💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 222
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 560
Много слаб сезон! С всичките обрати е много трудно някой да блесне и се губи смисъла на играта. Може да си супер играч и да те пратят на Чистилището. Стратегии не може да има, физически подготвените хора също биват сготвени от "правилата". Даниел май въобще няма се върне.
Факт. Например играта на Цецо въобще не зависи от неговите социални и физически умения. Местят го всяка седмица просто така. И в един момент просто ще излезе безславно от играта.

# 1 561
  • На Изток от Рая
Не знам, Ситнилска изглежда физически силна, добре оформени мускули, а на халки и всякакви висящи съоръжения никаква я няма. Дори не се пробва, малко ми е надценена тя от към физически данни.

Ако ти забие едно маваши гери в главата, ще си промениш мнението. Stuck Out Tongue Мускулите са силни за това за което са тренирани.
Иначе да си кажа, че Моника е super hot Yum
Неочаквано отлично представяне днес на Мартин и Рълев.Stuck Out Tongue
И само Амазонките оле Trollface
Аз не отричам, че е добра в това, което прави, но тя не е за тези игри. Както и голяма част от жените в този сезон.

# 1 562
  • София
Аз искам да вкарат Никол в играта и тя да прати Виктория в чистилището.
За амазонките:
Искам вече да се разпаднат и да се свършва с това мъчение.
Аз също не виждам  логика в действията им, като изгонят мъжете ще са вечно на реката и вечно на номинации за изгонване, няма да могат да отлепят от дъното. Как ще стигат до финал? Опитват се да    оцелеят до сливането на племената с надежда да влязат в силно племе, ама те няма да станат по-силни и можещи. Живота при гадните условия се отразява и на психиката и на физическата сила и издръжливост, а и където и да отидат, ще бъдат номинирани и ще са пътници.
Ако номинират контузените и оставят мъжете, ще имат шанса поне за по-добра локация.

# 1 563
Просто така са решили от Продукцията, върви си по сценарий...
Няма стратегии, няма индивидуални и физически качества, няма социална игра, зависи Продукцията кои участници харесва и предпочита да останат.
И въпреки всичко има голям интерес към предаването, което за тях е най-важно, пък всичко останало е на последен план, като физическото е емоционално здраве на хората.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 08:35 от monii

# 1 564
Довечера ще стискам палци на Гладиаторите.
От Старейшините на никой не симпатизирам. Единствено Дени не ми е неприятна от цялото племе. Не е лошо момиче, но е под силното влияние на майката. Дано тази токсична връзка не й пречи в живота. За мен тя е най-силната и комплексна жена този сезон.
 Освен това е безпогрешна просто в логическите сегменти на битките. Евала на Неделчо, добре свършена работа, но Дени освен подготовка е доста интелигентна, щото и други са подготвени ама запецват на пъзелите.
 Само тя от жените, ако не е прекалено силова финалната битка има шанс срещу мъжете. Адмирации.

В потрес съм, че продукцията явно ще набута Никол в играта. Най-вероятно с тази уговорка са навили Дунев да участва, иначе няма логика хем е слаба, хем не би била атрактивна за шоуто, да я бутат напред.

Ако я вкарат, а най вероятно ще го направят е доста срамно от страна на продукцията, но те срам нямат и без да им мигне окото ще се подиграят със зрителя.
Нищо лично срещу девойчето, симпатична и приятна личност, но е най-зле подготвения участник, което си е срамно за един професионален спортист макар и бивш, а днес треньор, който всеки ден е в залата. И то на фона на участници, които не са спортували професионално.
Не й правят услуга, като я набутат по втория начин, само още повече ще блесне лошата й физическа форма.

# 1 565
Накрая да не се окаже, че Виолета или Мартин са си платили за да ги обявят за победители?
Не ми стана ясно с какво толкова подразни продуцентите Цецо, та е прецакан.

# 1 566
Да, ще намерят начин Дундева без спечелена битка да се махне от Чистилището- това ако не е нагласена работа.
Видя се, че битка не може да спечели - жалко за другите в Чистилището който се раздават на макс.
Огромен минус на продукцията за необезопасените игри - махнали са Ники Мартинов и съораженията са опасни.
Отделно много слаб женски каст - в сезон 4 жените бяха машини в сравнение с тези фльорци (амазонки).

# 1 567
Тази красноречива сцена показва коя е по-комплексната жена:

# 1 568
Много добре се развива сценария на Фродо и Тупарев, тази година!
Интереса както винаги е на макс!
Сега имам за тях забележка, няма как да си толкова тъп, и да направиш толкова високо халките в толкова плитък басейн - това го знае всяко хлапе!
Тази година, всички са изключително подготвени за интригите, за сметка на физическата подготовка.
Сал една Оряшка, от амазонките е топ.

# 1 569
Не знам, Ситнилска изглежда физически силна, добре оформени мускули, а на халки и всякакви висящи съоръжения никаква я няма. Дори не се пробва, малко ми е надценена тя от към физически данни.

Ако ти забие едно маваши гери в главата, ще си промениш мнението. Stuck Out Tongue Мускулите са силни за това за което са тренирани.
Иначе да си кажа, че Моника е super hot Yum
И само Амазонките оле Trollface
Аз не отричам, че е добра в това, което прави, но тя не е за тези игри. Както и голяма част от жените в този сезон.

Когото и да го ритне възрастен човек в главата е чао. Така че измисленият аргумент с мавашито е лишен от смисъл. Фактите са, че Ситнилска се крие от тежка битка и олеква.
Не намирам Моника за атрактивна, определено е прекалила с разкрасителните процедури.

# 1 570
  • Буркина Фасо
Много добре се развива сценария на Фродо и Тупарев, тази година!
Интереса както винаги е на макс!
Сега имам за тях забележка, няма как да си толкова тъп, и да направиш толкова високо халките в толкова плитък басейн - това го знае всяко хлапе!
Тази година, всички са изключително подготвени за интригите, за сметка на физическата подготовка.
Сал една Оряшка, от амазонките е топ.
подготвените не падат и не им трябва басейн.
ако пък басейна е по-дълбок ще трябва и водолаз да вкарат в него дащото ще се изподавят. Smiley

# 1 571
  • София
Добро утро! Снощи ми стана много неприятно като по този изненадващ начин изгониха Цецо. Всъщност, въпреки многото приказки, това момче за мен беше/е основен претендент за финала. Физически е много силен и трениран, а и играе с мисъл, намира начин и стратегия за всяка игра. Не че някой е обещал честност, но ми дойде в повече - нечестно за него, нечестно и за Изгубените, защото 99 % е сигурно, че той ще спечели в битка с тях.
Изобщо да се вкарват свежи играчи при тези изнемощели и смачкани психически хора и да се състезават с тях ... просто е безумно. В тази връзка искам да похваля Никол - май само тя не е паднала духом, евала на това момиче за това.

При Амазонките номинирани ще бъдат Гатьо и най-вероятно Момчил, което е глупаво, защото ако останат пак без мъже не ги виждам... И там са все с претенции, но арката само Теодора /близначката/ я мина, изобщо Теодора е супер, а много малко я хвалят и като че не е оценена подобаващо.

При сините - имаше логика в думите на Виолета, че Мартин трябва да помисли стратегически и да не се поддава единствено на порива за отмъщение , съответно да изгони Моника. Тя снощи беше уникално зле в представянето си, направо имах чувството, че повече пречи, отколкото да помага.
И накрая, но не на последно място, да похваля Рълев - изнесе битката отвсякъде.

# 1 572
Крайно време е да вкарат цялото бордо племе обратно в игрите. Аргументът е че достатъчно преживяха, оцеляха и т.н. Кой отпаднал, отпаднал, другите групово да остават. Какво са виновни тия "успешни млади хора" че ги наказаха така???
И може би точно това е голямата изненада за "един от вас". Че инак директно си отиваше в къщи. А сега няма да има гласуване и се връщат всички в играта.  Ще кажете ееее рано е, Цецо нищо не е видял. Така е, но като се абстрахирате от Цецо, за другите хич не е рано. Те си изпокапаха само от гладуването.

Що се отнася до оценката на епизода - за обезопасяване твърдо нула точки. 

# 1 573
Защо така се напада Вики, за изгонването на Цецо. Въпреки, че като човек Цецо не ми харесва особено, не мога да не призная, че той е двигателя за победите на Амазонките, силен играч е, това и другите отбори го виждат. Когато им дадоха на Старейшините предимство да изгонят чужд играч, най-естествено е да изберат силен конкурент, вие кого бихте изгонили?

# 1 574
  • София
Играта на този етап би трябвало да е отборна. Ама то как да играеш стратегически да запазиш отбора като не се знае утре кой къде ще е.

Общи условия

Активация на акаунт