💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 427
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Калоян и Кремена. И не стигнаха доникъде.
Кремена елиминира Елизабет, за което аз лично ѝ бях благодарна. Sweat Smile

# 1 096
  • София
Да бе вярно, хаха. Това беше голям шок тогава. Макар че играта си беше за силовачка повече.

Това заради което съм най-много против вкарването на нови играчи толкова късно е, че хората вече емоционално са си избрали своите участници за които да стискат палци (това обикновено става през първата седмица или втората). И всеки нов просто няма шанс да влезе във фенското сърце. И някак си стои като кръпка и неестествено през сезона.
Дано Пенелова не влиза. Това ще е огромно похабяване на талант.
И тя самата няма да се чувства комфортно и в свои води и няма да може да покаже и половината от това което умее. А дори и да го покаже пак ще има много нейни противници.
Отделно, че ако се вкара резерва ще е гавра с клетниците от Чистилището.

# 1 097
  • Другата България
Гласувах в анкетата, този път видях, че има нова.
За Елвиса снощи писах. Стоя зад думите си. Не казвам, че победата не е честна, казвам, че не знам точно как, но му е оказана помощ от приятел /не твърдя, че си е плащал, за да спечели точно тази игра, както и не допускам да е обещавал нещо на Радев, за да падне/, за да спечели. Това може да стане по много начини, с помощта не само на монтаж, но и на други участници. Няма да изпадам в подробности, знам какво и защо говоря.
За обезопасяването достатъчно писах, вероятно ще пиша и още довечера. Не, не и не.
За загуба довечера ми е трудно да преценя, но заложих на Амазонките само защото искам те да загубят и да се поразмърдат малко. Въпреки, че ще номинират мъж, то е ясно.
А за предимството на Мастагара отговорих с “нещо друго, не мога да преценя какво са измислили в движение след победата на Мартин“ Joy. Но ако ще крадат играч - долу ръцете от Момчил! А дано, ама надали.

# 1 098
Калоян и Кремена. И не стигнаха доникъде.
Кремена елиминира Елизабет, за което аз лично ѝ бях благодарна. Sweat Smile

Kремена  елиминира Красима, не Елизабет.

# 1 099
  • софия
Ауткаста с обзора от понеделник и вторник

Не съм слушала още никой от подкастите, но ми направи впечатление кадъра, който е подбрал Ауткаст.  Първата реакция на тричките при завръщането на Марто. Вили изглежда най-доволна.

# 1 100
  • София
Може уникалното предимство е да дадат право на Мастагарков да избере по един играч от другите племена, които да не участват в тази игра.

# 1 101
Лично за мен, колкото е по-трудна и опасна играта толкова по-добре, приливът на адреналин и удоволствието от завършването на играта, а дай боже и от победата, е в пъти по-голям при по-трудно трасе и по-силна конкуренция.
Ако въобще играта се завърши. Доста е тъпо и за участник и за зрител, когато интересна игра не може да бъде завършена, защото участниците не са способни да преминат през компонентите
- защото не са достатъчно умели /селекцията???/
- защото не са достатъчно добре инструктирани и контролирани
- защото трасето не е добре обезопасено.
Направете игри само с Фифо, Гого и Андрей и подобни на тях, пък слагайте каквито си искате трасета - няма да ги уплашите.

# 1 102
  • София
Ха, може да. Като нищо. Как не се сетих? А това звучи най-логично между другото. Емии, значи 'Нещо друго' То и аз вече чертая все най-гадните сценарии съдейки по абсурдния сезон с толкова много промени и липсата на всякакви правила.

ESPACE,
Да вярно. Елизабет беше елиминирана от Стратимир.
А Красима беше елминирана в скандална игра от Кремена. Красима ако не се лъжа беше с верига или някаква тежест и това даде огромно предимство на Кремена с джуките.

# 1 103
Аз нещо друго си мисля. Да не би предимството да е да изпратят някой от другите племена при изгубените вместо някой от старейшините?
Също и идеята някой от другите племена да не участва като предимство ми звучи логично.

Знам че на промото няма кадри от Виолета и възможно е тя да ходи при изгубените. Ще видим довечера какво ще стане.

# 1 104
А Красима беше елминирана в скандална игра от Кремена. Красима ако не се лъжа беше с верига или някаква тежест и това даде огромно предимство на Кремена с джуките.
Играта беше със едно скачане в басейна с дърпане на въже, предимството на Кремена беше че въжето ѝ беше 5 метра по-нагоре или нещо подобно.

# 1 105
След вчерашния епизод....
Михаил и Румен са толкова отслабнали, че ми се къса сърцето. Надявам се следващата седмица да видим един от двамата в племената.

Днес Мартин няма как да не изпрати Вили, все пак е баща не би го причинил на Дени, която си извоюва мястото. (според мен най-добре ще е да изпрати Виктория, защото тя няма шанс да се върне и да го изпрати обратно)

Дени ми се превърна във фаворит от жените, усмихната и не мрънкаща. Ако пък беше влезнала без мама Вили щеше да ми е още по нагоре в класацията.

# 1 106

Издърпваха едно въже със скок от трамплин в басейн. Въжето на Кремена беше доста по късо, заради предимство спечелено и от Елизабет. Красима игра с контузен крак, беше по-добра но  предимството беше голямо.

# 1 107
  • София
Да, точно така. Спомням си играта.
Красима нямаше никакъв шанс с това предимство за Кремена.

# 1 108
  • София
Чуствах се и аз замислена относно невижданото предимство.
Най-вероятно ще бъде изравняване на бройките участници по цветове.Тоест ще важи само за конкретната игра,тъй като Мастагарков се пазареше и за двете номинационни и му отказаха.Едва ли ще посочи кой изцяло да изхвърчи от Играта.
Встрани от темата още им се чудя на продуцентите как при нито една загуба на елиминацияГладиаторите са 7,а с отпаднала Радосвета-Амазонките са 8-върховна наглост е това за мен.
Като плениха двама червени защо не им дадоха 2 жени,хъм? Simple Smile

# 1 109
  • София
Аз съм почти сигурна, че Мартин ще изпрати Виолета при Изгубени. Обаче това също ще отслаби племето и дори с предимството, каквото и да е точно то, даже да спечелят днес, има голям шанс да паднат утре и отново да са на съвет. А, там вече ще е интересно какви ще ги измислят Мартин и Мастагарков. Ако играят с коалицията - би следвало номинирани да са Дени и Дунев, но рискуват, защото отпадне ли някой от двамата - съвсем ще го закъсат. Остават Моника и Вики - а тогава рискуват, която и от двете, а защо не и двете, връщайки се, да заиграят с другата страна. Общо взето сложно ще им е, ако не се спасят тази седмица от съвет.

Общи условия

Активация на акаунт