Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 772
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
За 60 годишнина през юни ще подаряваме лифтинг. Долен май? Като прецъках цените обаче, май ще е само част.
Препоръчайте клиника, моля ви!
 За мен по-безопасно е в България, но ми казаха че Турция е по-добре във финансов аспект.

Направете консултация с д-р Регина Хатър. Има резултати на пациенти с лифтинг в нейния Инстаграм.

# 631
  • София
Пробвали ли сет масажи за лице -остеопатия ?

Да, ето тук, страхотен ефект, но краткотраен:

Разгледай DAVI De Luxe в studio24. Можеш да запазиш час онлайн лесно и удобно! https://studio24.bg/davi-de-luxe-s2023

# 632
Здравейте!Честита Нова Година,нека бъде успешна и изпълнена с много положителни емоции!
Препоръчайте ми при кой лекар мога да отида  за преглед за подходяща процедура, на 50 години съм.Или да споделите къде сте доволни от процедура - кокатолагенови стимулатори  ХАРМОНИКА (HArmonyCa®).

# 633
  • София
Здравейте!Честита Нова Година,нека бъде успешна и изпълнена с много положителни емоции!
Препоръчайте ми при кой лекар мога да отида  за преглед за подходяща процедура, на 50 години съм.Или да споделите къде сте доволни от процедура - кокатолагенови стимулатори  ХАРМОНИКА (HArmonyCa®).

ЧНГ! Прегледайте темата, писано е много.

# 634
  • София
Здравейте, момичета! Честита нова 2024 г.! Да донесе на всички резултатни и безпроблемни процедури! 😄
Чета от известно време мненията ви и ми е необходим съвет преди да се насоча за консултация с лекар/ дерматолог.
Накратко, на 45 г. съм, без никакви процедури досега. Тъй като съм с наднормено тегло и кожата на лицето ми е дебела, имам двойна брадичка, увисване на долния контур и изразени назолабиални. Отделно торбички под очите и тъмни кръгове. Наясно съм, че няма как да се коригира всичко в оптимална степен, но все пак дайте съвет къде да отида на първоначална консултация, в коя клиника и при кой специалист, относно повдигане на контур, корекция на назолабиални, нещо за около очите, цялостно избистряне на тена също ми е необходимо. Като не искам много инвазивни процедури, в смисъл да опитам първо с леката артилерия все пак.
И още един въпрос, някой пробвал ли е уредите за изгаряне на мастни натрупвания и стягане, например за корем и бедра, видях в Дермаакт- криолиполиза и при д-р Ванеска- Accentprime?
Приемам всякакви мнения и съвети.

# 635
  • София
Криото не го препоръчвам за човек с наднормено тегло, едно на ръка че ще ти излезе златно, второ не смятам, че ще има голям ефект.
То е подходящо за по-скоро слаби хора с проблемни зони, които не се повлияват достатъчно от режим и тренировки.
Аз лично останах доволна от съчетанието с велашейп 3, но аз имах 2 проблеми зони.

# 636
При мен велашейп 3 нямаше никакъв ефект 10 процедури 1 проблемна зона имах корем уж 1 см да намалее е нямаше ефект, момичето ме премери със см първа процедура и после последна . Имах добър резултат с ръчни  масажи лимфен дренаж - видим резултат още първите месеци, см намаляха.

# 637

Разгледай DAVI De Luxe в studio24. Можеш да запазиш час онлайн лесно и удобно! https://studio24.bg/davi-de-luxe-s2023
Здравейте, колко краткотраен е ефекта, тъй като и на мен ми привлякоха вниманието?

# 638
  • София

Здравейте, колко краткотраен е ефекта, тъй като и на мен ми привлякоха вниманието?

На втория ден след процедурата няма никаква разлика. Направих 8!

# 639
Бърз въпрос - може ли да препоръчате процедура за заличаване на белег от секцио? Мажа с кремчета, но ми се иска да планирам и други процедури в последствие

# 640
Лайк, честито! Мажеш сега с кремовете и като мине време лазер, минронидълинг също.

# 641
Лазер, но боли първите два пъти ужасно и не се маха напълно, дори при много процедури.

# 642
ДХЗ, благодаря много Simple Smile
Не целя напълно заличаване, то е и много ниско долу, така че се скрива от бельо/бански. Като цяло добре зараства, мажа със Содермикс в момента, но ми се иска да имам и План Б за следващите месеци.

# 643
За много години!
Някоя от вас с опит в поставянето на филър над края на веждите?

# 644
Днес направих първи пилинг bio-repeel. Предупредиха ме да не мокря лицето. При други пилинги пак съм била предупреждавана. Но така и нямам идея защо. Някой има ли отговор?

Общи условия

Активация на акаунт