Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 581
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
И пари да ми дават, не бих отишла при тях. И то за всякаква диета, не само за отслабване. Няма как хора, които не се грижат за себе си, да се грижат по подходящ начин и за пациентите си. Grinning
И аз съм на същото мнение. Като видя фризьорка с раздърпана и неподдържана коса или маникюристка с изпочупени нокти, бягам далеч от тях.

# 271
Напоследък хвалят клиника Доктор Ганчеви Пазарджик, аз не стм ходила лично.
Скулптра там е 750 лв, а в дерма акт 1000, правят се 3 броя , та си се получва разлика .
Имат Хармоника на  2 мл на 900 май.
Обаче какви фолкаджийки са избрали за рекламни лица😅 Златка Райкова им е пациент 😵💫
Ходих там за ботокс преди месец, крайно предубедена......Ами да си кажа, никой до сега, а съм била при всички хвалени тук, не ми е слагал ботокс с тази техника. Изключително съм доволна за сега, ще видим колко ще издържи.

Мила, каква е разликата в техниката на инжектиране на ботокса?

# 272
То повечето дерматолози (поне тези, които аз знам) яко са се набутали с филъри (особено скули) и според мен им личи.

# 273
За Д р Ганчеви,тотално обезобразиха моя близка

# 274
Сигурна съм. И из съм чувала за такива случаи.

# 275
Добре…нека ако може повече хора да се включат с мнение от кого са доволни …Защото..ми е много далече Пловдив , а да не говорим София, та ако се спра на някой, ще запазя час и …направо отивам…

# 276
Някой има ли впечатления за Райна Божкова, Пловдив?
Конкретно ме вълнува ботокс и Радиес.

# 277
За Д р Ганчеви,тотално обезобразиха моя близка
Какви процедури са и правили?

# 278
Устни и ботокс

# 279
Вижте каква снимка има в страницата на тези Ганчеви. Според мен, момичето си е била с перфектни устни преди "разкрасяването".

# 280
И на 1вата снимка според мен е с филър, а на 2рата е вече обезобразена! Няма такива черти на лицето, на които такива джуки да седят хармонично!

# 281
Да, има филър и то няколко пъти поставян, на първата снимката. На втора е баш обезобразена.

# 282
Фрапиращото за мен е, че се харесват.

# 283
При всички естетични дерматолози има такива снимки. Да беше само при тези, с мед да ги намажеш.

# 284
Ама то пациентките си ги искат тия джуки бе, даже със снимки си отиват и искат да са патици

Общи условия

Активация на акаунт