💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 218
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 350
Цвети,Теодора и Госпожа -змията са ми най-силните жени за мен .От мъжете -Рълев,Крум,Радо ,Момчил и Цецо.

# 1 351
Виктория е абсолютна тотал щета, типична кифла, лигла и мрънкалник.
Моника поне се опитва, докато “сладкото“ Вики само мрънка и не може, хора, не може......

Поредно страхотно представяне на Цвети.
Откакто е при мъжете, разцъфна това момиче и се прояви играча в нея.
Разхожда се по терена … Дени скача на куба, тя грациозно минава отстрани Simple Smile

# 1 352
Цитат на: EmBrother link=topic=1591558.msg46997978#msg46997978 date=а ДеВил им липсва.
[/quote
Който помни бг превода на далматинците от старо време, там беше преведено като Злобара ДеМон!

# 1 353
  • Другата България
На гладиаторите Рълев и Крум им изнесоха играта. Отсъствието на Николай дори не се забелязва, но на Даниел си личи.
Присъединявам се към мнението за проваления женски каст този сезон. Една Теодора и Цвети, аз друга комплексна жена не виждам. Ситнилска не е това, което очаквах, Мудева се справя по-добре от нея напоследък.
И Денислава, това са.

# 1 354
Мъжа ми тук коментира колко са слаби играчите тази година почти от самото начало.  Досега някак не го възприемах чак така, но сега си давам сметка, че е прав. Миналата година нямаше толкова проблеми с тази арка и всички си я минаха.

# 1 355
Цецо поне отърва номинация. Викито е мега дразнеща. Евала на Вълев как изнесе тежестта сам и не даде на Цвети. Много е жилав! Страхотна Теди отново! Смела Денислава! Милата Оряшкова, дано е добре. Ужасно падна

# 1 356
  • На Изток от Рая
Цвети е облечена с мъжки екип.
Червените изначално са предвидени да са само мъже, и продукцията явно се е изненадала от появата ѝ🙂

# 1 357
Цвети,Теодора и Госпожа -змията са ми най-силните жени за мен .От мъжете -Рълев,Крум,Радо ,Момчил и Цецо.
Малкото змийче също е добро!

# 1 358
А за кого каза Цецо като заминаваше, че не играл като мъж, след като нареди Виктория?

# 1 359
  • Варна
Ей сега искам сините пак да паднат...
А за кого каза Цецо като заминаваше, че не играл като мъж, след като нареди Виктория?
Благо

# 1 360
На Мастагарков

# 1 361
  • BG-DE
За Мастагарков 🙂

# 1 362
  • София
Кажете моля, какво е направила Викито, че сега почвам да чета.

Тя даде умната идея Мастагарков да изгони Цецо. Мартин предлагаше Калоян.

# 1 363
  • Другата България
За Мастагарков.
Но той вина няма, просто трябваше да се натрие носа на Цецо, който си позволи да си отваря устата повече, отколкото е позволено в това предаване. А такива участници се наказват. За съжаление и аз мисля, че това беше от Цецо в сезона. Много забавно беше как той си знаеше още когато стана ясно какво ще прави Мастагарков, и попита Теодора какво да каже на Румен.

# 1 364
Амазонките са го закъсали отвсякъде и както върви ще отидат на номинация и ще издумкат Гатьо и Момчил, които май с Теди са единствените които успяха да минат. Да се подготвят за хейта от сега. Разбираемо е че ще ползват за бушони мъжете, но са изключително слаби Амазонките. Гатьо и Момчил не заслужават това което ги очаква занапред.

Общи условия

Активация на акаунт