Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 768
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
KPP , красавице ,ти ли беше доволна от микрониделнг , имам спомен ,че скоро беше писала?

# 676
Кендии, да. Доволна съм. Обаче сега обмислям да си взимам вкъщи дермапен и да действам. Не е кой знае каква философия Grin

# 677
Ти къде ходеше 😘

# 678
Кендии, да. Доволна съм. Обаче сега обмислям да си взимам вкъщи дермапен и да действам. Не е кой знае каква философия Grin
Малко в страни от темата, но от къде ще се информирате как и с какво да се правите сама - от форума или някъде другаде, може и на лично, ако не е по правилата, предварително много Ви благодаря! (Замислям се и аз като Вас да си купя и правя😀)

# 679
Има тема за домашните уреди за разкрасяване, в нега има много уроци, клипчета, обяснения от лекари.

# 680
Кенди, ходя в kozmetikde. Квартално салонче, но съм много доволна.

Иначе, информирам се от Интернет и след разговори с лекари, когато са ми правили микронидлинга. Аз много питам и наблюдавам.

# 681
Здравейте, от както се помня имам тъмни кръгове и подпухване под очите. Мнение за корекция с дермални филъри на слъзната долина. Има ли ефект? Възможно ли е миграция на филтъра и разтягане на кожата. След като филъра се разгради може ли да изглежда по зле отпреди? Възможно ли е да се образуват торбички въпреки филъра.Препоръка за специалисти от Варна и координати. Мнения за д-р Неверие Ариф. Благодаря предварително!

# 682
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кенди, ходя в kozmetikde. Квартално салонче, но съм много доволна.

Koлко процедури си прави и през какъв период от време?
Предполагам,че говориш само за микронидлинг,а не Микро+ RF (фрактора)

# 683
  • Варна
Здравейте, от както се помня имам тъмни кръгове и подпухване под очите. Мнение за корекция с дермални филъри на слъзната долина. Има ли ефект? Възможно ли е миграция на филтъра и разтягане на кожата. След като филъра се разгради може ли да изглежда по зле отпреди? Възможно ли е да се образуват торбички въпреки филъра.Препоръка за специалисти от Варна и координати. Мнения за д-р Неверие Ариф. Благодаря предварително!
Ариф е зъболекарка.
Надалече от нея !
Единственото, което има право да прави е да ви лекува зъбите.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 08:48 от missNoir

# 684
Препоръки за специалист за премахване на торбички под очите?

# 685
Здравейте,
За торбички под очите преди доста време слагах филъри на Juvederm и имаше супер ефект, макар и с известни проблеми!
Много зависи обаче кой лекар ще ви го направи - д-р Ванеска ми беше отказала филър там - по спомени защото било опасно.
Ходих при друга докторка - тя ми постави филър на Juvederm - само че филърът дойде малко в повече и стана обратния ефект - подпухване! Тя не пожела да го коригира!
Търсих след това друг доктор и ходих при д-р Валянова -  тя ми направи корекция и с разграждането на част от филъра всичко стана перфектно! Само че определено на д-р Валянова не й беше много ок да оправя на друг лекар грешките, но имах късмет, че се съгласи.

Това беше преди 5-6 години.
Сега правих Nucleofil Soft, Juvelook и RRS eyes по една процедура при д-р Ванеска и не виждам визуално някаква разлика - фините линии си стоят, няма възстановяване на обем. Според д-р Ванеска съм образувала много колаген и това е един вид грижа....визуално обаче не виждам някакво освежаване или подобрение.

Та съм се замислила дали след няколко месеца да не пробвам с филър пак - евентуално при д-р Валянова.

# 686
  • в 1001-та нощ
За фините линии една процедура с волтаична плазма 👌

# 687
  • София
lilis, точно за Nucleofil soft и Juvelook за под очи съм се замислила, видях, че д-р Ванеска ги прави.
Може ли да дадеш малко повече инфо за процедурите, пишеш, че не си видяла никакъв ефект, с каква кожа си - мазна, суха и на каква възраст? Аз съм на 45, с мазна тежка дебела кожа, с тъмни кръгове, като се надявах с някоя от тези процедури да повлияя точно върху тъмните кръгове...

# 688
  • София
lilis, точно за Nucleofil soft и Juvelook за под очи съм се замислила, видях, че д-р Ванеска ги прави.
Може ли да дадеш малко повече инфо за процедурите, пишеш, че не си видяла никакъв ефект, с каква кожа си - мазна, суха и на каква възраст? Аз съм на 45, с мазна тежка дебела кожа, с тъмни кръгове, като се надявах с някоя от тези процедури да повлияя точно върху тъмните кръгове...
Здравейте,аз правих при Ванеска 3 процедури Juvelook това лято.На 47г.съм.Ефекта е повдигнат клепач,но аз торбички нямам.Нямах отток никакъв,защото тя ми слагаше противоалергична инжекция.
Сега като ходих при нея за лаз.пилинг,пак ми заговори,че ми е паднал клепача и ми предложи процедура със същия лазер,но с друг накрайник-Colibri се казва,но ще имам отток няколко дни и да я правя в петъците.Та се навих и ще опитам следващия месец.

# 689
За фините линии една процедура с волтаична плазма 👌
Може ли малко повече информация за процедурата ?🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт