💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 214
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 530
Сега изгледах визитката на Николай, можел да минава по халки. Видяхме, нищо общо с реалността. Слаб играч. И на Румен изгледах визитката, явно и в живота все така за малко не му се получават нещата - контузия в джудото, пропусната възможност за Щатите.

# 1 531
На гадняр с пари! Изключително комплексиран.Един човек на положението, на което претендира че е (или поне визитката му)не би се държал като  фолкаджийка в цикъл.Но може би не му е чуждо...
Като гледах как намила на Моника, дори Виолета  не може да го стигне.Или дори да опита, ще се хлъзне по....мастагарков.
Всички останали от мъжете освен тези двамата са ми  по-търпими.

# 1 532
Не знам защо вярвате, че Радев ще обере положителния вот. Според мен Никол ще влезе така. Иначе просто не виждам как би могла с игра. А тук има глас подкрепа от Вили гаранция, вероятно Елена, а според мен и Цецо, понеже няма да иска мъжка конкуренция. Въпросът е ако 2та и отрицателни гласа играят роля, че няма да стане.

# 1 533
Не знам, Ситнилска изглежда физически силна, добре оформени мускули, а на халки и всякакви висящи съоръжения никаква я няма. Дори не се пробва, малко ми е надценена тя от към физически данни.

Ако ти забие едно маваши гери в главата, ще си промениш мнението. Stuck Out Tongue Мускулите са силни за това за което са тренирани.
Иначе да си кажа, че Моника е super hot Yum
Неочаквано отлично представяне днес на Мартин и Рълев.Stuck Out Tongue
И само Амазонките оле Trollface

# 1 534
Хора, исках и още нещо да кажа: айде една свалка между Никол и Цецо!

# 1 535
  • Дубай
Цецо нали си е харесал Ива, каква Никол?!
Ако Никол влезе в племето така подарено, изобщо няма да е честно спрямо другите  изгубени.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 00:54 от I.V

# 1 536
  • София
И ако го изхвърлят на съвета, няма да има време и 5 миди да улови, камо ли за свалки..
Айде лека!
Не е Гатьо, ама и тоя е същия...
Скрит текст:

# 1 537
Теодора и тя се оказа мишка. 🤮 Не можела била да номинира жени, и що, сигурно щото са много силни. 😠 Слабачки и мрънкала са жените в Амазонките. Жалко за Цецо, Момчил и Гатьо.

Защото е с жените от начало и бяха заедно една до друга в най-трудните моменти.   Ако клекне пред мъжете и предаде жените, тогава ще е мишка. Trollface

# 1 538
Цецо е може би най-силният играч тази година. Не случайно се каза, че са горе-долу на едно ниво с Фифо в техния спорт.

Жив пример е, че колкото и да си силен, винаги може да те наиграят.

# 1 539
Ужасна продукция! Не ми се коментира играта днес! Димо можеше да елиминира арката след първото тежко падане. Друг път сменя правилата в движение.
По повод анкетата имам някои непопулярни предположения. Ако изгнаниците трябва да пратят човек в племената, смятам, че това ще е Никол. Първо с игра няма как да влезе и второ леля й Вила ще облъчи младежите и така ще подсигури + 1 глас за дъщеря си, евентуално и за себе си, ако се завърне. На номинационния  съвет Гатьо ще е номиниран, а Оряшкова ще се самономинира или самопредложи след това ужасяващо падане.
Дано всички пострадали са добре 🙏 Днес Цвети, Рълев, Денислава, Теодора, Елвисът, Момчил бяха страхотни!
Цвети си изкарва чудно при гладиаторите. Кътат си я, хвалят я, стимулират. Крум я нарече жената воин 😎
Леле, такъв ферман не съм писала никога 😃😃😃

# 1 540
Сега вече всичко ми стана ясно. Женският форум смята, че да се пращат мъже на елиминации и в чистилището е недопустимо, но си е съвсем в реда на нещата тези работи да се правят на жени. Поклон и почитания!
Никой не е казал,  че е недопустимо.  Коментираме колко е уместно. Особено с такива тежки игри, в който се изисква груба сила и мъжете са нужни. Сами видяхте докъде стигнаха жълтите досега Joy
А пък това, че сме били ок жени да се пращат на елиминации е тотална лъжа. Явно не четете форума.

# 1 541
Цецо нали си е харесал Ива, каква Никол?!
Ако Никол влезе в племето така подарено, изобщо няма да е честно спрямо другите  изгубени.
Николчето е най-слабия играч. Имам предвид, като физически възможности, не като тегло.
Сигурно им е обещано да я вкарат, а няма друг начин.
Преди няколко дни бях написала по повод предположения, че ще влезе в играта, че ще призная продуцентите за факири, ако намерят начин да вкарат в играта най-слабия участник. Явно са намерили съвсем прозаичен начин това да се случи. Баща й се тюхкаше, че Моника заемала място на дъщеря му, ама дори и фризьорката е по-подготвена от нея, една спортистка, пък макар и бивша.

# 1 542
Сега вече всичко ми стана ясно. Женският форум смята, че да се пращат мъже на елиминации и в чистилището е недопустимо, но си е съвсем в реда на нещата тези работи да се правят на жени. Поклон и почитания!

Всичко си е допустимо.
Единствено смени думата "мъже" със "силни играчи" и "жени" със "слаби играчи".Grinning

При положение, че 4 от 5 амазонки не могат да минат арката дори веднъж, то какво повече да говорим.

# 1 543
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Така, след като поутихнаха малко емоциите, ето и моите оскари за днес. 😊

Много е сложно и много субективно всичко, защото зависи от кой ъгъл се разглежда ситуацията.
Но винаги съм бил конкретен, така че няма да увъртам излишно. Цялостно бих отличил Рълев.
Заради бързината по трасето. Напомни ми на Гого, който така прелиташе над кубовете и се шмугваше между пространствата. Реално не е лидер по сухата статистика или я дели с други, но не всичко са само халки. Просто беше цялостно много бърз и не на последно място се сети за думата с което гладиаторите се спасиха.
Следващата награда ще отиде при Денислава, защото момичето падна лошо от арката, но след това не се уплаши, а я мина цели 3 пъти и най-много пъти от жените! Освен това мъкнеше здраво и талпите и най-вече, тя първа се сети за думата. Реално тя донесе победата на Старейшините. Спокойно може и да е на 1 място и да вземе главния ми оскар, ама няма как да не отлича светкавичното прелитане през терена на Рълев.
На трето място много се колебаех между Момчил и Марто Елвиса. Много исках да дам това 3 място на Елвиса, защото той удиви всички днес. Кой е очаквал това геройство от него? Обаче играта е комплексна и на дънерите той не се представи добре. Докато Момчил там нямаше засечки, така че третото ми място отива за Момчил, който мина и най-много пъти по Арката измежду всички участници.
За съжаление Момчил пак заби на пъзел или шифър. Все тая. Логическа задача. Така беше и на вчерашната игра, къдет обаче и Цецо също имаше вина. Но много са ми интересни останалите амазонки. Освен Теди близначката другите не направиха нищо, а накрая стояха и само чакаха наготово Момчил да се сети. Е, момичета, айде напънете се малко де... И после с какви очи ще номинирВате мъжете?

И така, топ 5:
1. Рълев
2. Денислава
3. Момчил
4. Елвиса
5. Крум

Петото място е за Крум, защото просто беше по-бърз от Мастагарков във всеки един компонент.

Браво на всички, които успяха да минат по арката, всеки един от тях може да се гордее със себе си!

А кои се представиха най-зле?
Ива и Ситнилска взимат златните ми малинки, защото освен, че донесоха 6 мин. наказателно време за своя отбор, мъкнеха 45 кг. талпа цяла вечност. В същото това време Денислава и Вики успяха сравнително лесно да пренесат 50 кг. талпа. Това само за сравнение.
Кои други бяха зле? Ами Вики и Моника. То е ясно. Вики се покатери на Арката и се отказа, т.е. загуби ценно време. Е, поне беше горе за малко. А Моника общо взето беше само за бройка в играта. Но никой и не е очаквал кой знае какво от тях двете, така че нормално разочарованието да е от топ амазонките.

И какво излиза, че мама Теодора близначката е най-можещата от всичките там супер медалистки и шампионки.
В случая изобщо не коментирам Оряшкова обаче, защото тя просто не е за арката, другаде и е силата. Но Мария беше горе, стигна средата и малко отвъд и тогава падна. Но се върна и когато се наложи мъкна. В никакъв случай не мога да я упрекна за нищо.

Като цяло нямам упрек към никого. Всички са герои. И всеки даде това на което е способен в момента. Просто някои могат, а други не. Това е, кратко и ясно.

А ето и малко суха статистика, защото в този хаос от минавания, лекари на терен и промени на правилата в движение много хора сигурно са се чудели какво и къде да гледат...
Между другото Дани викинга беше казал в лайф, че на тази битка, която мина преди малко, всички до един били падали от Арката?! Обаче явно това е изрязано от монтажа, за да не изглеждат много слаби тазгодишните участници. Друго обяснение нямам. Или Даниел си измисля. Ама защо му е да лъже? Той е редовно по сбирки с каста и е доста активен социално. Едва ли ще рискува да каже лъжа и после да го ебнат. Според мен или е 100% истина или по-скоро е искал да каже, че е имало много падания. А не всички до един, макар че точно това да му бяха думите. Има поне 3, 4 човека от тазгодишния каст, които не виждам как биха паднали, защото имат и техника и сила в ръцете. Както и да е. Все тая.
Коментирам това което видях от телевизора, останалите неща са недоказуеми.

Общ брой преминавания на цялото трасе:
1. Рълев 3
1. Крум 3
1. Мастагарков 3
1. Момчил 3

5. Дунев 2
5. Гатьо 2
5. Елвиса 2
5. Теди 2
5. Калоян 2
5. Радо 2
5. Дени 2
5. Цвети 2
5. Моника 2
5. Мудева 2
15. Ива 1
15. Ситнилска 1
15. Вики 1
15. Оряшкова 1

Общ брой преминавания по Арката над басейна:
1. Момчил 5
2. Рълев 4
2. Елвиса 4
4. Крум 3
4. Дунев 3
4. Мастагарков 3
4. Денислава 3
8. Радостин 2
8. Гатьо 2
8. Калоян 2
8. Цвети 2
8. Теди 2

Важно:
Камерите не дадоха кой от Момчил или Гатьо мина по арката на обратно, когато трябваше да сложат първата си колона. Това беше 1 пост, началото на играта. Камерите бяха фокусирани над прелитането по трасето на Рълев.
Така че потенциално, Момчил е имал 6 преминавания или Гатьо де е имал 3 преминавания.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 01:49 от Diavolo

# 1 544
Добър вечер! Днес пск ще се опитам с моя въпрос🙂
Може ли някой да ми припомни какво се случи на съвета на изгубените когато Елена истана последна и имаше 2 гласа? Не си спомням да е имало съвет?

Общи условия

Активация на акаунт