Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 734
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Доста повърхностно.Аз се минавам. с 2.5 на места.

# 661
Сама с дерма пен или някъде Ви правят процедурата?

# 662
Сама, да.

# 663
За петна ще го ползвам аз. Сега, малко се разочаровах, като те прочетох, но трябва да го пробвам.
Пилингите за да има ефект се правят на серии. Поне 4-5 процедури през 2-3 седмици.
От един път няма как се получи идеален ефект, ако имате да премахвате петна.
Аз правя всяка зима няколко серии по 4-5 пилинга и все още нямам напълно изличени петна. Естествено зависи от големината, яркостта и т. т.

# 664
Да, точно така ще ги правя и аз.

# 665

На мен ми обясни, че се минава първо с по-плитко и се следи на каква дълбочина кожата реагира (червенина, леко кървене) и там се спира, тоест това било достатъчно да има ефект. Аз непрекъсвато питам на колко ме бодат. Може би зависи от кожата, знам ли. Един път го правих в цикъл - голяма грешка - много ме боля на никаква дълбочина 🤷‍♀️

# 666
А не Ви ли слагат лидокаин?

# 667
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Докато сме на вълна микронидлинг,

Имам пътуване до България на пролет и няма как да пропусна процедура.
Устните си ги направих миналия септември затова мисля сега или скин бустер (Витал от темата тук препоръчвате) или микронидлинг Fractora (микронидлинг с RF) .
Да комбинирам ли двете? Имам месец и половина престои там и не знам какво първо да захващам.

Някой с впечатления от Fractora (микронидлинг с RF) в Дерма Акт или друго място? Колко процедури ще са ми необходими? 2-4?

# 668
В сайта го има , но не се отваря процедурата , ако искаш утре ще звънна да питам .

# 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз го намерих ,обаче не се отваря и се чудя дали въобще предлагат процедурата?
Ако не те затруднява да им се обадиш утре и да питаш.Разбира се,не е спешно и толкова важно,за да губиш време.

Благодаря.

# 670
За много години!
Някоя от вас с опит в поставянето на филър над края на веждите?

Аз съм слагала и съм доволна.повдигат се очите.

Дами възползвали ли сте се от намалението в Дерма акт в месеца на рождения ви ден?
Сега докато преглеждах сайта попаднах на рекламата им

# 671
Мислех да се възползвам от промоцията за рожден ден, но в крайна сметка нищо не направих. Освен едим лазер Pico sure през есента, от който нямаше никакъв ефект, не съм си пипала лицето (говоря за бодене- ботокс, филъри и тн) от 2 години. Не знам защо, но при мен все не стават нещат както трябва или пък нямам задоволителни резултати и пари на вятъра.
 Ефектът от бустерите ми държи много кратко и не виждам особен смисъл от тях, колкото за леко освежаване. Нали са за хидратация, моята кожа си е добре хидратирана, така или иначе 😀 Иначе мажа ретинол и качествена козметика, ама…
Сега си гледам и филъра под очите, поставен преди 2 години… В началото беше добре, а сега сякаш кожата ми се е разтегнала и от дясната страна хич не стои добре, едно такова леко подуто и набръчкано, когато се усмихвам. Изобщо, тези филъри са нож с две остриета. Устните съм ги разграждала, но под очите ме е страх.
Морфеус мислех да правя, че само това не съм, но в темата има предимно отрицателни коментари и се отказах. 😀

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 19:01 от kalina_pehlivanova

# 672
За много години!

Може ли да споделите за тази процедура?
Аз съм с паднал клепач, който все повече ме дразни. Състарява ме. Прави ме някак си злоба...
Като си повдигна леко веждите в края се вдига и клепача....
Та...чудя се.

# 673
И аз съм от недоволните от лазер Pico sure.
Ама никакъв ефект за премахване на пигментни петна. Аз четох, че няма никаква полза, но реших да пробвам.

# 674
За много години!

Може ли да споделите за тази процедура?
Аз съм с паднал клепач, който все повече ме дразни. Състарява ме. Прави ме някак си злоба...
Като си повдигна леко веждите в края се вдига и клепача....
Та...чудя се.
И аз с такова питане. Каква е трайността? Не мигрира ли?

Общи условия

Активация на акаунт