Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 748
  • 781
  •   2
Отговори
# 690
На 41 години съм, със смесена кожа - леко по-мазна в чело и нос, в общи линии със загуба на обем в околоочната зона, но нямам тъмни кръгове. Просто ми трябва повече обем и запълване на околочната зона, а с тези процедури тип мезотерапия явно не може да се постигне ефект на филър с хиаулорон.

При теб като си с тъмни кръгове, може пък да има ефект?
Иначе като напишеш в google before and after juvelook излизат все едни хубави резултати.....
Процедурите са около 20-30 минути, има 1-2 дни леко подпухване около очите, което спада, разтворите се вкарват от страни на окото, болката е като от убождане.

# 691
Аз за пореден път нямам абсолютно никакъв ефект от ботокс в гневна бръчка - при трети специалист. Последно Ванеска. Тя ме предупреди де, че много съм закъсняла и вече е белег. Затова ще правим лазер скоро и после филър. На почти 40 г. съм, с дебела, пореста кожа.

# 692
  • в 1001-та нощ
За фините линии една процедура с волтаична плазма 👌
Може ли малко повече информация за процедурата ?🫶🏻

Това  популярната тук "неоперативна блефаропластика". Използва се волтаична плазма, за да се правят микроизгаряния, което хем стимулира уплътняване на кожата и регенерация отвътре навън(напред във времето), хем има и моментален пилинг ефект и кожата е като нова - веднага. Аз съм я правила два пъти и съм много доволна. Не бива да е инвазивно. Точките стоят около седмица и падат, няма белези. Няма нищо общо с СО2, като ефект Simple Smile

# 693
Кенди, ходя в kozmetikde. Квартално салонче, но съм много доволна.

Koлко процедури си прави и през какъв период от време?
Предполагам,че говориш само за микронидлинг,а не Микро+ RF (фрактора)
Две съм правила, през 2 седмици. Засега не виждам осезаем ефект, но то трябват поне 5-6. Иначе правя с дермапен, не е нещо hi tech.

# 694
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В единия салон,където си слагах филъри ми предложиха микронидлинг и ми казаха,че е подходяща процедура за моята кожа.Ще ми трябват около 4 процедури като всяка една от тях е $500 (стандартен).Ако искам + RF - $950.
За Щатите говорим.
И като дръпнеш чертата, за $4000 в дерма акт ще си направя една кошница процедури.

Всъщност тр да погледна и други места(знам само Дерма Акт,защото съм правила процедури там) ,гледам много се споменава др Ванеска. Нямам никаква идея коя е тази жена.

# 695
Не мисля, че си заслужава тази сума. Вземи си дермапен и действай сама вкъщи

# 696
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Преди 2-3 години си бях купила комплект за микронидлинг Get That Glow GloPRO®  ,който обаче върнах,защото не можах да изтърпя болката. С тънка и чувствителна кожа съм.
Доколкото знам в салоните слагат лидокаин на кожата,за да бъде боденето по-безболезнено.

А за скинбустер Витал, веднага ли се виждат ефекти или трябва да се направят няколко процедури?

# 697
lilis, точно за Nucleofil soft и Juvelook за под очи съм се замислила, видях, че д-р Ванеска ги прави.
Може ли да дадеш малко повече инфо за процедурите, пишеш, че не си видяла никакъв ефект, с каква кожа си - мазна, суха и на каква възраст? Аз съм на 45, с мазна тежка дебела кожа, с тъмни кръгове, като се надявах с някоя от тези процедури да повлияя точно върху тъмните кръгове...
Здравейте,аз правих при Ванеска 3 процедури Juvelook това лято.На 47г.съм.Ефекта е повдигнат клепач,но аз торбички нямам.Нямах отток никакъв,защото тя ми слагаше противоалергична инжекция.
Сега като ходих при нея за лаз.пилинг,пак ми заговори,че ми е паднал клепача и ми предложи процедура със същия лазер,но с друг накрайник-Colibri се казва,но ще имам отток няколко дни и да я правя в петъците.Та се навих и ще опитам следващия месец.
Аз също се каня за Juvelook. И на горен и долен ли се прави? Аз също имам леко паднал клепач и отдолу имам бръчици.

# 698
Адоралов, купи си лидокаин. Има го в уолмарт и амазон, 5%. Обезболява идеално.
Аз съм в Канада, цените за микронийдълинг в клиника са същите като при вас. Не си заслужава за процедура, която може да се направи вкъщи.

# 699
Момичета, има ли такива от вас, които са си правили ботокс в чужбина и в България, и могат да сравнят ефекта и качеството?

# 700
Момичета, има ли такива от вас, които са си правили ботокс в чужбина и в България, и могат да сравнят ефекта и качеството?

да, аз съм правила в Испания и в България.Качеството и ефекта са еднактви, зависи много от количеството и как го приеме организма всеки път. През януари ми сложиха в България и държа 2 месеца. На същото място слагано през август издържа 6 месеца.

Това което виждам различно е начина и естетичната гледна точка за слагане на филъри .

Поисках в България да ми  сложат  нещо което ми правиха в Испания и ми отказаха. Също и обратното... В България ми бяха слагали хармоника в Испания казват че не я ползват вече...

# 701
Поради какви причини не ползват Хармоника в Испания?До колкото знам е сравнително нов продукт, а и с някаква награда в естетичната медицина...

# 702
И аз това се зачудих

# 703
Ми лекаря ми каза, че често оставял на бучки. Всъщност аз отидих при него точно с този проблем. На мен ми стоя на бучки 4 месеца и той каза " Ние не го слагаме и колегите ми също не го ползват. Много често дава този ефект".

Сега не знам дали реално никой не го ползва или само на определени места.. но съм питала и на друго място и там ми казаха, че не го слагат.

# 704
Добре, отказахте ме да слагам и Хармоника. 😅

Общи условия

Активация на акаунт