💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 218
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Виктория и Моника изобщо не разбирам защо са в играта. Айде, Виктория чака някой да я заведе на лукса и няма особени претенции за кой знае какъв играч, ама Моника откъде го вади това самочувствие, че е силна и все се бута, не знам. То смотано, то некадърно, само се пречка на останалите. Нито пъзел може да реши, нито да мине арката, нито да плува... Само на претенции е ненадмината.
 И 90-килограмовата колона щяла да пренесе, ама на 70-те кг се набира като червей на суха буца... Joy

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:36 от Reinа

# 1 366
А за кого каза Цецо като заминаваше, че не играл като мъж, след като нареди Виктория?
За Мастагарков! Но той реши да играе на базата на мнозинството, не еднолично! Така все пак чу се как Вики първа каза Цецо и другите по нея, а не по Мартин и малко се измъкна от нарочване! Само като мъж не го оцениха! Но ще се види!

# 1 367
  • Другата България
Много слаби амазонки, наистина съм изненадана от Ситнилска.
Та, кой казваше, че Ива е комплексна? Да, ама друг път.

Денислава отново им прави показно.

# 1 368
  • София
Ива и Ситнилска са тотал щета.

# 1 369
Браво на Теди, Дени и Цвети. И Виолета щеше да я мине според мен.

# 1 370
  • SF
Просто Кен също е много добър, както и Радо. И Момчил!
Супер са тези хора!

# 1 371
Според мен Ива я хвана страх да не падне, а си мисля, че може да мине.

# 1 372
  • BG-DE
Много глупаво решение беше това да острелят Цецо, Крум е много по-силен и комплексен играч и ако бяха заложили на него можеха да пропукат отбора на Гладиаторите.

# 1 373
Леле Виктория как заби нож в гърба на бившите си съплеменнички. Мислех, че е просто разглезенка, а тя си е чиста проба егоист. Всичко се върти около собствената й особа, напълно безразлична към другите около нея. Толкова да не харесвам такива хора. Сигурно в живота е същата, грам не я е.е за другите, егоцентризъм на макс.
Силно ме разочарова. Жалко, че повече покрай Мартин няма да препарят до реката, щеше да е забавно да гледаме без да й съчувстваме как се жалква от лошите условия .

РР няма късмет, Цецо е много силен и без това, а те са тотално изтощени. Нямат шанс. Май така и няма да влезе на види своята Жулиета сливенския Ромео. Жалко толкова са симпатични и двамата.

Стискам палци на Амазонките и Гладиаторите оттук нататък, в този ред.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:31 от sineva 1

# 1 374
Много глупаво решение беше това да острелят Цецо, Крум е много по-силен и комплексен играч и ако бяха заложили на него можеха да пропукат отбора на Гладиаторите.
Вики по-добре знае!

# 1 375
Нещо много съм объркана от посоката им на преминаване, тотал щета е тази игра.

# 1 376
Според мен Ива я хвана страх да не падне, а си мисля, че може да мине.

И аз това си мисля. Тя водата им е до коленете. Пълен абсурд…

# 1 377
И Рълев е страхотен.
И Гатето и той.

# 1 378
Според мен Мартин искаше да отслаби с махането на един играч целият отбор - като с махането на Цецо го направи. Дори да беше махнал Крум/ Калоян или друг от червените нямаше да ги отслабят толкова много защото вътре има силни играчи.

# 1 379
Коя е думата от пъзела в промото?

Общи условия

Активация на акаунт