💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 187
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Дени е машина, това го знаем всички, гледали представянето ѝ в Максимал.
А иначе логично решение на Мартин, за което и самата Виолета е виновна.
Извинявам се на Джаферович, че първоначално я сравних с нея. Така, както Момчил няма нищо общо с Фифо, така и Виолета няма ....не нищо, но почти нищо общо с Евгения. Ясно е, че са търсени сходни персонажи, ама не им се получи на този етап.
Все още мисля, че по-следващ етап Мартин и Виолета ще са комбина срещу друга обща мишена.

Дяволо, не съм съгласна. Първо, Вальо не беше слаб играч, в сравнение с Моника. Самата Виолета не спира да повтаря Моника колко не става. Ако искаше да отстрани слаб играч, трябваше да изпрати нея. А защо я остави - защото Моника ѝ беше необходима, за да играе с нея. И тя за лична изгода.

Тя Виолета няма общо с изпращането на Валентин. Него Васил го изпрати. Виолета и Дени изпратиха Вики при Изгубени.

# 1 261
  • На Изток от Рая
Даниел като талпа падна, не можа ли поне да си свие краката, а с цял ръст се пусна

# 1 262
Искам да пуснат Ралица, Тупарев и Димо по тая арка 🤨

# 1 263
  • До сърцето...
И аз си мисля, че докато игрите не завършат като оня злополучен Сървайвър, продукцията ще продължава да игнорира безопасността.

# 1 264
Малее тоя Димо добре ли е??! Тая битка отсява силните от слабите. То басейнчето им до колене .. как може да каже такова нещо

# 1 265
Изключвам телевизора и само ще ви чета. Отказвам да гледам самоубийства за няколко кинта повече.

# 1 266
  • Варна
Добре ли си? Ебаси малоумния въпрос... как ще са добре хората от толкова високо да паднеш в такъв плитък басейн 😡

# 1 267
Тази игра не е честна … има и четвърто племе по трасето …. Лекар(и) на терена. Frowning

# 1 268
  • Асеновград
Докато не пострада някой сериозно , няма да си вземат поука. Какви са тези игри....ненормалници.

# 1 269
Искам да пуснат Ралица, Тупарев и Димо по тая арка 🤨
За Тупарев съм съгласна, но Димо и Ралица просто си вършат работата

# 1 270
Първо гледаме отчаяните и гладни Румен и Мишо, а сега как се пребиват. RageRageRage
Да ви имам и ентъртейнмънта.

# 1 271
  • София
Вие сте престъпници, бе, "Продукцията"!
(Обаче някой тук беше написал, че напливът от млади хора за ИВ не се е разредил... Дано нещо им влезе в кухите черепни кутии на потенциал-кандидатите, че и за договорите си има адвокати. А и ТВ няма да ги направи богати. Сакати - по-вероятно!)

# 1 272
Уникален боклук е Виктория, без извинение.
Ако има някой, който не заслужава да е в племената, то това е тя.
Страшно много ме е яд за Цецо, в мойте очи беше достоен за играта, може да е избухлив, но поне "гореше" в битките и беше винаги надъхан.
Дано успее да се върне!

# 1 273
Горките участници. Много се уплаших за Оряшкова. Падането на Даниел също беше ужасяващо. Жал ми е и за Николай.

Толкова ли е трудно да се обезопаси трасето Triumph Triumph

# 1 274
  • Другата България
Дени е машина, това го знаем всички, гледали представянето ѝ в Максимал.
А иначе логично решение на Мартин, за което и самата Виолета е виновна.
Извинявам се на Джаферович, че първоначално я сравних с нея. Така, както Момчил няма нищо общо с Фифо, така и Виолета няма ....не нищо, но почти нищо общо с Евгения. Ясно е, че са търсени сходни персонажи, ама не им се получи на този етап.
Все още мисля, че по-следващ етап Мартин и Виолета ще са комбина срещу друга обща мишена.

Дяволо, не съм съгласна. Първо, Вальо не беше слаб играч, в сравнение с Моника. Самата Виолета не спира да повтаря Моника колко не става. Ако искаше да отстрани слаб играч, трябваше да изпрати нея. А защо я остави - защото Моника ѝ беше необходима, за да играе с нея. И тя за лична изгода.

Тя Виолета няма общо с изпращането на Валентин. Него Васил го изпрати. Виолета и Дени изпратиха Вики при Изгубени.
Така е, но и когато Вальо замина там Виолета нямаше против. Това от една страна, а от друга - и вместо Вики можеше да изпратят Моника. Не го направиха. А не спира да роптае Моника колко е слаба.

Димо с това, че тия падания отсяват силните от слабите направо сложи капака на извращенията в епизода....

Общи условия

Активация на акаунт