💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 218
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 335
Не знам как ги пускат в играта хора, които не могат да контролират собствено тегло на вис. Всичко е трагедия този сезон. Почти всички жени можеха да минат миналия сезон, а сегашния само висят и се търкалят. А за културиста нямам думи. Като няма зоб си кръгла нула и мускулатурата ти е неефективна.

# 1 336
Кажете моля, какво е направила Викито, че сега почвам да чета.

# 1 337
Ако Мартин и Виолета не се мразеха и не правеха интриги щяха да бъдат страхотно племе. Махат Моника и Виктория и щяха да имат страхотна сила в отбора. Но не - егото на хората е голяма работа. Мартин показа сила. Браво.

# 1 338
  • SF
Дяволо, още ли харесваш Вики?

# 1 339
  • BG-DE
Абсолютно, Виолета може да е кофти човек но е силен играч.
Ако Мартин и Виолета не се мразеха и не правеха интриги щяха да бъдат страхотно племе. Махат Моника и Виктория и щяха да имат страхотна сила в отбора. Но не - егото на хората е голяма работа. Мартин показа сила. Браво.

# 1 340
Уфф, какъв е тоя каст този сезон!? Една арка не могат да минат. Много слаб каст. Хич не съм доволна.

И да. Като Гого втори няма! Фифо - също. Юлиан - лицето на Игри на Волята!

# 1 341
  • София
Признавам, че този път се кефя на гладиатори+Цвети. А и джентълменско поведение показват. Елдърите не са зле, но имат 2 котви, а ДеВил им липсва.

# 1 342
Димо ръси спойлери Trollface

# 1 343
Нямам думи! Евтин сеир, от който някой изкарва пари!  А милите състезатели се борят от сърце и душа за победа. Жал ми е да ги гледам.

# 1 344
  • На Изток от Рая
Не знам, Ситнилска изглежда физически силна, добре оформени мускули, а на халки и всякакви висящи съоръжения никаква я няма. Дори не се пробва, малко ми е надценена тя от към физически данни.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:27 от Countess_M

# 1 345
  • София
Цвети е бомба, ама защо сама го носи тоя дънер, той тежи колкото нея..

# 1 346
  • SF
Цвети е облечена с мъжки екип.

# 1 347
  • София
А и каква уникална волева драма: участниците не само, че още са живи, но и продължават да играят... Господ е с Продукцията.

# 1 348
Аз съм малко назад, тъкмо на падането, първо от много, доколкото разбирам...не знам какво да кажа
Прекрасен каст, после само глупости..не е приятно да се гледа...изваждат прекрасни играчи с измислици, бутат други напред..

# 1 349
Гладиаторите заслужават да спечелят тази битка. Много слаба игра за Амазонките.

Това, което ме успокоява е, че Виктория всички глупости, които сътвори сама си плаща за тях. Не я намирам за говорител на продукцията, а за човек с много неясна представа за себе си и сметките не й излязоха. Направи услуга на всички освен на себе си.

Общи условия

Активация на акаунт