Естетични процедури за лице и тяло – 52 тема

• 82 817
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
  • На черешатааа
Привет. Честита Коледа. Здраве и късмет да имате Flowers Four Leaf Clover. Някой ползвал ли е този уред https://dermis.bg/product/aparat-radiochestoten-lifting-za-litze-i-tialo  или нещо друго за дом употреба  за целулит и  доволен ли е. Ако да, може ли линк, Благодаря предварително

# 601
Честита Коледа дами!
Преди седмица сложих Juvelook в околоочната зона.два дни и ах оток(по-скоро както торбички,аз нямам такива под очите а хлътване).
Доктора ми каза че се правят няколко процедури,за което знаех преди но се учудих че се правят през един месец.според вас това ок ли е?
След колко време да очаквам продукта да се задейства?да разгърне ефекта си?

# 602
Juvelook  и аз мислех да го правя за освежаване в тази зона. Аз съм склонна към отоци и сигурно и на мен така ще ми се отрази. Минава това, но си е неприятно.

# 603
Честита Коледа дами!
Преди седмица сложих Juvelook в околоочната зона.два дни и ах оток(по-скоро както торбички,аз нямам такива под очите а хлътване).
Доктора ми каза че се правят няколко процедури,за което знаех преди но се учудих че се правят през един месец.според вас това ок ли е?
След колко време да очаквам продукта да се задейства?да разгърне ефекта си?

Писала съм няколко пъти в темата и с риск да се повторя отговорям, че съм правила до момента 4 процедури Juvelook в рамките на една година. Първите две бяха през месец, третата може би през 2-3 не помня, последната преди две седмици. Първият път доста се надух,  отока спадна за около 2 дни със студени компреси. След този случай винаги искам противоалергично. Смея да твърдя, че Juvelook-а добре ми се отрази на тази зона, но това при мен остана като процедура рутина, нещо като ботокса през определен период. Ефекта при мен е веднага.

# 604
Къди, отока от алергия ли е при теб?А синини имаше ли?

# 605
Здравейте!

Лекар ми каза, че ретуш на ботокс след първоначално поставяне - може да се направи и след 1 месец. Това, което чета обаче е напълно различно. Дали някоя от вас дами има опит с това?

# 606
Винаги ретуш съм правила до 10,максимум до 14 дни.

# 607
Къди, отока от алергия ли е при теб?А синини имаше ли?
Нямам алергии, тук някой беше споделил за подобна реакция и за противоалергично. Споделих с доктора и ми сложиха и на мен. Нямах реакция вече, синини никога не съм получавала от Juvelook.

# 608
А ботокс на коя марка бихте ми препоръчали като по-голяма издръжливост - Lunurase, Bocouture или Vistabel?

# 609
Здравейте! Хармоника по две ампули ли се поставят? Моля, препоръчайте ми лекар,  от който сте доволни за тази процедура. Благодаря!

# 610
От доста време гледам в Дерма акт оферта Хармоника и Juvederm Volite 1ml за 999 лв. Иначе само Хармониката е толкова. И се чудя дали разликата в цената идва от количеството Хармоника, което не е упоменато в офертата. Има ли смисъл от тази комбинация? Че за Juvederm-a четох из темите, че задържал вода и при някои хора се получава като оток. Или да заложа на една обикновена Хармоника

# 611
Дерма акт постоянно правят пакети с намаления.

# 612
Тези са едни и същи от няколко месеца, следя ги.

# 613
Да де, пускат оферти постоянно.Там пише докога важат.После ще е нещо друго.Това им е практика от много години.

# 614
Според вас с конци дали ще има добър ефект?

да, но с Аптос висаж, от последните, с добавена хиалуронова киселина, които ще подобрят и вида на кожата, освен това ефектът е една идея по-дълготраен

Общи условия

Активация на акаунт