291
Филър къде?

# 292
Зависи от вида на филъра и мястото, където ще се постави според мен.Не съм имала проблем  с поставен в устните филър.Но с поставен в гневната имах същите проблеми /зачервявания, подувания без причина/ и го разградих миналия петък.В понеделник имам час да видим дали само с ботокс няма да се поизпъне гневната.
По повод Хармоника - три седмици след поставянето съм и ефекта е видим повече от очакванията ми.Вярно е, че се разгърна с времето, но съм повече от доволна само от една спринцовка.

# 293
Момичета, на цяло лице ли слагате тая Хармоника? Тя изгражда колаген ли или “омрежва” като Радиес ли е? Дали прави фибрози?
Какво забелязвате като ефект?

# 294
Търсих Хармоника дали слагат при нас, но явно е само в Европа. Жалко, звучи добре.

Жаки, заради твойте хвалби си купих оня крем за петна на Естедерм без да имам петна! Голям си провокатор Laughing
Слагам го вместо фон дьо тен, много добре ми стои на кожата и цвета се слива идеално с моя цвят.

# 295
Барби, ти превантивно бе, никога няма да имаш и 1 петно😅🤣😂 Той сам по себе си е много добър слънцезащитен. Само цената не му харесвам😅
Има го и без цвят

# 296
Вярно! Превенцията е важна! Laughing

Ама много хубаво се нанася и светлия цвят много добре ми пасва на кожата. Скъп е, но пък то отива една капка, не е да мажеш с баданарката, така че си струва парите.
Ама инфлуенсна ме, да знаеш! Satisfied

# 297
А "капка" дали е достатъчно количество, за да предпазва качествено?

# 298
Аз току що го получих, тук вече си е зима, навън не ходя особено много, в офиса слънце не ме пече. Ползвам го като фон дьо тен както вече казах. Текстурата е много приятна, цветът ми пасва, което рядко се случва.
Ако се опъна на плаж в Мексико, ще мажа повече вероятно, но на мен по принцип не ми излизат петна, така че слънцезащитата не ми е твърде важна.

# 299
Барби, не помня дали си казвала на колко си, но имай едно на ум за петната ако си около 35г. и малко нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт