💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 404
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 080
Аз да си напиша,  че не харесвам  като черти Рълев, а и като поведение, колкото са ни показали. Ама това нищо не значи. Момчето може да си е читаво. Но не го искам за победител. И тук нещо се бунтува в мен- каква жертва на стандартите за красота съм станала... При Оряшкова нямам такъв проблем. И тя няма зашеметяващи черти, но според  мен е привлекателна. От сърце се надявам да си намери другарче в живота, добро като нея. За  Румен- може господ да им дава сигнал с Мудева, че може да са по-щастливи в бъдеще, ако сега не ги гледаме в предаване. Така нямаме и очаквания, които да трябва да покриват в живота като двойка. Но Вики светва- за нея Мартин е  всичко, към което се стреми, а той може да има... Вики, дано  и ти срещнеш правилния човек! Но не е Елвиса- то пък едно прозвище.... От мъжете вътре харесвам Радо, но е много младо момчето. Допада ми Момчил, но не  и с юмрук напред. Благодарна съм на Пеньо, че направи  атмосферата интересна. Ако махнем начина му да се опитва да се налага, в неговия образ ми прозира целия български патриархален консерватизъм, който може и да не е толкова лош и да е помогнал да се опази народа през годините. Най-много ми харесва, колко си обича жената и децата. Как иска да е верен докрай на отбора си. Не действа подмолно. Несръчно, грубо, но е открит и си казва.
Дяволо, анкетата не ми прие отговор на последния въпрос.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 14:41 от victoria vassileva

# 1 081
Честно би било да вкарат играчи от Чистилището. Друг е въпросът, че за да са пълноценни играчи, трябва да минат през Резиденцията. Бавно ще се възстановят след този глад.

Интересно ми е, ако предимството е да изпратят някой от Амазонките или Гладиаторите в Чистилището, кого ще изберат. Преполагам, че ще е някой от Пичуити и по-конкретно Крум.

# 1 082
  • София
Цецо/Крум/Радо - това ще са трите мишени, защото са най-добрите.
Момчил няма да го гонят естествено.

Вики Василева,
Хм, как така? Всичко си е наред с анкетата. Я пробвай пак? Може да има някакъв бъг във форума. Точно 5 гласа съм дал за 5 въпроса.

# 1 083

Вики Василева,
Хм, как така? Всичко си е наред с анкетата. Я пробвай пак? Може да има някакъв бъг във форума. Точно 5 гласа съм дал за 5 въпроса.
В мен е проблема тогава, защото на въпроса за несигурността и необезопасеността на съоръженията дадох два отговора. Не знаех или не съм прочела за ограничението. Извинявай! Изтрих си гласовете, отговорих отново с по един отговор и така мина. Благодаря!

# 1 084
  • София
Изгонвайки мъжете си подпечатват билетите за реката форевър. Толкова ли не виждат, че не ги бива? В главите им не протича особена мисъл.

Много добре си протича мисълта им даже. На тяхно място какво щеше да направиш? Щеше ли да се жертваш да ходиш на елиминации вместо мъжете? По добре на реката, от колкото извън предаването.Сега да на стопанството, другата седмица може да са в резиденцията, пък после и да изкарат още 3 седмици на реката няма да е нещо ново за тях.А и освен това мъжете са силни и имат голям шанс да се връщат от елиминациите.

Е, те не само на реката ще стоят, а и на елиминации ще ходят. Като изгонят мъжете, ще се чистят сами. Пък и като ги пращат, те ще се връщат с пари, и за тях отново зор.
Сами си казват, че искат да отстранят силните и като отидат на финал да имат по-голям шанс. Какъв шанс, като няма да стигнат до финал, то в другите племена не са    слаби.
За мен при жените няма стратегия, малко овча работа. Едната каже А и другите "хайде и аз да кажа същото". Визирам избора на капитан когато избраха Ива.

# 1 085
Би трябвало при такова струпване на нови хора в Обиталището, да се освободят малко от неговите стари членове. Да кажем сега отиват Виолета, Цецо и/или Радо. От обиталището си тръгва Елена, изгонена на съвет. Румен, Мишо и Дунева остават, но те не са равностойни съперници на горните трима и не би трябвало дори по тупаревски критерии да се съравновават с тях. Те могат вече само битки със себеподобни да карат.

# 1 086
Относно жребиовките.
Как да вярват хората на нещо, което не е показвано нито веднъж в ефир?
Както бяха призовани и в подкаст, ами нека да започнат да ги показват! Докато не, съмнения винаги ще има за всичко. Във фейса всяко второ мнение е, че лъжат и е фалш и какво ли не още.

якото е, че уж всичко е фалш, но всички гледат, пишат мнения, вълнуват се, губят сума ти време за ...фалш Laughing

Много конспирации, много нещо, че има режисура играейки се с правилата и вида на игрите според играчите, има, но чак колкото го изкарват, не е.

# 1 087
Е, ама то това е част от тръпката - конспирации, мушикации. Simple Smile Те и филмите не са истински истории, ама не пречи да ни вълнуват.

# 1 088
Тези братя в Изгубените ги държат само като за плашило.
Казаха, че може да влязат и Викинга и Бедъра изтръпнаха, ама шанса да се случи клони към , след напускането на Рълев 2.

# 1 089
Не са само плашило, могат да обърнат съотношението на силите, което вече е нарушено с пленяването на Гатьо и Цецо. Сега са 6:3, ако влезе и един брат, биха станали 6:4, край на рахатлъка "имаме си бушони". А и с един ренегат, бушоните вече са старите кучета.

# 1 090
  • Пловдив
Дяволо, анкетата не ми прие отговор на последния въпрос.
И на мен.

# 1 091
В анкетата не съм гласувала, тъй като няма да ми стигнат гласовете, защото считам, че на въпрос номер 3 вярното е и в трите опции.
Относно голямото предимство си мисля, че ще е кражба на играч, но само за тази игра, т.е. играч под наем, тъй като ако го вземат за постоянно, то тогава това, което каза Димо не е вярно - а той каза "Предимство за следващата елиминационна битка". Но ако е кражба, няма да е Момчил, както повечето предполагат, тъй като го даваха на терена с амазонките.

# 1 092
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Даниел сега пуска лайв.
Каза, че абсолютно всички участници са падали.
Нямало е участник, който да не е паднал и да не се е наранил…
Каза че е най-тежката битка за целия му престой.
Да сме си били приготвили кърпички. Joy
За линейката - нямал спомен.
Скрит текст:
Така де, ние и не сме си помислили друго. Падат, следва риторичния въпрос на Димо : “Х, добре ли си“, дори не се изчаква отговор, ако играчът събере сили и се изправи, продължава, до следващото падане. Ако не, следва другата позната фраза: “Брейк! Лекар на терен!“. Идват някакви с чанти и носилка, евентуално нещо се мотаят и позалепят някого “на терен“, защото трябва да продължи, докато не се спихне съвсем. Ако все пак не може, като Даниел утре, линейката го товари и го транспортира в неизвестна посока. Ако оцелее, се връща в първия удобен момент. Ако не оцелее - да е оцелял, той тъй или иначе се е подписал, че знае къде попада, и продукцията не носи отговорност за всичко, което ще му се случва. Кой епизод е - 22 ри ли? А вече имаме двама отказали се по здравословни причини /но добре здравословно, по Ралица/, един отпаднал доброзорлем по здравословни причини, претрепал се “на терен“ - /Васко/, една Михаела, която победи на магия, а щяха и нея да я отсвирят “здравословно“, една кърпена Ситнилска /това ни беше спестено/, а утре неясно каква фира като бройка ще иде.
Не искам да си мисля до края кой ще остане и кой ще финишира, и най-вече - в какво състояние. Да не стане наистина финалът да се играе между Димо, стопанина и по спешност мъжа на Ралица, нали е спортист и той....А коментарите ще са от лекаря на терен, той така или иначе си е неизменна част от интериора.....
Това е Игри на волята не турнир по белот...Отиваш там за да изпиташ себе си и да се изправяш срещу трудностите, не да спиш на резиденцията,да ядеш на корем и да си пазиш маникюра... Всеки трябва да е наясно с рискът от контузии и със суровите условия на които си подложен...
Лично за мен, колкото е по-трудна и опасна играта толкова по-добре, приливът на адреналин и удоволствието от завършването на играта, а дай боже и от победата, е в пъти по-голям при по-трудно трасе и по-силна конкуренция.
Напълно съм съгласна с теб. С написаното от теб. Но, аз не коментирам това. Дори напротив - вероятно аз съм един от най-големите критици на Виктория с нейното вече супер натоварващо мрънкане и капризи, претенции и т.н. Защото тя очеизвадно е отишла там именно заради посоченото и изброено от теб.
Аз визирам абсолютното безхаберие на продукцията относно НЕобезопасените игри и липсата на пълна заинтересованост за здравето на участниците. Да, вероятно им се обяснява как да минат, къде, защо и т.н. Но по време на битка адреналинът е в повече и не можеш да очакваш всеки да реагира точно според очакванията. Затова трябва да се предвидят тези неща и да се вземат допълнителни мерки за здравето им. Като например в играта довечера - тази височина, нима е невероятно някой да падне от нея? Нима не е по-лесно тази арка или ферма или както и да се нарича това съоръжение да е в морето, а не над басейнче за бебета? И този пример е само на прима виста, ясно е за какво говоря. Като искаш опасни игри - ами обезопаси ги, не разчитай на участниците, само и единствено. Гледал си турския Сървайвър, там видя ли как бяха ситуирани и направени всички съоръжения и елементи на битките? Да, всичко се прави с пари, но дали не сме ги изкарали тези стотинки, ние, зрителите на Тупарев&Ко?
Скрит текст:
Относно жребиовките.
Как да вярват хората на нещо, което не е показвано нито веднъж в ефир?
Както бяха призовани и в подкаст, ами нека да започнат да ги показват! Докато не, съмнения винаги ще има за всичко. Във фейса всяко второ мнение е, че лъжат и е фалш и какво ли не още.

якото е, че уж всичко е фалш, но всички гледат, пишат мнения, вълнуват се, губят сума ти време за ...фалш Laughing
Много конспирации, много нещо, че има режисура играейки се с правилата и вида на игрите според играчите, има, но чак колкото го изкарват, не е.
Всеки е свободен да си пише мнението за формата където и както намери за добре. Както и всеки сам избира с какво да уплътнява времето си. Коментарите за хората, които пишат, освен, че не са по темата, не правят пишещия ги по-различен от тези, които коментира, относно “губенето на време“.

# 1 093
  • София
miraluba,
Виж внимателно на всеки един въпрос колко отговора си дала. Някъде си цъкнала два пъти. Имаш 5 опции за 5 въпроса.

Надкастърите си удържаха на думата и явно ще правят по 2 обзора на седмица. Един в сряда и един в неделя.
Ето новия епизод с техния коментар за събитията в понеделник и вторник.

# 1 094
Относно вкарването на нови играчи може по-натам вместо да вкарат нови играчи да вкарат вече елиминирани такива, в други формати е правено вече, в Един за Друг беше станало преди няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт