💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 180
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 620
Нищо мъжествено няма в това да обиждаш една жена и да и казваш, че е глупава.А Моника горката седи и търпи... Да, не блести с ум, но е добродушна и дава максимума от себе си.

А този максимум е бая минимум...да, добродушна е, но е глупава и неподготвена. очаквах доста повече поне в мъкненето на тежести, където даде заявка. като цяло - да си ходи.
злобата е еднакво грозна и за жени, и за мъже.

# 1 621
Именно. Няма значение Цецо ли е, Валя ли е. Силни играчи нямат въобще досег до игрите, за да печелят/или отпадат на игри.

# 1 622
По тая линия очакванията оправдава Викито, което го държат само, защото мрънколясва и буди смях и съжаление едновременно.
Вики я държат и заради потенциална афера с Мартин.

# 1 623
Вики-то ми е толкова невзрачна, няма начин да впечатли Мартин с нещо

# 1 624
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Добро късно утро, успешни млади и не толкова млади хора! Разпределихте ли задачите за днес? Кой ще чисти, кой ще готви, кой ще работи... не става без ред и дисциплина.
Моля някой от мъжката аудитория, който е свободен, да ми донесе баретата, че днес съм на пангаЛа, а тя ми носи късмет.

Много ме е яд за Цецо, много! Голям самохвалко е и доста съм го критикувала за това, но е един от най-силните играчи този сезон, и не само чисто физически. Беше съобразителен, с бърза мисъл, правеше успешни стратегии и беше двигателят на племето и при Гладиаторите, и при Амазонките.
Малкото Вики ми става все по-противно - няма грам емпатия и човещинка в себе си това същество. Как пък за месец с никого не изгради отношения, към никого не се привърза, на никого не влезе в положение. Егати егоистичното чудо, на него му е важно само то да е добре и да е на лукса, останалите кучета ги яли! Зная, че е игра и само един ще спечели, но няма как да ми хареса такова поведение.
И това малоумно докаросване и увъртане около Мартин ми дойде абсурдно. Беше страшно смешно и неелегантно.

# 1 625
  • София
Вальо и Васил при Гала в На Кафе

И традиционната им игра с въпроси и отговори с капитани на двата отбора - Васко и Вальо

# 1 626
Дунев, Елвиса и Мастагарков чакат Вики да им каже кого да изгонят. Искам я тая картина на гоблен!

# 1 627
  • София
Емии, всички слушкат сладкото Вики. Simple Smile
Много странен герой. Аз такъв като Викито не съм виждал досега.
Реално около нея се случиха най-големите промени този сезон.
И някак си другите я слушат или поне не и се зъбят като на други жени.

# 1 628

бих избрал силен конкурент от силното племе - в случая с повечето мъже.
един Рълев би бил успешен избор за липса в следващите игри.

[/quote]

Точно - Рълев! това е голям пропуск, но вярвам, че сами са го оценили точно на тази игра.

На Вики и личи желанието да отмъсти на Амазонките и затова подведе в избора към Цецо. освен всичко останало си пада и злобничка... не ми харесва Sad

Реакцията с кикота на Вили ми напомня такава при нервна криза, когато не може напълно да се овладее.
Не я харесвам, но съм по-склонна да подкрепям нея, вместо Мартин като го знам какъв е отвън...

Искам да попитам коментирали ли сте въпроса - Има ли антидопинг контрол в този формат?
Един може да е на анаболи, друг на други субстанции...

# 1 629
Този тулуп културиста  2/3 от игрите изобщо не може да ги мине,  какво изобщо правят такива хора там не знам.

# 1 630
Жените не са виновни. Продуцентите са. В който и да е сезон племе само от жени щеше да е тотал щета, а такова от мъже най- силното. Представяте ли си в миналия сезон да са Фифо, Гого, Жорката и т.н. е едно племе. Ееее със сигурност щеше да е най- силното. А обратно Джаф и свита само с жени. И там освен Михаела и Мани трудно някой минаваше арката... Докато продукцията вкарва не достатъчно добре подготвени момичета с профил кифла и лигла, така ще е. И сините си имаха две котви, ама спечелиха, защото имат един мъж в повечко. За мен всичко идва от грешните избори на дребното. Дори и с факта, че първоначално не им взе пъзелиста на гладиаторите. Амааа то се иска да мислиш повечко, а не, тия са с много мускули дай да ги "забера" и  ще ида на резиденция.  И за капак махаш единствената друга жена, която може да минава халки и тем подобни ,защото не я харесваш. Еееее жените по принцип и в живота в много случаи са поставени в неравностойни условия и много често точно друга жена ги задълбава. Солидарен пол сме ,какво да се каже . 😉😁

Вики избра Цвети, защото видя, че играта е с плуване, а Цвети е единствената от Амазонките, която плува с жилетка. Реално Цецо не беше лош избор, точно такъв тип играч им трябваше в игрите. Изборът на Гатьо пред Калоян не знам дали е неин или на продукцията с цел сеир. Пък и на тях наистина им трябваше груба сила, а Калоян е със съвесем различен профил. Братята едва ли някой би искал да си ги прибере в племето, предвид, че може да се върне техен човек от Чистилището.

# 1 631
Искам да пуснат Ралица, Тупарев и Димо по тая арка 🤨

В едно интервю Ралица каза, че Димо минава всички трасета. Сутрин, извън снимките, не се засичали, защото той ставал в 5 ч. за да плува. Страшен маниак бил.

Представяте ли си в сезон Ол Старс да участва и Димо и да изтрепе всичките "звезди"? Голям майтап ще бъде. Ама не е лоша идея. Продукцията, ако четете, имайте го предвид Wink

# 1 632
  • София
В потрес съм, че продукцията явно ще набута Никол в играта. Най-вероятно с тази уговорка са навили Дунев да участва, иначе няма логика хем е слаба, хем не би била атрактивна за шоуто, да я бутат напред.

Най-интересното е, че всички се скапаха и отслабнаха много, а Никол "пращи" от здраве(и бузи и килограми).

# 1 633
  • София
Откъде дойде това,че ще набутат Николчи?
Та тя е с два номинационни гласа.
Ако грандиозната новина е,че ще вкарат някой само с вот,аз залагам на Михаил.С някаква уловка,разбира се.Например да не е в племето на брат си(щото нали трябва да подсилят амазонките Simple Smile )
Радев според мен ще излезе по медицински причини.

# 1 634
Откъде дойде това,че ще набутат Николчи?
Та тя е с два номинационни гласа.
Ако грандиозната новина е,че ще вкарат някой само с вот,аз залагам на Михаил.С някаква уловка,разбира се.Например да не е в племето на брат си(щото нали трябва да подсилят амазонките Simple Smile )
Радев според мен ще излезе по медицински причини.
Много ще им дойде  на жълтите още един бушон . Нека да си отиде при Радо. Ако изобщо влезе

Общи условия

Активация на акаунт