Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 724
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
Мдаа, това за бучките мога да го потвърдя.При мен се появи една бучка, три сантиметра от центъра на брадичката в месестата част.Невидима за другите, но аз си я напипвам.Док ми обясни, че с канюлата не е възможно да се разпредели съвършено равномерно количеството и ме посъветва да правя масажи.Правя, не се повлиява.
Спомням си, че КРР беше правила при Георгиевски и той я беше посъветвал да масажира.Аз нямах такава препоръка.
Въпреки всичко между Радиес, конци и Хармоника, Хармоника ми даде най-добри резултати - уплътняване, стягане, хидратация и лифтинг.Пак бих сложила.

# 706
Аз никакви бучки нямам. Всичко е перфектно лифтирано и загладено Grinning

Май ще слагам на шия, защото вече съм на 33 и забелязвам линийки и кожата няма същата еластичност. Искам превенция, преди да е станало късно и да трябват вече инванзивни процедури.

# 707
За много години!
Някоя от вас с опит в поставянето на филър над края на веждите?

Аз съм слагала и съм доволна.повдигат се очите.

Може ли да споделите за тази процедура?
Аз съм с паднал клепач, който все повече ме дразни. Състарява ме. Прави ме някак си злоба...
Като си повдигна леко веждите в края се вдига и клепача....
Та...чудя се.
И аз с такова питане. Каква е трайността? Не мигрира ли?
Здравейте
Преди 6месеца сложих филтъра и не е мигрирал.мисля че го постави под мускул.дълбоко беше убождането.
Аз не съм с паднал клепач а с"тъжни очи", ъгълчетата на очите ми падат надолу,просто такава ми е формата на окото.
1мл го разделихме на двете вежди

# 708
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kakъв филър ще слагаш в шията, КРР?
То и аз да взема да си сложа ли.. да има:) Звучи ми болезнено.

Засега съм се спряла на Фрактора + Скин бустер Витал (в Дерма акт ще попитам как може да ги комбинираме,защото ще съм само лятото в бг и времево съм ограничена).

Спомням си преди време едно момиче беше писало тук,че си е слагало филъри в дупето за повдигане и стягане при доктор Ванеска. Спомена нещо за 1000 лв и беше останала доволна.
Ако това момиче чете тук,би ли писала какви са резултатите в дългосрочен план и колко инжекции й бяха необходими?

# 709
Добре, отказахте ме да слагам и Хармоника. 😅
никакви бучки нямам от Хармоника, много съм доволна, моментален видим ефект има,аз сложих 2 ампули за оформяне на зоната покрай ушите и овала.

# 710
Ми лекаря ми каза, че често оставял на бучки. Всъщност аз отидих при него точно с този проблем. На мен ми стоя на бучки 4 месеца и той каза " Ние не го слагаме и колегите ми също не го ползват. Много често дава този ефект".

Сега не знам дали реално никой не го ползва или само на определени места.. но съм питала и на друго място и там ми казаха, че не го слагат.

Ели, а какъв продукт ползват за стимулиране производството на колаген?

# 711
Здравейте!
Планирам да си направя неоперативна блефаропластика (плазма) на горния и долния клепач. Бихте ли препоръчали лекар в Дерма акт, ако някой е правил там. Аз ходя там при Битолска, но не съм я питала тя дали извършва тази процедура.
Благодаря и приятен ден!

# 712
Здравейте!
Моля за мнение за лазер Clear lift. Д-р Ванеска ми препоръча вчера с цел общо освежаване и стягане, свиване на пори, стимулация на колаген и изравняване на тен.
Нямам опит с подобна процедура и може да не обяснявам съвсем добре.
Като цяло тя смята, че в момента лицето ми е ок и няма нужда от друго, препоръчва го като добра поддръжка до колкото разбирам.
Благодаря предварително.

# 713
Kakъв филър ще слагаш в шията, КРР?
То и аз да взема да си сложа ли.. да има:) Звучи ми болезнено.

Засега съм се спряла на Фрактора + Скин бустер Витал (в Дерма акт ще попитам как може да ги комбинираме,защото ще съм само лятото в бг и времево съм ограничена).

Спомням си преди време едно момиче беше писало тук,че си е слагало филъри в дупето за повдигане и стягане при доктор Ванеска. Спомена нещо за 1000 лв и беше останала доволна.
Ако това момиче чете тук,би ли писала какви са резултатите в дългосрочен план и колко инжекции й бяха необходими?
Не филър, Хармоника ще сложа и някакъв бустер. Филър в шия не знам дали се слага. Едва ли.

Следя и аз за препоръки за неоперативна блефаропластика.

# 714
Слага се.

# 715
  • Sofia
никакви бучки нямам от Хармоника, много съм доволна, моментален видим ефект има,аз сложих 2 ампули за оформяне на зоната покрай ушите и овала.
Къде и при кой доктор сте го слагали Хармоника?

# 716
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Слагат ботокс в шията.
Нефертити Лифтинг в Дерма Акт - 600 лв.
Ще го пробвам и ще ви кажа дали има резултати.

# 717
Къде и при кой доктор сте го слагали Хармоника?
не е в София, ако ви върши работа в друг град пишете лс.

# 718
Аз се включвам с 2 ревюта, не намерих по-подходяща тема да го направя, дано са полезни:

* ходих на лазерна епилация в Нирвана и бях много доволна от ефекта. Когато стана време за поддръжка реших да я направя в Белисимо ( уж имат хубав лазер и цените са доста добри). Факт, лазерът е почти безболезнен, но за мой ужас след процедурата при тях ми поникнаха много вече косъмчета, отколкото имах останали, предизвика се някакъв растеж, който може и да е свързан с моя отганизъм, но е факт, че стана след посещението при тях и сега ще продължа да ходя в Ниевана да видим дали ще оправят проблема …

2. Козметик - мноого, много дълго време търсих добър козметик, при който да си правя терапии за лицето и да не му е самоцел да ми пробутва тонове козметика и процедури, които не са за мен. От няколко месеца посещавам Sis estetic, намира се до Ндк, ходя при Виктория, салонът е нейн. Страхотна жена, която и изглежда страхотно. Много се интересува от съставките на козметиката, знсе кое с кое се съчетава, отказвала ме е от толкова излишни процедури и покупки и най-вече лицето ми след процедурите при нея винаги е чисто и много свежо. Козметичните процедури и терапиите не заместват естетичните, нооо аз поне се пристрастих към ходенето и на козметик. Препоръчвам я ако някой си търси качествен козметик.

# 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Намерих го онлайн салона и видях какви услуги предлага. https://sisestheticscenter.com/za-nas/
Докато съм на тази вълна,
VENUS LEGACY лифтинг за лице правил ли е някой?Има ли ефект въобще?

Общи условия

Активация на акаунт