💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 180
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 605
Хора, а на мен ми е тъжно. Като знам, че това не е кино, а хората там наистина страдат, нараняват се и гладуват. Защо? Ще кажете така са повечето професионални спортисти. Сигурно. Но защо ние с вас го гледаме!? Не е ли смисълът на спорта, на усилието в нещо градивно, полезно? Объркана съм. Единствено у Оряшкова виждам накакви начатъци на човещина. Поне попита момчетата- какво да направим да се чувствате добре? За да разберат Цецо и Пеньо, че не жените са виновни, а обстоятелствата. Единият го отнесе щъркела, другият реши, че не си заслужава да се мори за жИните. Може и за себе си да е прав. Пак повтарям- обърках се.
Гледаме, защото вече сме се привързали към героите и приемаме представянето им лично. Все едно гледаш свой приятел, попаднал в тежко изпитание. Гледаме и заради интересните игри. Вълнението да наблюдаваш оплетена игра, между равностойни представители, е много силно. Лошото е, че в тазгодишния сезон всичко това е примесено със силна горчилка и растяща ненавист. Което още повече те кара да гледаш, за да търсиш компенсация за негативните чувства. Перверзно е това предаване.

# 1 606
Здравейте,

извинявайте, че така от никъде се включвам по минала тема, но не разбрах кога и защо отпадна Рълев 2? Имам изпуснати 1 епизод тази седмица и 2 миналата и явно тогава е станало, но нали на съвет на Изгубените е отпаднал Вальо? Кога изчезна и Рълев2?

Благодаря.

# 1 607
Здравейте,

извинявайте, че така от никъде се включвам по минала тема, но не разбрах кога и защо отпадна Рълев 2? Имам изпуснати 1 епизод тази седмица и 2 миналата и явно тогава е станало, но нали на съвет на Изгубените е отпаднал Вальо? Кога изчезна и Рълев2?

Благодаря.
Рълев 2 се е почувствал много зле на обиталището и са го взели да го лекуват. Състоянието не е позволявало връщането му в играта. Случва се денят преди играта, в която Мартин се спаси и се върна в синьото племе.

# 1 608
Тази красноречива сцена показва коя е по-комплексната жена:

Скрит текст:

Не знам някой да е мислел, че мудева има подготовка. Тя е вътре само заради румен ама нещо не се получиха нещата.

На гифа не е Мудева а Ива.  Мудева е след Дени и Ива в класацията.

# 1 609
И на мен ми е едно такова обидно.
Още в началото с отделянето на 4 отбор като наказан, и вкарване на участници, които са били статисти до този момент. Ок, нека са и те добри "играчи", и все пак.
После с това безумно преместване на играчи, обезсмислящо понятието отбор. Играят отборно, ама.....всеки път отборът е в различен състав ли, какво?
И незаслуженото отпадане на прост принцип-посочване от някой, който дори не е в твоето племе/отбор.
Тук няма феърплей. Това не са игри на волята.
Sad

ПП. Аз продължавам да симпатизирам на Валя, истеричният и смях вчера е точно на база ясното осъзнаване в какво участват.

# 1 610
Да напомня, че дотук не сме видяли нито една игра. Дори бутането на лоста и дърпането на въжето бяха състезания (не игри).

# 1 611
  • софия
Снощи си пуснах епизодът, който се препоръча тук ит сезон 3. И като се отплеснах, та до финала стигнах. Ей такива отношения ми се гледат. Железни бяха бойците. Държаха се здраво един за друг и правеха всичко възможно да се запазят за финала. Но тогава имаха възможност да създадат тази силна връзка.

# 1 612
Не смогвам да ви изчета. Минавам само с прискърбие да съобщя, че надеждите ми в симпатичните ми в началото момичета отлетяха от този свят. Липсва им не само воля, характер и комплексни физически качества, ами и багаж на горния етаж (че и на рими го докарах даже). Да не могат да се сетят сума време за фразата накрая. Той и Момчил късно зацепи, ама все пак зацепи. За Гатьо е ясно, от него никой не очаква интелектуални напъни, той самият не се промотира като такъв тип играч.

Дени - с майка й не са мой тип хора, затова се насилвам да го кажа, ама ще го кажа - май ще се окаже класи над всички останали жени и като физика, и като акъл, макар пак да не е уау, ама на фона на... нали.

За Цецо - жалко. Не ми е любимец, но имаше силно присъствие и ако отпадне по този начин, ще е много тъпо и нечестно.

Абе тоя сезон е такъв миш-маш, тюрлюгювеч и вкисната боза, че вече придоби неприятен вкус.

Браво на Марто и на Рълев.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 16:01 от Мила Атова

# 1 613
  • София
Electric Papaya,
Не знам за Ники Мартинов. Не съм и питал. Мога да попитам, но не знам дали ще се знае...

Esmee,
Разочаровах се от сладкото Вики, че прекалено много се оплаква от дивата река. Знам, че е гадно, но не е единствена минала през нея. Харесвам я, но вече не толкова.

# 1 614
Вчера не гледах много, но и аз да кажа.Колкото и да не харесвам Цецо, не одобрявам това което се случи с него.Наистина беше тъпо.Малкото Вики, как ги играе всичките, каква е лисица...
Момичетата паднаха духом и след паданията от арката съвсем.Учудих се обаче, че не разгадаха надписа.Това е логическа игра.Втора издънка за Момчил.

Дени и Рълев отвяха в този епизод.Изключително комплексни, надъхани и добре подготвени.И двамата бяха озлобени от случилото се с другата им половина и дадоха максимума да успеят.
Очаквам или Бедрото сам да се откаже или да го изпратят в къщи на съвета(а дано, ужасно е досаден).
Виолета просто прозря какво се случва.Стана и ясно какво става в нейното племе, до къде ще стигне интригата и злобата там.Честно да си кажа злобата на Мартин и Мастагарков ми идва в повече.Жените са злобни и отмъстителни, но такива мъже са просто отвратителна картинка. Нищо мъжествено няма в това да обиждаш една жена и да и казваш, че е глупава.А Моника горката седи и търпи... Да, не блести с ум, но е добродушна и дава максимума от себе си.

Изгубените, не ми се коментират.Това е чиста подигравка с хората.Мишо на нищо не прилича.Изгорял, охърбявал, Румен и той.

# 1 615
  • BG-DE
Аз пък не разбирам защо я слушат Вики, тя ли е най-големият титан на мисълта 😂

# 1 616
  • София
Дяволо, и аз мисля, че Оряшкова ще се самопредложи. Но коя би гласувала за нея?
Иначе ще е верен ход от нейна страна. За да спечелиш уважението на всички, поне веднъж трябва да рискуваш и да се пуснеш на елиминационна.  И като капитан, аз си мисля че ще го направи.
Проблемът ще дойде от там, че ако вкарат Радев, пак Момчил ще е на пангара, което пък ще е по- тъпият вариант за него. Оряшкова и Цецо на елиминационна, Момчил - на Чистилище. Абе изобщо да го разтурят това Светилище...

Двамата мъже и стигат, другите жени си дават гласа за някой от мъжете, а тя като капитан 2 гласа за друга жена. И тъй като ще са 2 на 2 - избира да отиде тя. Ето така би могло да стане.

# 1 617
Не знам някой да е мислел, че мудева има подготовка. Тя е вътре само заради румен ама нещо не се получиха нещата
Мудева е там, защото е мис Бг, а РР е избран, защото й е гадже. Не казвам, че не е подготвен, но има доста подготвени, а той макар да са ми много симпатични с Мудева, не е интересен и атрактивен играч. Трудно щеше да попадне в селекцията, ако не беше кавалера на най-красивата българка. Nerd
Мудева евала. Една миска, а физически не отстъпва на момичета, които са били професионални спортисти дори напротив напр. Никол.
Предполагам, че  продукцията са очаквали да се държи, като кифла и да се жалКва, а тя се държи мъжки и стоически изтърпява лишенията. По тая линия очакванията оправдава Викито, което го държат само, защото мрънколясва и буди едновременно смях и съжаление .
Самата Мудева се е решила на това предизвикателство, заради Румен, за който е голяма мечта да участва. Което само показва колко силни са чувствата й към него. Малко хубави жени и не само, биха си нарушили комфорта, за да осъществи гаджето им мечтата си. Не бива да я изпуска Р. Страхотна жена е ! Simple Smile
Това е моя прочит на ситуацията.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 14:52 от sineva 1

# 1 618
  • София
Ако не върнат Цецо там където му е мястото или направо го изгонят в бързината, вече ще ми е все тая кой ще
 спечели... И не само заради Цецо, а заради това, че можеше всеки да е там. И Крум да бяха изпратили пак щях да напиша същото. Който и да спечели на финала отсега е дискредитиран, защото по неведоми пътища са отпаднали силни участници, без той да има вина.. Страшни несправедливости има тоя сезон...аман!

# 1 619
Нищо мъжествено няма в това да обиждаш една жена и да и казваш, че е глупава.А Моника горката седи и търпи... Да, не блести с ум, но е добродушна и дава максимума от себе си.

Поизнерви ги тя в играта, няма ясна представа за възможностите си, реагираше супер емоцианално в напрегнатите моменти. Искаше триминутни наказания за съотборник, нещо се обаждаше на висок глас при нареждането на фразата, напираше 90кг. дънер да носи. Дънинг-Крюгер се наблюдава при нея

Общи условия

Активация на акаунт