💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 201
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 545
Добър вечер! Днес пск ще се опитам с моя въпрос🙂
Може ли някой да ми припомни какво се случи на съвета на изгубените когато Елена истана последна и имаше 2 гласа? Не си спомням да е имало съвет?
Да, имаше. Заради пристигането на Вальо, решиха да не дават глас за Елена останалите. Преди това тя е изложила желание да я номинират. На синхрони Румен и други заявиха, че за щастие имало и друг който иска да си ходи - Веси.Всички единодушно дадоха глас за близначката Веси. По- късно се разбра тук във форума ,че е имала отравяне от суровите миди и затова и заради ужасните условия е изявила желание или се е наложило да си тръгне.

# 1 546
Много полезна статистика, diavolo. Удоволствие е човек да чете мненията ти Grinning  

За съжаление и аз очаквам, че Цецо приключи. Предполагам ще дадат някаква женска игра, на която няма да има шанс.... и след това като му изтече имунитета ще го изгонят. А утре ще е съвет с положителен вот и който има най-много гласове ще влезе май. Сигурно ще вкарат Никол.....понеже Мама Вили ще дудня на другите да гласуват за нея за да зарадва Тати

# 1 547
  • София
За днес:

Ами битката е ясна за мен само като видях промото. Вече я коментирах.

Заради контузените участници явно ще вкарат още един човек в племената, така че тази приятна изненада от Ралица трябва да е положителен вот един от тях да отиде в племената.
Ако не изберат Румен Радев ще е грях направо. След всичко което изстрада там това клето момче. От всички битки ако трябва да се сумират, той заслужава най-много да получи шанс в племената. Но нещата ще са сложни, защото Виолета със сигурност ще облъчи останалите или поне Елена. Виждам 2 гласа за Румен Радев от Михаил и Цецо (мъжка солидарност и един опасен съперник по-малко за Цецо), но виждам и 2 гласа за Никол от Виолета и Елена. Виждам и дългата ръка на продукцията...
Така, стават 2 на 2 хипотетично. Въпросът е самият Румен Радев за кого ще гласува? Да не сглупи и да гласува за вечно последната? Дано върне жеста към приятеля си Михаил. А Никол за кого ще гласува? Би трябвало за Румен Радев, че иначе ще се изложи. Но ако усети накъде духа вятъра ще даде празен глас някъде хитрушата.
Нещата са силно на кантар хора. Ще е много напрегнато. И все пак гласувах за Румен Радев, може би защото ми се иска така, не знам. Ще видим днес.

Съветът на Амазонките ще е изненадващ според мен. Прекалено много акцентираха в края на предния епизод и на промото, че ще се гонят двамата мъже. Което обикновено в ИВ означава обратното...
Някоя доблестна амазонка или ще се самопредложи и сложи лесна мишена или някоя ще е със сериозна контузия, за което няма да ни се каже и ще иска да излезе от формата геройски след битка.
Въпросът е коя? Ситнилска е безполезна в това племе. С цялото ми уважение, но не я виждам никъде и в нищо. Отделно, че е контузена и тя в крака ако не се лъжа и е още по-слаба. Другият очевиден избор е Оряшкова. Защото ако има доблестен човек с главно 'Ч' в това племе то това е именно Мария. Падна тежко, не се знае какво и има и какво се скрива от нас. Този сезон ще има много контузени, но само за някои ще се знае официално, че са такива... А и с какви очи тези жени ще номинират Момчил особено след подобна срамна за тях битка? Те са спортистки и много добре знаят какъв хейт ги очаква след това по социалните мрежи, а явно много добре осъзнават, че нямат абсолютно никакъв шанс да спечелят сезона. Така че ще искат ако не друго да излязат чисти за пред готовите да линчуват във Фейсбук пишман моралисти.
Така че съм почти убеден с целия си риск да се изложа, че няма да са Гатьо и Момчил, а ще е Гатьо + жена! И въпросът тук е коя? Оряшкова или Ситнилска? Коя ще има повече чест и доблест? Мисля, че е ясен отговорът...
Стрелям с Гатьо и Оряшкова на номинационен дуел. И сега въпросът тук е следния. Има ли някоя от дамите сериозна контузия или може да продължи напред борбата? Визирам и Мария и Албена. А на Гатьо играе ли му се още тази игра или ще иска да се маха, защото вече си остана и без Цецо. Тези неща няма как да знам, уви.
Но има голяма вероятност амазонка да си тръгне в петък.

А кои ще са номинираните от Старейшините, защото за мен няма никакво съмнение, че ще загубят играта.
Имаме много силна коалиция от цели 4 човека с 5 гласа общо. Елвиса, Мастагарков, Моника и Вики. 5 гласа, защото Мастагарков е капитан. Срещу тях имаме Денислава и Дунев. Очевидно е, че Дени и Дунев ще са номинирани. Или поне един от тях със сигурност.
НО
С какви очи ще номинират Дени? След като им донесе победата, а и би трябвало да осъзнават, че без нея са обречени в много битки. Така че като нищо и Моника може да го отнесе, защото ги дърпа назад в игрите и защото Елвиса е отмъстителен, а по някакъв начин са я нарочили. И той и Мастагарков като цяло се държат ужасно с нея. Мисля, че има шанс да я жертват, но пък е рискован ход, защото ще останат само 3-ма човека коалиция, а и не се знае кой и кога ще се върне. То този сезон какви стратегии да редиш? Ако в племето им дойде Никол, то нещата ще се обърнат, защото Дунев/Дени/Никол ще имат 3 гласа. Всичко това са само догадки обаче. Прекалено много ходове напред гледам като има твърде много неизвестни.

# 1 548
Съветът на сините ще е СЛЕД идването на играчът от острова. А ако е това е Никол нещата малко ще се променят. Ще имаме 5 гласа срещу 3, тоест ако Никол/Дени/Дунев гласуват за Вики петте гласа НЕ са достатъчни тя да бъде спасена. Ако сме прави, че Никол идва, на 99 % Вики и Дунев са номинирани, не вярвам Марто да стреля по Дени, а и има да връща на Дунев.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 02:43 от Силви Георгиев 747549

# 1 549
Ето и Анкетата за качество на епизод 23       (от 27-ти септември).    

Кликнете картинката.

# 1 550
Ех, гадни сценаристи! Изпратиха Вили на острова. Сега няколко дена там и ще достигне нови висини на грозотия. А толкова се е старала жената да се разхубави - то издути устни, то дупки по ушите, то украшения по и под носа, то гръдни протези, то татуировки...

# 1 551
Мега отвратително и унизително отношение на Мастагарков към Моника по време на играта, горе на логическата задача, а после и на Мартин към Моника от промото. Не знам кога хората ще проумеят че тия двамата са по коварни и злобни от Виолета.
Дени за пореден път показа, че е най-комплексната и силна жена в сезон 5.
Дано е краен финалист.,

# 1 552
  • Другата България
Според мен Радев ще се откаже заради контузията си. Ще влязат Мишо, Никол или Виолета.

И още по-отвратително отношение на Виолета към Моника, при това
гарнирано с подходящи за целта епитети.

# 1 553
  • Асеновград
Изобщо не ми хареса епизода. По време на играта треперих някой да не се претрепе. Изгониха Цецо , който е силен играч и има вероятност да отпадне , а слабите играчи си кретат. Очаквах много повече от Ситнилска , и тя гледаше играта от близо....нищо не направи. Като за капак , стрина с нейният истеричен смях....ужас.

# 1 554
Аз обаче започнах да са създавам въпроса , има ли нещо истинско и не по сценарии в това предаване ?
Съветите и те ри са по сценарии и гонят този , който продукцията каже ?

Ако хората участват в сценарии поне хонорар да получаваха !

# 1 555
Изгонвайки мъжете си подпечатват билетите за реката форевър. Толкова ли не виждат, че не ги бива? В главите им не протича особена мисъл.

Много добре си протича мисълта им даже. На тяхно място какво щеше да направиш? Щеше ли да се жертваш да ходиш на елиминации вместо мъжете? По добре на реката, от колкото извън предаването.Сега да на стопанството, другата седмица може да са в резиденцията, пък после и да изкарат още 3 седмици на реката няма да е нещо ново за тях.А и освен това мъжете са силни и имат голям шанс да се връщат от елиминациите.

Е, те не само на реката ще стоят, а и на елиминации ще ходят. Като изгонят мъжете, ще се чистят сами. Пък и като ги пращат, те ще се връщат с пари, и за тях отново зор.
Сами си казват, че искат да отстранят силните и като отидат на финал да имат по-голям шанс. Какъв шанс, като няма да стигнат до финал, то в другите племена не са    слаби.
За мен при жените няма стратегия, малко овча работа. Едната каже А и другите "хайде и аз да кажа същото". Визирам избора на капитан когато избраха Ива.

Добре, ти каква по-добра стратегия за тях предлагаш? Да почнат да се гонят жените една друга докато мъжете станат повече от тях и да ги изгонят всичките?Какъв е шанса да стигнат до финал?При всички положения е по-голям ако не ходят на елиминации. А както каза Гатьо продукцията може и кон да вкара и да го докара до финал, така че никога не се знае.

# 1 556
Теодора и тя се оказа мишка. 🤮 Не можела била да номинира жени, и що, сигурно щото са много силни. 😠 Слабачки и мрънкала са жените в Амазонките. Жалко за Цецо, Момчил и Гатьо.

Единственият шанс на жените да стигнат до финал и да спечелят формата, е да са премахнали силните играчи дотогава. Стратегиите са повече от половината игра, когато знаеш, че не си най-силен на арената.

Ами тогава да не се тръшкат и реват, че даже и се чудят видиш ли защо са все на реката. Хайде да ги видим как ще стигнат до финал с тези действия. Абсолютно донякъде няма да стигнат, защото като разкарат всички мъже ще губят всички битки, ще ходят на съвет и така или иначе пак ще трябва да се гонят една друга.

# 1 557
  • Дубай
За момента амазонките трябва да се запазят като племе, а това става с мъжете на едно, защото без тях ще си ходят на реката и елиминации всяка седмица...
Фурнаджийски лопати са си това  за мен... Не им давало съвест да се номинират

# 1 558
Да, но ще са изгонили трима "чужди" преди това. А това е много време.
Плюс това никой не се тръшка и не реве. Такава е играта. Поставиха ги в тези условия, подадоха им такава топка и те я отиграват.

# 1 559
Много слаб сезон! С всичките обрати е много трудно някой да блесне и се губи смисъла на играта. Може да си супер играч и да те пратят на Чистилището. Стратегии не може да има, физически подготвените хора също биват сготвени от "правилата". Даниел май въобще няма се върне.

Общи условия

Активация на акаунт