Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 792
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
От доста време гледам в Дерма акт оферта Хармоника и Juvederm Volite 1ml за 999 лв. Иначе само Хармониката е толкова. И се чудя дали разликата в цената идва от количеството Хармоника, което не е упоменато в офертата. Има ли смисъл от тази комбинация? Че за Juvederm-a четох из темите, че задържал вода и при някои хора се получава като оток. Или да заложа на една обикновена Хармоника

Имайте предвид, че поради съдържанието на ХК в Хармоника, също има известен оток.При мен се получи, но в никакъв случай не е фрапантно.

# 616
Честита Коледа дами!
Преди седмица сложих Juvelook в околоочната зона.два дни и ах оток(по-скоро както торбички,аз нямам такива под очите а хлътване).
Доктора ми каза че се правят няколко процедури,за което знаех преди но се учудих че се правят през един месец.според вас това ок ли е?
След колко време да очаквам продукта да се задейства?да разгърне ефекта си?

Писала съм няколко пъти в темата и с риск да се повторя отговорям, че съм правила до момента 4 процедури Juvelook в рамките на една година. Първите две бяха през месец, третата може би през 2-3 не помня, последната преди две седмици. Първият път доста се надух,  отока спадна за около 2 дни със студени компреси. След този случай винаги искам противоалергично. Смея да твърдя, че Juvelook-а добре ми се отрази на тази зона, но това при мен остана като процедура рутина, нещо като ботокса през определен период. Ефекта при мен е веднага.
Здравей, какъв ефект се очаква от тази процедура. Заличава ли мимически бръчки или просто запълва хлътнатината под очите?

# 617
Очаквам стимулиране на колаген,да направи кожата около очите по-плътна .аз имам мимически бръчки,не длабоки.без ботокс съм.
Не очаквам да се запълни хлътването, нищо че на снимките преди и след обикновено изглеждат запълнени.
Очаквам освежаване на зоната като цяло,ако се запълни е добре дошли😁

# 618
Някой запознат ли е по-отблизо с тези добавки?
https://dr-d.eu/shop/

# 619
Здравейте,чета ви от известно време.На 50г и и бих искала да ми препоръчата процедура за лице,основно около очите -бръчици,тъмни кръгове ,и изразени назолабиални бръчки,със суха кожа съм.
Според вас процедури Juvelook или Хармоника ще са подходящи ли и да ми препорэчате в София доктор ,късето да ги направя,за след Нова година.Не съм много компетентна и запозната .Ще съм ви много благодарна .Весели празници и много настроение през следващата година,нека мислим повече за себе си!

# 620
  • София
Някой запознат ли е по-отблизо с тези добавки?
https://dr-d.eu/shop/

И аз се интересувам. Майка ми ги е загледала от реклами.

# 621
  • София
Те май са нови, или поне от съвсем скоро ги рекламират. Ванеска също е пуснала добавки.
Скептична съм аз, че имат някаква полза и реално усвояване.
Аз и за колагена съм скептична, но си го пия за всеки случай Grinning

# 622
Здравейте,
Някой запознат ли е с phiion?
Попаднах на процедури с тази 'техника', но бих се доверила на Вашето мнение, за което предварително благодаря!

# 623
 На 40 съм, преди няколко месеца си сложих ботокс в челото и очите, пачият крак изчечна, но под очите имам вече забележими линии Sad. Кожата ми е суха, но лошото е, че не мога да използвам околоочен крем, защото получавам алергична реакция от всичко, което пробвам. (странното е, че от декоративната комзетика не получавам никакви проблеми). Препоръчаха ми мезотерпаия light eyes ultra за фините линии под очите, някоя от вас правила ли си е и какви са отзивите?

# 624
Aз бях доволна , но трябват поне 4 процедури , ефектът е временен .

# 625
Здравейте,чета ви от известно време.На 50г и и бих искала да ми препоръчата процедура за лице,основно около очите -бръчици,тъмни кръгове ,и изразени назолабиални бръчки,със суха кожа съм.
Според вас процедури Juvelook или Хармоника ще са подходящи ли и да ми препорэчате в София доктор ,късето да ги направя,за след Нова година.Не съм много компетентна и запозната .Ще съм ви много благодарна .Весели празници и много настроение през следващата година,нека мислим повече за себе си!

# 626
Aadi, сложно може така да се каже за процедура, без дори да сме видяли лицето.Най-добре лекар да каже мнение.

# 627
Пробвали ли сет масажи за лице -остеопатия ?

# 628
# 629
  • Сред мелниците
За 60 годишнина през юни ще подаряваме лифтинг. Долен май? Като прецъках цените обаче, май ще е само част.
Препоръчайте клиника, моля ви!
 За мен по-безопасно е в България, но ми казаха че Турция е по-добре във финансов аспект.

Общи условия

Активация на акаунт