💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 194
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 575
Яд ме хвана за Цецо. Влезе с такъв ентусиазъм в игрите, а се гаврят с него. Дано поне измислят в  някаква игра да отпадне, а не да го изгонят на съвет по най позорния начин.
Това с острова вече е издевателство над хората там.  Иска ми се Румен да отпадне по медицински причини. Мудева да е една от номинираните при жените и да отпадне. Поне тези двамата да се спасят.

# 1 576
Така е, ако не бяха изгонили Цецо, амазонките щяха да са доста по напред. Но това че продукцията си измисля правила в движение е мега досадно.

А какво беше това нагло подсказване от Димо: Оттука чувам че старейшините са познали още една дума.

# 1 577
Тази красноречива сцена показва коя е по-комплексната жена:

Скрит текст:
Не мисля, че показва точно това. Показва, че в конкретиня момент Ива не може да мине въпросното съоръжение. Най-вероятно от страх.
Ива е минавала арката десетина дена преди това - бързо и успешно - 37-38 минута: https://playtube.tv/watch/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0- … kqjpGCl7WURp.html

# 1 578
  • SF
Така е, ако не бяха изгонили Цецо, амазонките щяха да са доста по напред. Но това че продукцията си измисля правила в движение е мега досадно.

А какво беше това нагло подсказване от Димо: Оттука чувам че старейшините са познали още една дума.

Много са зациклили на думите. Много. На нас ни показаха 1-2 минути чудене и наместване на думите, но реално е било много дълго. Водещите е трябвало да се включат индиректно, за да могат племената да отлепят иначе интересната игра, дала десетки жертви, щеше да завърши без победител.

# 1 579
  • BG-DE
Днес в "На кафе" в студиото гости ще бъдат Валентин и Васил.

# 1 580
Добрата новина на Ралица за изгубените е,че някой отива на сухо и топличко и ще се нахрани нормално най-накрая,тоест някой си отива вкъщи 😂

(Това в кръга на шегата, знаейки смотаните уж предимства/хубави неща,които продукцията предлага 😵 )

Дяволо, имаш ли инфо дали Ники Мартинов сам е напуснал или е бил "напуснат" от самите продуценти ?

# 1 581
Подозирам че пратиха Цецо ,за да не се върне Виолета.

# 1 582
Дяволо, и аз мисля, че Оряшкова ще се самопредложи. Но коя би гласувала за нея?
Иначе ще е верен ход от нейна страна. За да спечелиш уважението на всички, поне веднъж трябва да рискуваш и да се пуснеш на елиминационна.  И като капитан, аз си мисля че ще го направи.
Проблемът ще дойде от там, че ако вкарат Радев, пак Момчил ще е на пангара, което пък ще е по- тъпият вариант за него. Оряшкова и Цецо на елиминационна, Момчил - на Чистилище. Абе изобщо да го разтурят това Светилище...

# 1 583
Тази красноречива сцена показва коя е по-комплексната жена:

Не знам някой да е мислел, че мудева има подготовка. Тя е вътре само заради румен ама нещо не се получиха нещата

# 1 584
  • SF
Ами очаквам утре Рълев да ги насмете всичките, хаха. Игра като за него.
Има защо да съм го забелязал и харесал още от визитката. Не знам защо така масово се подценяваше тук. Е, вече няма да е така. Вижте му визитката. Момчето е тренирало лека атлетика и то дълги години. Писах вече за топ спортовете за ИВ: на 1 място са гимнастиката и кросфита и веднага след това са плуването и леката атлетика.
Освен леката атлетика момчето се заминава и с калистеника. Все пак е дошъл от каста на цар Гого.
Така че Рълев ще ги смачка утре. Simple Smile
Ако ли не, ще съм доста изненадан... Ама да видим де. Току виж съм се изложил ама надали...

Ооо, не, не! Оценен е. Аз съм му фен от самото начало (за справка - коментарите ми в темата).
Милите ми бушончета са с Радо. А как ме е яд за брат му, че не е в състезанието... Той и характер показа.
Абе нещо... манджурляк надробиха тази година. Прекали се с това Чистилище. Идеята е всички да минат за по ден-два през него????
Може сега да попълнят контузените с герои от Чистилището. На Амазонките да им пратят Никол вместо Цецо. Михаил го искам при Старейшините. А останалите, барабар с Цецо, за да му е гадно на Гатьо - при Гладиаторите (вместо Дани и Мистър Пропър).
И така се връщаме на първоначалните бройки от 5 септември, когато беше стартът. Все едно нищо не се е случило. Няма контузени, няма медицински причини - племената са си пълни и битките започват.

До тук има ли напуснали не по медицински причини, че забравих. Радосвета напусна, но там не е ясно по какви причини. Може и медицински да са и нейните.

Дяволо, снощи по някое време те питах дали още харесваш Сладкото Вики. Може и да си ми отговорил, но не съм го видяла сред многото мнения. А може и да не искаш. Simple Smile

И на мене играта довечера ми е сред любимите. Може би Андрей я направи да изглежда супер атрактивна. Дано довечера Рълев и Мадагаскарков да ни държат интереса!

# 1 585
Много ще съм разочарована, ако пратят Никол в племената. Безинтересно момиченце, какво да му гледаш?
И за Цецо съм разочарована, надявам се да намерят вариант да го върнат в играта.

И РР не виждам за какво да го вкарват. Той вече е взел-дал, няма сили да гледа, а и любовни истории не са ми по вкуса баш в този формат.

Дени е най-комплексната и подготвена жена, факт. Много ми харесва, далеч по-добра версия на майка си е. Добре комуникира с другите, не влиза в конфликти, не мрънка, не се оплаква, на игрите е топ. Ако жена трябва да спечели, то това е тя.
Амазонките (жени) като цяло са тотал щета.

# 1 586
  • Варна
Добър ден успешни млади хора! Simple Smile

От жълтите мисля, че Ситнилска ще се самопредложи за номинация наред с Гатьо. Снощи казаха, че е с контузия на единия крак, предполагам и заради това напоследък се пази и не е особено активна в игрите. Ще видим, но силно се надявам да не намират Момчил. Simple Smile

От сините много ми се иска Моника и Виктория да са на номинация като най- безполезни и слаби звена, но едва ли това ще стане, все пак са гласове на Мартин. Интересно ще бъде, каква схема ще измисли Мартин. Въпреки това смятам, че Моника няма да отърве номинацията , а заедно с нея предполагам и Дунев . И въпреки това ако номинират все пак Дунев и Дени, то голяма излагация за тях да си пазят котвите, пък силни играчи да изпращат на пангара. Simple Smile

Надявам се влизането на Дунева в племето на Старейшините да е в сферата на фантазията. Абсолютно неможещ играч. От цялото оригинално племе на Чистилището единствено Михаил бих искала да влезе в някое племе. Пиша някое племе защото тези играчи като цветарки ги местят наляво и надясно. Simple Smile

За мен Виолета и Мартин са на една плоскост. Еднакво неприятни типове.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 10:00 от floren

# 1 587
Сори ама с техниката съм на вие. Имам много готино видео от снощи но мога да качвам само снимки. Има ли техн. Възможност да кача видео. Благодаря за помощта.

# 1 588
  • SF
Майка й е от поколението "всички са лицемери, всички ще видят те!!! и т.н. само клишета. Може да не харесва Мартин, ама какво да му е лицемерното на него? Каквото е поискал, й го е казал.
Може би не съм майстор в лицемерието, но лицемерно щеше да бъде, да я има за приятелка, а зад гърба й да й се заканва, че ще я прати в изгнание, или ще я номинира. Няма нищо такова нито от страна на Мадагаскарков, нито от страна на Мартин, а тя непрекъснато ги обижда на лицемери.
Вики била хитра - колко да е хитра Вики? - обиколи 3 племена. От хитрост щеше да си остане на плажа при Изгнаниците. Ралица с помощта на изгнаниците, я нави да дава грошовете и да бяга обратно в Игрите. Хитрото Вики и досега си мисли, че се е минало с тази покупка. Сладка е, но хитрост чак не виждам, а според Виолета, Вики е някакъв корифей на мисълта. Щото и Виолета толкова ги разбира нещата.
На нейния фон не е трудно Дени да ни впечатлява с нормалност и адекватност.

# 1 589
Много ще съм разочарована, ако пратят Никол в племената. Безинтересно момиченце, какво да му гледаш?
И за Цецо съм разочарована, надявам се да намерят вариант да го върнат в играта.

И РР не виждам за какво да го вкарват. Той вече е взел-дал, няма сили да гледа, а и любовни истории не са ми по вкуса баш в този формат.
Хехе, сетих се за една детска игра - "Ораторе, бораторе, кажи какъв да бъде тоз!"
Та и продукцията така....

Общи условия

Активация на акаунт