Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 753
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
Днес направих първи пилинг bio-repeel. Предупредиха ме да не мокря лицето. При други пилинги пак съм била предупреждавана. Но така и нямам идея защо. Някой има ли отговор?
Ако Ви е удобно, разкажете по-натам как е като резултат, аз също се чудя. Колко процедури Ви казаха да направите?

# 646
4 процедури. Може и през 2 седмици, но аз май ще ги правя през 4 седмици.

# 647
Аз съм правила и на десет дни .

# 648
Кажете ползите от този пилинг.

# 649
Обновява кожата, стимулира колагена, против акне, черни точки, леки бръчици, пигментация.

# 650
Аз съм доволна , но не е нешо wow, при мен изравнява тена , за петна е доста лек и не прави чудеса.

# 651
За петна ще го ползвам аз. Сега, малко се разочаровах, като те прочетох, но трябва да го пробвам.

# 652
Не е силен просто , аз съм правила доста пъти и се белих веднъж и то малко . Иначе е хубава процедура , кожата “светва”.

# 653
Привет и за много години!
Нека бъде една прекрасна 2024г за всички!
  Наскоро бях писала, че имам хлътване под очите, че съм загубила мастна тъкан, обаче вглеждайки се и замисляйки се, се оказва, че кожата, която ми липсва рязко е паднала под двойна брадичка.
 Та имам следното питане: дали може да се появи гневна бръчка без да имаме такава мимика, без да се мръщя, да присвивам очи и т.н. да се появи от самото отпускане на кожата, на вас кога ви се появи и само от самата мимика ли или от гравитацията, както се казва.
  Последните 2-3 години забелязвам, че много ми личат пори и т.н. и съответно е от самото отпускане на кожата, прилагам снимка на челото ми - дали ще са наченки на гневна бръчка, на 32 години съм.
  Предложете ми, моля Ви, процедури за стягане на лицето, но без да се отнема от обема, тъй като съм със слабо лице.

# 654
  • Sunshine state
Има наченки на гневна, бих препоръчала ботокс. За общото състояние на кожата и стягане - микронийдлинг. И все пак аз не съм лекар, та идете на една консултация при препоръчан такъв и вижте какво ще каже. 👌🏻

# 655
Аз по тези снимки гневна бръчка не виждам, виждам хоризонтални линии в горната част на челото. Моята се появи от мимика.
+1 за микронидлинг

И аз съм на 32, правя от миналата зима (тогава 3 процедури, сега декември направих 1). Виждам разлика.

# 656
Има много, много фини линии. Не бих казала бръчки. И аз бих предложила микронийдлинг за стягане на кожата.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 19:34 от kalina_pehlivanova

# 657
Аз по тези снимки гневна бръчка не виждам, виждам хоризонтални линии в горната част на челото. Моята се появи от мимика.
+1 за микронидлинг

И аз съм на 32, правя от миналата зима (тогава 3 процедури, сега декември направих 1). Виждам разлика.
Здравейте! С какъв уред Ви правиха микронидлинга - с професионален или дерма пен, който масово се купува за домашна употреба? И аз съм се засилила към тази процедура, но още събирам инфо:)). Благодаря Ви!

# 658
Здравейте, някой знае ли повече за метода за "смяна" на кръвта, който много звезди или богати хора прилагат с цел подмладяване?
Наскоро чух от далечен познат, че е говорил с някаква жена, която си прави процедурата в София и след 2 процедури се подмладява с няколко години ?
Аз не съм чувала, потърсих в интернет и главно ми излизат клюкарски статии за Слави Трифонов, Лили Иванова , ама в коя клиника се прави колко струва и най- вече нещо за самия метод не можах да открия.
Предполагам, че е нещо много скъпо и сигурно има своите рискове , но ще бъда благодарна, ако някой има повече инфо да ми разясни.

# 659
Цитат
Здравейте! С какъв уред Ви правиха микронидлинга - с професионален или дерма пен, който масово се купува за домашна употреба? И аз съм се засилила към тази процедура, но още събирам инфо:)). Благодаря Ви!

Н съм наясно с разликите. Правя този микронидлинг - https://fusionmeso.com/product/f-lift-face/
Бодат ме на дълбочина 0.6 -0.8 - 1мм, зависи от областта на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт