Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 83 598
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Напоследък хвалят клиника Доктор Ганчеви Пазарджик, аз не стм ходила лично.
Скулптра там е 750 лв, а в дерма акт 1000, правят се 3 броя , та си се получва разлика .
Имат Хармоника на  2 мл на 900 май.
Обаче какви фолкаджийки са избрали за рекламни лица😅 Златка Райкова им е пациент 😵💫

# 256
Напоследък хвалят клиника Доктор Ганчеви Пазарджик, аз не стм ходила лично.
Скулптра там е 750 лв, а в дерма акт 1000, правят се 3 броя , та си се получва разлика .
Имат Хармоника на  2 мл на 900 май.
Обаче какви фолкаджийки са избрали за рекламни лица😅 Златка Райкова им е пациент 😵💫
Ходих там за ботокс преди месец, крайно предубедена......Ами да си кажа, никой до сега, а съм била при всички хвалени тук, не ми е слагал ботокс с тази техника. Изключително съм доволна за сега, ще видим колко ще издържи.

# 257
Хм, може и да ги пробвам, адкси мразя да пътувам до София за няма нищо.
Кой лекар ви боде? На снимките две руси жени са- сестри ли са, майка и щерка ли са. Щом са Ганчеви ще са двамадве. Кой е най- добрият и опитен инжектор обаче?

# 258
  • Пловдив
Мадамен, колко е цената ба Хармоника при Валянова? 2 мл ли е ампулата?
Най ме е страх от ефект  втасало лице- надуто.

Ще те подведа, мисля, че е 1,25мл. една ампула. За цената също не съм сигурна, понеже плащах и други неща, около 700лв. на ампула мисля.

# 259
Хм, може и да ги пробвам, адкси мразя да пътувам до София за няма нищо.
Кой лекар ви боде? На снимките две руси жени са- сестри ли са, майка и щерка ли са. Щом са Ганчеви ще са двамадве. Кой е най- добрият и опитен инжектор обаче?
Двете са женени за двама братя- етърви ли се падат Simple Smile До колкото знам, само те правят процедурите. Аз бях при Маряна Ганчева

# 260
Златка Райкова им е пациент 😵💫
Златка е от Пазарджик. Учеше в МГ-то. Тогавашната ѝ визия няма нищо общо със сегашната, ама правилно се ориентира още като ученичка.
Като гледам лекарите,  като нищо може да са ѝ съученици от МГ.
Скрит текст:

# 261
Аз не бих се доверила на лекар, изглеждащ по този начин Simple Smile

# 262

Ъъъъ, ми то Пепа Каляшева трябваше отдавна да е сгънала чадърите по тая линия😅🤣🤣😂😂😵💫

# 263
Аз ползвам козметика на Естидерм, за мен номер 1 на пазара. Слънцезащита серум с хиалурин, хидратиращ крем, околоочен всичко съм пробвала.
За мен това е най- работещата слънцезащита, не само ме пази но повлия на стари петна.
С две ръце за!
Запасила съм се с 2-3 слънцезащити, че имаше малко намалениЙ😅
И аз ги ползвам и съм супер доволна. Новият серум е уау буквално.

Здравейте. Бихте ли дали линк за новият серум че са доста и не мога да се ориентирам. Благодаря!

# 264
# 265

Ъъъъ, ми то Пепа Каляшева трябваше отдавна да е сгънала чадърите по тая линия😅🤣🤣😂😂😵💫
Затова не ходя и при нея хаха

# 266

Затова не ходя и при нея хаха
...и Д-р Снежана Манджукова, на Жокер се е докарала Sad

# 267
Винаги съм избирала какъвто и да е професионалист, по начина, по който изглежда тази част от тялото му, която ще прави на мен.
Впрочем, така избирам и лекари. Само че на база външен вид, от гл.точка "грижа се за здравето ми или се съсипвам".

# 268
КРР, току що закла Емилова и Байкова ли как беше😅🤣😂😂😂 Диетоложи по 70-80 кила 😅😜

# 269
И пари да ми дават, не бих отишла при тях. И то за всякаква диета, не само за отслабване. Няма как хора, които не се грижат за себе си, да се грижат по подходящ начин и за пациентите си. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт