💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 206
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 590
Защо така се напада Вики, за изгонването на Цецо. Въпреки, че като човек Цецо не ми харесва особено, не мога да не призная, че той е двигателя за победите на Амазонките, силен играч е, това и другите отбори го виждат. Когато им дадоха на Старейшините предимство да изгонят чужд играч, най-естествено е да изберат силен конкурент, вие кого бихте изгонили?
Бих изгонила Крум. Така гладиаторите освен, че един силен играч се маха и се обезглавяват откъм лидер. За мен Крум е най-изявения там лидер и сив кардинал, просто си е капитан отвсякъде и води племето им. За известно време ще се лутат и ще бъдат по-слаби, докато друг се наложи-евентуално Рълев.
Не виня Мастрагарков или как е там. Те настояха да отслабят отбор, а не играч силов толкова да махнат, затова бутнаха Цецо, да отслабят амазонките отборно и могат поне второ място да имат в класацията за локация.
Цецо е силен играч и това определено му изяде главата(( То да оцелееш сред безпомощни и немощни се оказва най-трудното, че си трън в очите им.

# 1 591
  • SF
В случая те трябваше да избират кое племе да лишат от сила - Амазонките или Гладиаторите.
Нямаха опция да пратят по един от двете племена. Ези-тура е било.
Ако Цецо беше в играта, не е ясно кое племе щеше да финишира второ. Оня щеше да мъкне дънерите като звяр.

# 1 592
  • Буркина Фасо
Защо така се напада Вики, за изгонването на Цецо. Въпреки, че като човек Цецо не ми харесва особено, не мога да не призная, че той е двигателя за победите на Амазонките, силен играч е, това и другите отбори го виждат. Когато им дадоха на Старейшините предимство да изгонят чужд играч, най-естествено е да изберат силен конкурент, вие кого бихте изгонили?
бих избрал силен конкурент от силното племе - в случая с повечето мъже.
един Рълев би бил успешен избор за липса в следващите игри.

# 1 593
Жените не са виновни. Продуцентите са. В който и да е сезон племе само от жени щеше да е тотал щета, а такова от мъже най- силното. Представяте ли си в миналия сезон да са Фифо, Гого, Жорката и т.н. в едно племе. Ееее със сигурност щеше да е най- силното. А обратно Джаф и свита само с жени. И там освен Михаела и Мани трудно някой минаваше арката... Докато продукцията вкарва не достатъчно добре подготвени момичета с профил кифла и лигла, така ще е. И сините си имаха две котви, ама спечелиха, защото имат един мъж в повечко. За мен всичко идва от грешните избори на дребното. Дори и с факта, че първоначално не им взе пъзелиста на гладиаторите. Амааа то се иска да мислиш повечко, а не, тия са с много мускули дай да ги "забера" и  ще ида на резиденция.  И за капак махаш единствената друга жена, която може да минава халки и тем подобни ,защото не я харесваш. Еееее жените по принцип и в живота в много случаи са поставени в неравностойни условия и много често точно друга жена ги задълбава. Солидарен пол сме ,какво да се каже . 😉😁

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 20:11 от Joy 05

# 1 594
То от оригиналните изгубени вече всичките са взели-дали, та това трудно може да е обективен критерий кой заслужава да влезе. Елена и Никол можем да кажем, че са слаби играчи, за Мишо и Радев - че са съсипани вече играчи. Никой от тях четиримата няма да подсили племето, в което би влязъл.

# 1 595
Искам да пуснат Ралица, Тупарев и Димо по тая арка 🤨

В едно интервю Ралица каза, че Димо минава всички трасета. Сутрин, извън снимките, не се засичали, защото той ставал в 5 ч. за да плува. Страшен маниак бил.

Тупарев го искам на Чистилището за месец, като сегашните изгубени го вардят да не шмекерува.

# 1 596
Снощи играта бе спечелена/загубена на пъзела, не на арката.

# 1 597
  • софия
Искам да пуснат Ралица, Тупарев и Димо по тая арка 🤨

В едно интервю Ралица каза, че Димо минава всички трасета. Сутрин, извън снимките, не се засичали, защото той ставал в 5 ч. за да плува. Страшен маниак бил.

Тупарев го искам на Чистилището за месец, като сегашните изгубени го вардят да не шмекерува.
Лично ще ходя да му вадя по десет миди на ден. Първите две седмици сурови да ги папка.

# 1 598
Хора, а на мен ми е тъжно. Като знам, че това не е кино, а хората там наистина страдат, нараняват се и гладуват. Защо? Ще кажете така са повечето професионални спортисти. Сигурно. Но защо ние с вас го гледаме!? Не е ли смисълът на спорта, на усилието в нещо градивно, полезно? Объркана съм. Единствено у Оряшкова виждам накакви начатъци на човещина. Поне попита момчетата- какво да направим да се чувствате добре? За да разберат Цецо и Пеньо, че не жените са виновни, а обстоятелствата. Единият го отнесе щъркела, другият реши, че не си заслужава да се мори за жИните. Може и за себе си да е прав. Пак повтарям- обърках се.

# 1 599
Смехът на Виолета, драги, този смях е като на лошата кралица в анимационните филмчета. Като разбра какво е било предимството на съотборниците й, се развихри с пълна сила, само дето гръмотевици и торнадо нямаше покрай нея.
Много в началото все си мислех, че тя и Мартин, като и двамата от "голямото добрутру" ще бъдат комбина, но егото и на двамата се оказа по- силно, всеки един от тях иска да владее.
А най- хубавото от цялата работа е, че Димо спря да грачи, вече мислех да пиша да им пращам спрей за гърло, имам един много изпитан в такива ситуации Satisfied

# 1 600
Гадна серия. Искрено се надявам всички контузили се да са се въстановили бързо.
Предимството на Старейшините беше жестоко. Предложението на Виктория - съвсем логично, колкото и жестоко да беше спрямо Цецо (който веднага предположи, че ще е той) и бившите ѝ съплеменнички. Махането на Цецо точно преди силова игра, както и лошото падане на Оряшкова нанесоха голям психически удар на момичетата от Амазонките. А ако продължават игрите за връщане на някой от Изгубените, не мисля, че някой ще се опре на Цецо.
А пък ако има положителен вот сред Изгубените кого да пратят в Играта, очаквам това да е Румен. И дано пътьом между Чистилището и Стопанството му мушнат един сандвич тайно да хапне.
Нямам очаквания кого ще нимират Амазонките. Някои Гладиатори се усетиха кога да развалят мъжката дума, но момичетата вече наистина ги свързват повече неща и ги разбирам, ако не могат да гласуват една срещу друга. Ще видим кой ще е на пангала и от коя аудитория ще е.Simple Smile
Голямото малко змийче в сезона се оказа Виктория. Не може да ѝ се отрече, че нейните избори създават големите сътресения в Игрите.
Снощния "пъзел" бих го нарекла по-скоро логическа игра или загадка. Хубаво беше измислено. Браво на Денислава, че го разгада, абсолютно е най-комплексния играч от жените и изобщо е много силен играч. Искам да я видя много напред в Играта.
А Рълев винаги се е представял много добре в игрите, просто снощи наистина се открои особено. Явно и отпадането на брат му го е мотивирало (озлобило) допълнително.

Димо ми е изключително антипатичен. Не го жалех изобщо, когато беше прегракнал.

Смехът на Виолета беше ужасно преигран.

# 1 601
  • Пловдив
Хора, а на мен ми е тъжно. Като знам, че това не е кино, а хората там наистина страдат, нараняват се и гладуват. Защо? Ще кажете така са повечето професионални спортисти. Сигурно. Но защо ние с вас го гледаме!? Не е ли смисълът на спорта, на усилието в нещо градивно, полезно? Объркана съм. Единствено у Оряшкова виждам накакви начатъци на човещина. Поне попита момчетата- какво да направим да се чувствате добре? За да разберат Цецо и Пеньо, че не жените са виновни, а обстоятелствата. Единият го отнесе щъркела, другият реши, че не си заслужава да се мори за жИните. Може и за себе си да е прав. Пак повтарям- обърках се.
Напълно подкрепям.
И недоумявам, защо условията в Чистилището са такива!
Тези хора не са пълноправни участници, а условията в които ги захвърлиха ги правят напълно неконкурентни на който и да е от останалите. Наистина е тъжно.

# 1 602
Странно ми е, че Денислава изобщо не се изявяваше като играч в "Един за друг"
Дали там, мочмето я дърпаше назад, не знам. Но тук много ми харесва, доста баланисрана и добър играч.

Стискам палци всички паднали от арката вчера да са добре. Димо като каза, явно тук слабите играчи отпадат - ми идваше да му тресна един. Те се прибиха...да бяха сложили по-дълбок басейн под арката.

# 1 603
Предимството на Мастагарков и старейшините се оказа предимство и за гладиаторите. Вярно невиждано ...  другия път направо служебна загуба да дават и минимум трима изгонени.

# 1 604
Гледал съм "Един за друг" и определено половинката и тогава е дърпаше назад. Беше някакво мамино детенце, което беше видимо че родителите са му дали всичко в живота на готово и при най-малката трудност се отказваше. Горката Денислава тогава трябваше да дърпа за двама.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 11:07 от TylerDurdenBG

Общи условия

Активация на акаунт